- 20 éve a PH!-n
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
leslien
nagyúr
válasz Aryon87 #44679 üzenetére
parancsolj... btw itt van a cikk.. engem egyelőre megvettek...
Android police, Pixel 2 leak...[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #44692 üzenetére
Igen fúúúúj, rossz választás kíváncsi vagyok nagyon milyen véleménnyel lesz majd pláne egy V10 után
Ákos: Akár üveg, akár fém, az csak jó lehet.
Ami az ujjlenyomatolvasó helyzetét illeti: milliószor jobb hátul. U11 és H9 elöl van.. Nem jó. Mikor veszem ki a zsebemből, állandóan feloldom a telókat már zsebben, és közben már nyomkorászok mindent..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
válasz Blackmirror #44692 üzenetére
i8+ ellenében nyert a notesz
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #44688 üzenetére
Azért írtam hogy a többi akkor elbújhat..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #44686 üzenetére
barna nem tecc, a fekete és kék annál inkább. Sanda gyanúm, hogy üveg hátlap lesz, és az a csík akármi meg fém. na az lesz a gyönyörű. többi márka akkor elbújhat mellette designben.
-
Blackmirror
őstag
Jujjj a Huawei Mate 10 cikk.... hogy néz ki barnaban , végre valami érdekes
iPhone X@R, iPad Pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #44683 üzenetére
Na most az a vicc, hogy a szájomiban is ott lesz a szinte ugyan ilyen szűz droid......65e-ért.....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
w333
félisten
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Quqesz
nagyúr
válasz Soybex #44664 üzenetére
2018-as ficsőr lesz a kipattintható kijelző! Ez a nagy apple innováció! Nem ám hajlítható kijelző....áhhhh hol éltek!
ZedMester
Te is?! Jól van,akkor nem vagyok egyedül....3-at is rendeltem! gyerek is azzal fogja dobálni az ugató kutyákat.[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
Jah am, iphone x drága? Keressetek rá a Hp elite x3-ra
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
akooos
veterán
Kapja be az LG, Note 8 berendelve
-
Aryon87
félisten
válasz Intruder2k5 #44659 üzenetére
Köszi
-
MODERÁTOR
válasz Aryon87 #44658 üzenetére
Esetleg kérdezd meg itt, hátha.
-
Aryon87
félisten
válasz Intruder2k5 #44657 üzenetére
Még nem találtunk azonnalit. Meg most dolgozunk is, így délután folytatja párom a vadászatot.
-
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
válasz Intruder2k5 #44655 üzenetére
A biológiai részt hagyjuk, az más portál. Itt tech izgulás vanXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
Mate10-re kezdek izgulni egyre jobban...
-
Quqesz
nagyúr
Anyósomon úgy tud elnevezni állatokat, hogy agymenés.....2 kutya van: Cakk(puli), Das(komondor). Most lett egy lány macska is Plömb néven....... és költönek tartja magát....
-
w333
félisten
válasz kengyel #44645 üzenetére
Nézegettem sok-sok mindent ... főleg Szifon 5S -t, de félek hogy az már kijelzőben túl kicsi lesz és az akku is gyorsan merül, illetve se garancia se semmi és az ütött kopott telefonokért ugyan ennyit 50k -t kérnek, akkor ez már csak jobb lesz, zsír új + 2 év gyári gari + nagyobb kijelző és jobb akku, szvsz. bőven jó lesz ez neki !
Jelenleg egy 6 éves ZTE Blade van, eljárt felette már az idő de nagyon !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #44643 üzenetére
Anyámé lesz ... hamarosan a szülinapjára lesz
-
w333
félisten
Szülinapi ajándék megrendelve ... A3 (2016) szerencse hogy most akciós
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #44640 üzenetére
Jobb is inkább hogy azon a részen nincs most áram, mert így legalább kisebb a veszélye hogy ki is gyulladhat mikor nem vagyunk a lakásban. Mert hogy zárlatos az amelyik nekem szikrázott egy k... nagyot az hótziher
Máshonnan bevittem áramot a lámpának meg a mobiloknak a töltéshez, inkább hívok villanyszerelőt (ami folyamatban)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz vodrosjozsi #44638 üzenetére
Nem olvastad figyelmesen amit írtam. a pöckök felfele vannak, szal a biztosíték rendben van, mert van áram a lakásban. csak a szoba 4 konnektora döglött meg.
weeman: 19 kerületben lakom. Inkább nem piszkálok semmit, nem értek hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Aryon87 #44636 üzenetére
Már nem azért de ha a biztinél lent vannak a "pöckök" akkor az a túlterhelés miatt basz.. kapcsolt le. Probáld felkapcsolni, talán nem gyullad ki a lakás
És próbáld megnézni a dobozt.
Ja, ezt már előtték előttem. Viszont ha nem értesz hozzá hívj ki egy szakit. 20 ezer még nem is sok egy villanyszerelőért..
