Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz eastone1 #16900 üzenetére
Bár itt előre kijelölt pozíciók vannak, de szerintem nagyon jó. Defense Technica
valami
-
afi0903
aktív tag
Helló,
(a King of Thieves-hez) tudtok mondani egy olyan programot ami magától rányom a kijelzőre bizonyos időközönként (pl. 1perc)?
-
ToBeY
nagyúr
Tudnátok mondani valami ügyességi játékot (vagy bármilyet) ami hosszú-hosszú órákat el lehet tölteni?
Holnap olyan helyre megyek ahol vélhetőleg sokat kell várni és jó lenne valami amit nem unok meg 2perc alat. -
eastone1
senior tag
válasz Quasi_modo #16901 üzenetére
Chuzzlee803 köszönöm mindkettőtöknek.
-
Bozek
nagyúr
Valaki próbálta már ezt: Yetisports Collection 1? Megéri azt a 384,41 Ft-ot?
-
ToBeY
nagyúr
válasz Quasi_modo #16910 üzenetére
Bubble Witch 2 Saga és a Toy Blast
Még nem néztem meg milyenek,majd holnap amikor sok-sok órám lesz rá.(az is lehet mind2 egy rakás kaki...)
-
eastone1
senior tag
válasz Quasi_modo #16901 üzenetére
Egyébként azokat a kristályokat amikkel az új pályákat nyitja meg, lehet menetközben is szerezni vagy, ha elfogy fizetni kell érte?
-
Jumbozorz
senior tag
válasz krystman #16880 üzenetére
Szia.
A "fusion" menüpont alatt fejlesztheted a felszerelésedet, bár erre gondolom rájöttél, mivel már 15-ös szintű a fegyvered. Ha elérted egy felszerelésnél a maximum szintet az adott csillagnál, akkor az "evolve" menüpont alatt tovább fejlesztheted az eszközt.Például 1 csillagosról 2 csillagosra. Ezeket a szinteket lvl 15-ön és 30-on éred el. Az egy csillagos eszközöket maximum a 3. csillagig fejlesztheted ki és 50es szintig. Utána gondolom, majd lesznek alapból 3 csillagos felszerelések, melyeket 5 csillagig lehet fejleszteni.(Ez a maximum csillag szám) A fent leírtak a ruhákra és a fegyverekre vonatkoznak. A varázslatokat 1 csillagosról 5 csillagig lehet fejleszteni.
Írtad:
"Mert azt irja mindegyik, hogy elértem a maxot, de ez 15. Pedig már 17es a karakterem." - A karaktered szintje nem befolyásolja a felszerelésed szintjét. Szóval használhatsz, te egy 4 csillagos 3-as szintű eszközt karakter 43-as szintjén is.
Remélem tudtam segíteni.
Szép napot. -
assemble
addikt
-
Pocket Academy - 1.2 USD (leárazva)
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
krystman
őstag
válasz Jumbozorz #16919 üzenetére
Szia! Köszi szépen a segítséget! Igen, ezekre rájöttem közben, csak nem tudtam, hogy mikor hogyan legyen 2 csillagos fegyverem. Ami van ilyen farmos rész benne. Amik gyűjtik a pénzt azokat is lehet fejleszteni ahogy latom. Azzal is erősebb lesz a karakter, vagy az csak azokra vonatkozik?
-
kelekyle
őstag
Daytona Rusht nyomja valaki ?
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
-
kelekyle
őstag
Akkor én is ilyesmire számíthatok. Anno a Subway Surf tökéletes volt de amikor már maxos lett az ember nem volt már kihívás és unalmas lett.
Jó lenne valami hasonló endless játék ami leköt de nem teljesíthetetlenXbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Jumbozorz
senior tag
válasz krystman #16924 üzenetére
Ha a kegyenceidet(minions) fejleszted, akkor maga a karaktered solo módban nem lesz erősebb.Azért érdemes fejleszteni őket, mert több pénzt hoznak rövidebb idő alatt és ha kiakarnak rabolni, akkor az erősebb kegyencekkel nagyobb esélyed van visszaverni a támadást és az erőforrásaidat megvédeni. A jó dolog a kegyencek fejlesztésében, hogy kristályt használnak arany helyett..
-
bugizozi
őstag
válasz Silent77 #16927 üzenetére
Sziasztok!
Nekem már sikerült egy 50k+ yardot menni, úh nem lehetetlen
érdekes hogy sokáig nekem is így volt, hogy a 30 közelében sem voltam, aztán fejlesztgettem a kocsit és egy pont után már simán megy a body-t fejlesztettem mindig elsőnek meg hogy gyorsabban váltsak sávot. Tegnap este kimaxoltam az uccsó kocsit is úh egyelőre vége számomra. Most már olyan küldetések vannak, hogy vezess 500k yardot - persze nem egy versenyen - meg vegyél fel 50 repair kit-et meg lökj ki 200 steering kocsit...VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
saelin
veterán
Idővisszatekerős puzzle játék. Van benne iap, de nem tudom mi az, csak reggel játszottam vele egy kicsit. Jónak néz ki. Egy próbát mindenképp megér!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jóféle offline holdem póker játékot? Galaxy S4-re keresek,kitkat van a telón. Nekem ez van meg,de valami újabbat szeretnék.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Brentford
csendes tag
A Stupendo nagyon jó kis ügyességi játék. Ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
FOTONICA-ról egy-két nap után el tudom mondani, hogy még mindig van benne kihívás. Most viszem ki a legnehezebb Arcade módot. A játék alapjába véve elég rövid, 8 pálya van csak. Normalban kb 5 óra játékidő volt teljesíteni őket. Az endless mode-ból 3 van, 1 alapból elérhető, a többit pedig úgy lehet unlockolni, ha 20 ezer méterig eljutunk az első endless pályán majd a másodikon is. Szerintem nagyon király, most még 66% induló kedvezmény van, egy kávé árát bőven megéri
Üdv. Johnny
-
süti5
őstag
Sziasztok,
régen aktívan call of duty-ztam, ennek már vagy 10 éve, klán meg ami kell
Most gondoltam töltök le androidra call of duty-t, de nem tudok eligazodni, melyiket töltsem le, ami olyan, mint az 1. rész volt, a klasszikus
Segítsetek légyszi, előre is köszi. -
Saccco
nagyúr
Bővült a Humble Bundle 12!
Eufloria HD
Solarflux
Toast Time█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Új MOBA, próbáltátok már?
Hos -
saelin
veterán
válasz Chuzzlee803 #16948 üzenetére
Lol! Mire fel annyi RAM? Azért annyira nem néz ki jól.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest