- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
aaa de várom már a remix os-t androidra
akármi történjen, tuti rárakom telómra. (nem is értek hozzá és nem is szeretek ilyennel vacakolni)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
philoxenia #45388 üzenetére
Ti sárkányok nem is tudtok olvasni. Hát persze, hogy borzasztó érzés
-
leslien
nagyúr
válasz
philoxenia #45392 üzenetére
hát eléggé droid...
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Blackmirror
őstag
válasz
philoxenia #45388 üzenetére
Ebben a pillanatban , hogy feljöttem a fórumra és visszaolvastam ugyanez a gondolat fogalmazódott meg bennem
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #45386 üzenetére
teát azt itthon iszok
-
philoxenia
MODERÁTOR
Visszaolvastam.
Kár volt...
-
no more
veterán
-
mark!
őstag
rákaptam az energy drinkekre
sok a 0. órám, kell az energialöket.
red bull, monster, hell, burn. ma pl. lecsúszott 2 monster, lehet, hogy kiugrik a szívem a helyéről de legalább sokáig tudok dragonballt olvasni
ilyen 9-10körül már simán alszok amióta elkezdődött a suli, nem is olyan rossz mert kialszom magam.
az viszont hátrány hogy viszonylag drága, meg nem mindenhol van monster rehab. főleg nem hideg. -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #45372 üzenetére
Tehat ha a mobilfizetos app aktiv, pl OTPay vagy mi, akkor azzal nem is kell mokolni, csak odateszem a telot, es mar fizettem is? Hm.... Tenyleg egyszerubb
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #45370 üzenetére
Jobban belegondolva valoban ez a jovo, kivaltana a kartyak felesleges gyartasanak dolgait es plusz koltseget is. Nekem ez meg uj technika, ki fogom probalni vmikor.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Aryon87 #45362 üzenetére
Igen de azért mert te nem használod az még nem azt jelenti, hogy más nem.
Milyen korba szánták ezt a telefont? Nem tudok rájönni.
Brutál milyen szolgáltatások/appok vannak telefonnal való fizetésre ezek meg spurkodnak az nfc-n..hát b+, ezzel fizetnék! Pláne kint lehetne ezt nyomni, (itthon is remekül működik, tessék kipróbálni) mert ott mindegyik kasszánál lehet mobillal fizetni. Egyszerűbb előszedni minthogy a kártyával babráljak. Nem is értem egyszerűen hogy lehetnek ekkora kutyák. Ez lett volna a tökéletes telefon, leszámítva hogy ennyire batár készülék lett az 5,5 colos kijelzőjével. Meg kéne már értetni az emberekkel, hogy az nfc már alap!
-
-
Helltak
őstag
Én vettem egyet, de nem volt meg sokáig.
Pro:
- rendkívül gyors rendszer, gyorsan jönnek a frissítések
- kategórián felüli kamera
- jó minőségű hangszóró és a fülesre is teljesen korrekt
- üzemidő is nagyon jó.
Kontra:
- kijelző nekem elég fakó volt így gyárilag, hiányoltam az állítási lehetőséget (viszont fényerőben nagyon jó)
- a Sim tálca lötyögése picit zavart, bár tokban már számít
- hardveresen az árához képest teljesen jó, de nekem picit kevés volt.
- ez csak számomra negatív; nem jött be a stock droid.Mi 6 lett utána, teljesen más kategória, de imádom ahogy van.. Remek lett a MIUI 9! Pörgős, jól néz ki, remekül testreszabható!
Ha rá lehet tenni az 5x szoftverét az A1-re, akkor az is remek telefon lesz! (már aki ezt igényli) -
mark!
őstag
ha jól emlékszem, valaki innen vett mi a1-et.
le tudná írni a tapasztalatokat pro/kontra szerűen? -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #45359 üzenetére
Engem aztan nem izgat az NFC. Nem hasznalom, elso dolgom az uj telefonnal kikapcsolni. Nem telefonnal fizetek, legalabbis meg nem probaltam meg. Talan ha 2x hasznaltamnezt a funkciot.
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi #45359 üzenetére
Örülj neki, hogy van benne B20!!!
Csájnában ez is haladás! Veszel 400-ért egy Mi Mixet és nincs térerő sehol, mert mindenhol 4G van.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Aryon87 #45357 üzenetére
Ez a telefon akkor lenne tökéletes vagy akkor érdemelte volna meg a plecsnit ha lenne benne nfc.. már nem azért de az mennyire über gáz ha nincs benne? Hol találok én olyan telefont ugyanezekkel a paraméterekkel ugyanennyiért nfc-vel? Mert nekem kellene egy ilyen "egyszerű" telefon.
-
no more
veterán
Azt a...!!!
Már ilyen fejlett a Bixby? A Sirit lealázza és némely parancsot jobban végrehajt mint a GNow (pl. tud letölteni a Play-ről).
-
Aryon87
félisten
Különösen ajánlott
na ezt a plecsnit is jó régen láttam teszt során.. -
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #45355 üzenetére
Nokia nem. Még csak elmélkedés a dolog, sztem marad az hogy vegye meg magának ha kell telefon, pláne ha már kint dolgozik.
Jobban keres 5 órával, mint én 12 órával..
Más: V30 végleges verzió. Teljesen rendben van a teló
És mellesleg qva szép
-
-
Aryon87
félisten
válasz
SybenX #45350 üzenetére
Anyámnak ismeretlen a márka, bár a Mi5 tetszett neki mikor megvolt. Neki a formavilág is lényeges, hogy milyen fogása van, meg hogy néz ki.. Na meg válogatós is
Anno a Samu Ace 3-at szerette, meg a Huawei P6-ot is. Sőt utóbbit jobban.
Bár sejtésem szerint a RN4 fehérben tetszene neki, de azt tudom hogy a P9 az instant szerelem nála. tavaly karácsonyra majdnem megkapta. Csak a kocsi plusz költsége elvitte a lóvét, férje nem tudta így megvenni..
Most meg sztem volt egy kis belső irigység, mikor párom P9-ét meglátta -
Aryon87
félisten
válasz
leslien #45348 üzenetére
Igazad volt. Es nalam mar bizonyitott a telo, mert egy olyan terhelest kibirt, amit mas mar regen osszeomlassal nyugtazott volna.
Most a H9-et nyuzom, eddig ez is allja a sarat. Mondhatom, a 2 legjobb telefon van nalamMas: anyamnak milyen telot lenne erdemes venni? Ujonnan kellene, de ugye a keret perpillanat kotve van. Igaz kint dolgoznak, mas van elsobbsegben, de ismerem ot, es tudom hogy lassan a foldhiz vagja a G3s-t..
Huawei es Samsung amit szeret.
Ha arat nezek, akkor neki egy Redmi Note 4 is boven megfelelne... -
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #45346 üzenetére
Anyámék kettő G3s-je még mindig működik. Egyiken a Lolli van, másikon a KitKat. utóbbi jóval gyorsabb. De már nyekeregnek a telefonok. Hogy miért nem vesznek maguknak egy normálisabbat, nem értem, pedig mindketten kint dolgoznak (Hollandia és Németo.)
Már csak nekem kéne utánuk menni... -
Quqesz
nagyúr
válasz
no more #45344 üzenetére
Nem akarok időutazást....visszafele...
De tegnap megfogtam és nekem ezek a oldalt vékony telefonok nem esnek kézre(s7e,s8,s8+,szifon).....
Aryon
Néha előveszem felfrissíteni a G2-öt és csak ámulok milyen gyors még mindég. Persze azért megvan a különbség(pl a G2 beállítások menübe való belépéskor lassú), de nem annyira, mint a G3s esetében.....amint meglátok azóta egy s4xx chipes készüléket már dobom is el. -
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #45343 üzenetére
Repül az idő. Nézd meg, U11-et is most vettem, 2 hónap már elszaladt vele, vagy 3?
Egyébként osztom véleményed, mostanra a középkategória is annyira feljött, hogy simán használható telefonokat lehet találni. Igaz a H8 és 9 az közép-felső kategória, de annyira fullos, hogy simán a felsők szintjét adja.
Most a H9-et nyomom, nem érzek különbséget az U11-hez képest, hogy lassabb lenne. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #45341 üzenetére
8 hónapos a H8....szalad az idő. Nagyon jó kis telefon a mai napig. Mikor kézbe veszem a G4-et észreveszem mennyivel laggosabb az lg ui, mint az emui........pedig akkor agyon volt ajnározva az optimalizáltsága miatt. Viszont kövi tel 18:9-es lesz(redmi note 5 lehet). Nem érzek már késztetést drága telefonra, kb mint droid16(teljesen megértem az álláspontját).
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #45338 üzenetére
Semmi, csak imádom a beszólásaid, síp
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #45332 üzenetére
Hát ha egyszer Samsungot nyalt ki? Ha más márkával tette volna ugyanúgy megneveztem volna
De látod, ennyira jó a Samu, hogy már
kile is lehet nyalni -
no more
veterán
válasz
Blackmirror #45335 üzenetére
DD
-
mark!
őstag
új wu tang clan album holnap jön ki, nekem már megvan. na hogy csináltam?
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #45317 üzenetére
Reszvetem
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #45310 üzenetére
Nezz vegig a legtobb himnemu egyeden, hogy oltozkodnek.. meg a 2 ajtos szekreny is tuncirozsaszint vesz fel, azt mellette ott feszit az anorexias bige...
Mas: hogyan tisztitsuk a Samsung telefonunkat lattam az iment: hapi fogja magat, nyelvet kinyujtja, vegignyalja a kijelzot vagy 20x jo alaposan dorgolos mozdulatokkal, majd megtorli, es futyoreszve setal tovabb... BKV munkas hozzateszem
Azt hittem teliberohogom..Tenyleg ennyi fogyatekos van mostanaban, vagy csak nekem nem tunt fel eddig?
-
kengyel
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #45303 üzenetére
Igen kakas, szolizom.
Bár 24.óra, hosszú lenne a szoliban.
-
no more
veterán
Szerintem a rózsaszín póló, rózsaszín ing, meg a teli piros tornacipő / airmax a bzis
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Nem bu.i, csoki......
-
Aryon87
félisten
válasz
Attol meg hogy valaki szolizik, miert lenne az?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
SybenX #45293 üzenetére
Sztem már nincsenek akkora különbségek telefonok közt, mint régen. Emlékszem, mikor asszony G3s-én bekapcsoltam 5 gmail szinkront, és pár percig csak fekete képernyőt láttam.....ez pont azt jelzi, amiről már sokszor beszéltek, éspedig a gyártók vergődnek, nincs innováció, a gyorsabb/újabb proci már nem hozz látványos gyorsulást...
Én pl a G4 után nem éreztem visszalépésnek az olcsóbb H8-at(max a manuális videó beáll hiányzik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!