Tudok is egyet. Nrm tudom merre laksz de a Kerepesi-egressy sarkon van egy kibeba.. nagyon jó szaki, ha kell akkor áttolom a számát.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #44635 üzenetére
Passzolom, ennyire nem ertek hozza. A biztiknel a pockok felfele allnak. Szerintem kisult az a vonal, mert egyik konnektorba sincs aram (mindegyik foglalt volt, onnan tudom)
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #44634 üzenetére
Aham. Akkor sztem a konektorodban kilazult a kábel(v összeégett a túlterhelés miatt), erre utal az ütődés miatti zárlat. Mivel jó a bizti és nincs mégsem áram a konektorokban(biztos máshol nincs bizti?), a kötődobozban ment tönkre az a vonal. Csak azt nehéz kideríteni melyikben? Vszínű a mennyezettől kb fél méterre lesz egy kötődobozod, ahol megadta magát(főleg ha sodrott kábelkötés). Azért még1x nézd át a biztiket, akár le/föl kapcsolással is! Olvadó nincsen, csak kismegszakító?(kismegszakító amin van kapcsoló)
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #44633 üzenetére
100% annyi annak a halozatnak. Tegnapelott ejjel 1kor parom jelezte hogy sercegest hal az en oldalam felol. Hamar kihuztam a telefonok toltoit az elosztobol. Utana az elosztot szerettem volna kihuzni a konektorbol, ami akkorat szikrazott a kezemben, hogy 1 metert ugrottam hatra gugolasbol.. ma gondoltam a masik oldalrol viszek hozzam elosztot, es miutan volt par porcica, porszivozas kozben hozzautodott a cso a konnektor keretenek. Az tette be az egeszet. A szobaban osszesen 4 volt, a maradek 3 is kakukk. Biztos, ami biztos, mindeg,ikbol kihuztan mindent (tv, pc, stb)
Elso dolgom volt a 2 biztositekot megnezni (lakasban es a lepcsohazban is), ott minden ok.
Es csak a szobaban halott, a lakas tobbi konnektora mukodik, ill bent a mennyezeti lampa..[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #44630 üzenetére
1.nézd meg a biztit, nem verte-e le.
2.ha leveri megint, akkor zárlatos a konektorod. Lekapcsolt biztinél nézd meg a konektor aljzatból nem csúszott-e ki a vezeték(lehet kirángattátok).
Lehet még kötés hiba v vezeték hiba is, de ezt fel kell deríteni egy fáziscerkával....[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Sracok, mennyi lehet egy villanyszerelo? Nagyszobaba az egyik konnektor problemas lett (ki is huztam abbol mindent, mert az eloszto szikrazva felsult), ma csak hozzaertem porszivozas kozben, es elszallt a szobaban a maradek 3 konnektor is..
A mennyezeti lampa vilagit csak, es nekem az ebresztolampam miatt nagyon kell az aram oda. Se tv, se PC, sr a teloknak nincs aramforrasa most[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Használ közületek valaki operamini-t Androidon?
-
Quqesz
nagyúr
ez az idő is elérkezett...
-
mark!
őstag
na. ha minden jól megy, januárig 2db mi a1 is lesz a családban
sőt, lehet én is elcserélem a p10lite-ot.vagyis eladom és veszek egy a1-et.
nagyon jó telefon egyébként, hosszú idő óta ez az első olyan telefon, amire csorgattam a nyálam.[ Szerkesztve ]
>
-
mark!
őstag
válasz aprokaroka87 #44620 üzenetére
tőlem belemehetünk, de azért jóval közelebbről nézed a telefont mint egy tv-t.
appokkal nem lenne baj, bejelentenek egy ilyen flagshipet, jönne a többi teló is sorban a 4k kijelzővel, onnantól pedig lennének appok.
nekem pl lenne értelme, sok filmet nézek telón, és ki tudnám élvezni a 4k-t. (fú mire 70gb-ot átmásolnék sd-re )>
-
Aryon87
félisten
válasz #96302336 #44616 üzenetére
Mar 3 eve valtoztatni kellett volna a design-on.. bar nem is azzal van a baj. Hanem az also es felso kavaval. XZP-nel mar elindult egy csokkentes, de meeeeg..
-
törölt tag
Jó reggelt kívánok! Ideje volt.:Megváltoznak a Sony mobilok
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #44614 üzenetére
Self Healing
Meg ha alapba megnézed az egész telefon hajlítottTöbbiek : Bocsi , de alig van időm a forumozásra, azért nem szóltam :/
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #44609 üzenetére
Alapba hajlított volt te Aztán nem sérült emiatt meg ha karcos lett a hátlap akkor meggyógyitotta magát
Leslien : Igen most dragább, de 2 napja 60k-t fizettem csak[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #44604 üzenetére
Flexxel mi a bajod?
Lg gflex 2-m volt de semmi baja nem volt. Még hátsózsebben rá is ülhettemAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
mark!
őstag
válasz vodrosjozsi #44604 üzenetére
most a kijelző is leválik i8plus-ban
meg meghajlik meg eltörik meg szétkarcolódik meg lehányom
hopp, nemide[ Szerkesztve ]
>
-
vodrosjozsi
addikt
válasz Blackmirror #44602 üzenetére
Jóval előrébb jár az apple ebben mint az lg anno a flex-el.
Már ott volt az i6-6s6 plus. Bocsánat, a 6s-6s plus nem hordozott magában ilyen fícsőrt hogy zsebben meghajlott, nem kellett ehhez akkumulátor.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Soybex
őstag
válasz Blackmirror #44601 üzenetére
Ön most nem nyert
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- I5 4.gen. Félgonfig
- Lenovo Ideapad Flex 5 Ryzen 7-5700U / 16GB RAM / 1TB NVMe SSD / 14 FHD IPS Garanciális
- Gigabyte AORUS RTX 2080 Ti XTREME 11G videokártya garanciával
- Újszerű ASUS PCE-C2500 PCIe LAN 2,5 Gb hálózati kártya (2.5 Gigabit Ethernet PCI-E Network Adapter)
- GIGABYTE P850GM 850w 80 PLUS Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest