Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quqesz #46698 üzenetére
Ennyi.
De a slusszpoén az, hogy beszkennelem az egész arcot egy Droidos telefonnal, (Sony XZP, vagy XZ1 mindegyikben van arc szkenner) és kinyomtatom 3D nyomtatóval. Voilá! Telefon nyitva. Továbbá, ha vissza akarnék élni a hatalommal, és egy feltételezett bűnözőnek ájfontenje van, akkor csak fogom, és a képébe nyomom a következő szöveggel:
- Magáé ez a telefon?
- Köszi...
Nem mindegy hogy la-Fontaine, vagy iPhone-ten. -
Quqesz
nagyúr
-
akooos
veterán
válasz
Blackmirror #46685 üzenetére
Elsősorban majka volt a hibás hogy beats headsetet vett. Ennyi, kész vége
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #46685 üzenetére
Cserénél újra indul a gari a magyar törvények alapján. Ha nem akarják ezt panaszkönyv......
-
mark!
őstag
lehet hogy leváltom ezt a csoda huaweit xiaomira, kell egy kis zsé
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #46688 üzenetére
Végre normális telefont fogsz venni, mondjuk Note 8-at, vagy S9-et?
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #46681 üzenetére
Nem hallgatok igénytelen zenét, síp.
Veszel majd ájfón ikszet?
-
Blackmirror
őstag
válasz
akooos #46684 üzenetére
Deszarazapple mijenigaza van a majkának
Bocs hogy kiakadtam kicsit de bekapcsolt a faszságdetektorom.
A másik dolog: ugye volt egy 6s-em. Ami széria hibás volt, kicserélte új telefonra az iCentre és mondták hogy újra ketyeg az egy év gari. Aztán pár hónapra rá eladtam, vettem egy 7 plust.
A 6s új tulaja elvitte icenterbe gariztarni még mielőtt lejárt volna az egy év gari. ( nem tudom mi baja lett a 6s-nek újra de ez itt lényegtelen ) és az iCentre is visszadobta, hogy már nincs rá garancia-ezt onnan tudom mert véletlen engem hívtak fel ezzel kapcsolatbanAztán fogta az illető elvitte máshova és ott kicserélték neki asszem.
Valószínűleg majka is így járt, vagy szigorítottak a kiegészítőknél vagy hibáztak az istyleban.
Szarámazapple. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror #46675 üzenetére
.
-
mark!
őstag
válasz
Blackmirror #46681 üzenetére
fúj nemakarok behányni
-
Blackmirror
őstag
Aki nem érti hogy mit miért írok az nézze meg az elvitted a szívemet c számát
-
w333
félisten
válasz
Nem is értem miért kell bohóckodni a gagyi Beats fülessel ?
Aki kicsit is ért hozzá az vásárol inkább egy Denon AH-D7200 oké 2X drágább !
-
Blackmirror
őstag
Az hát, de te is meg ő is megvette. Miért ?
Visszaadták a pénzt akkor mégis csak korrektek voltak. Mi baj? Vettél egy sokkal jobbatA szerencsétlen majka meg orrba szájba reklámozza a Sonyt pénzért és mit vesz ? Beatset. Aztán sír hogy nem végtelen garija van, meg hogy átverték az istyleba.
Kész vicc -
mark!
őstag
válasz
kezdjük ott a beats egy hulladék.
tavaly kaptam karácsonyra egy ep-t, két ünnep közt vittük is vissza mert dobozból kivéve nem szólt a baloldal, mókolni meg nem akartunk vele. szerencsére pénzt visszaadták, vettem belőle egy razert
-
nrg_52
addikt
válasz
Minek, kap a samutol ingyen...
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryon87
félisten
válasz
philoxenia #46647 üzenetére
Soybex: kakimojiiiolyan cuki
-
SybenX
őstag
-
no more
veterán
Michael Fisher is mesél az új iPhone-ról. Hiába ismeri fel az arcod a Face ID, ugyanúgy fel kell oldani ujjal is a telefont.
-
BeastMode
őstag
Na, a véleményem majdnem egy nap FHD+ használat után:
Lóf@szt nem ér az egész. -
no more
veterán
Verge bemutató. A Face ID nem működik napfényben.
-
no more
veterán
iPhone X unboxing!
-
Sanki
addikt
válasz
Az utódokról is van kép?
-
nrg_52
addikt
válasz
Erdekes fulbevalo.
@Aryon87: nem a hitvanytestu, csikszemu kislanyokat szereted inkabb, barmilyen sz@r is legyen a zene?
-
Soybex
őstag
válasz
DIE DIE DIE
-
philoxenia
MODERÁTOR
bocsi...
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #46645 üzenetére
Más: eddig is szerettem Ayumi Hamasaki zenéit, de ez nagyon ott van: Ayumi - appears / 浜崎あゆみ
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #46641 üzenetére
Nem ertem miert nem alkalmazza a tobbi gyarto maga modjan.
Nagyon ott lenne nemelyiknel.Mas: osszefutottam egy esti fotozasra no more kollegaval, kellemeset csalodtam benne, nagyon nagy forma 🤣
Ismet elkapott egy kisebb dejavu feeling, mikor lottem par fotot az S7edgevel, megtetszett ujra -
Aryon87
félisten
#xarazu11esS7edge
-
mark!
őstag
Razer telefon, csak így itthagyom, hátha valakit érdekel még rajtam kívül..
-
Quqesz
nagyúr
-
w333
félisten
-
D4rkm4n
őstag
Amit találtam megoldási javaslatot a neten, az mind a format c:
Mivel nincs sajnos idöm lementeni az összes tárolt fotót, zenét, stb... Így ez lenne az utolsó opció, amit kipróbálnék.
#46050: Céges telefonról van szó. Egy Samsung Galaxy A3-asról (2016-os verzió). Saját részre legközelebb magam is iPhone-t tervezek, mivel a másik cégesem az, (egy SE) és százszorta gyorsabb és megbízhatóbb, mint az Android.
-
Soybex
őstag
válasz
aprokaroka87 #46593 üzenetére
Játékoknál azért lehet érezni hogy fhd-n van beállítva a telefon vagy qhd-n. Legalábbis note 4-nél legalábbis érzem hogy gyorsabb mert nem kell annyi pixelszámot számolnia a soc-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest