Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 19:13:35

LOGOUT.hu

Játékajánló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31634) jonnyjoker01


jonnyjoker01
veterán

Sziasztok!

Lehet kissé fura lesz a kérdésem, de az utóbbi időben nem nagyon volt/van időm játékra. Olyan játékot keresnék, amely multiplayer, mások ellen lehet benne játszani, de inkább taktika kell hozzá, nem pedig ügyesség (nincs időm tizenórákat gyakorolni egy játékstílusban :DDD ) Legjobb az lenne, ha fizetős lenne IAP nélkül, de olyan javaslatot is elfogadok, amiben van IAP, viszont a vásárolt "cuccok" nem jelentéktelenek 10 ezer forint alatt (sok IAP játékban 200 ezret is elkölthetsz, de azzal sem fejlődsz jelentősen).

Millennium Wars nagyon jó játék volt, imádtam, egyszerű volt, haladni is lehetett benne IAP nélkül, viszont a mostani ápdétek nagyon szétcseszték az egész játékot, olyan szinten, hogy a játékosbázis kétharmada lelépett (nagyon IAP éhes lett és lehetetlen már fejlődni pénz nélkül).

Nitro Racing GO egy idő után irtózatosan monotonná vált számomra a sok videónézéssel, anélkül pedig csak a fizetés a másik választás, de 10 ezer forintos csomagok alatt annyira jelentéktelen mennyiségű cuccot ad, hogy azt fél óra reklámnézéssel is simán meg lehetett szerezni.

Light a Way-el is ugyanaz a bajom mint a Nitroval, ha valamit vásárolni akarok pénzért, akkor kevés cuccot kapok, egy idő után abbahagytam miután megrekedtem egy bizonyos szintnél.

Szóval egy ilyen játékkal akarok hosszú távon játszani, viszont az opciókat nehéz megválogatni, mert van ahol túl van tolva az IAP, van ahol egy idő után szimplán szar játszani.

MÁS:

Olyan játékot is keresek, ami single player és tele van mérföldkővel, plusz 100%-ig ki lehet játszani egyszeri fizetéssel. Játékstílus mindegy, csak annyi a lényeg hogy ne kelljen tízezreket fizetnem azért, hogy lássam, hogy kijátszottam a játékot teljesen.

Üdv. Johnny

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.