- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentic18
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #47483 üzenetére
Eis eis baby!
Van benne jég? Miért? Hogy ne melegedjen túl? (eis=jég németül)
-
-
Lacy6
senior tag
válasz
philoxenia #47478 üzenetére
Nem tudom mire érted, de itt a készülékben van a hiba.
Kompakt fényképezővel nem volt ilyen problémám...
De majd hétvégén teszek fel egy HTC10 vs P9 videót, hogy jobban szemléltessem.Az alapdolgokat tudom amúgy és RAW-ba csinálom már a képeket, mert csak úgy tudom elviselhetővé tenni.
-
Lacy6
senior tag
válasz
philoxenia #47475 üzenetére
-
törölt tag
Szerintem az Apple öszszeesküvődik (de szép kifejezés
) a Sonyval. A mostani csúcs ugye az iPhone X. Jövőre jön az iPhone XZ?
-
Lacy6
senior tag
válasz
philoxenia #47470 üzenetére
A képminőséget elrontották azóta egy frissítéssel, a videót pedig már az optikai képstabilizátor hiánya tönkreteszi.
Az viszont lehet, hogy kritikusabb szemmel nézem, mivel korábban egy kis kompakt géppel fotóztam rengeteget. Azt hittem, hogy közelébe lesz annak a képminőségének de nagyot csalódtam.Ami még eszembe jutott, hogy szaggatott nálam a videofelvétel és nem értettem hogy miért.
Igazából már annyira nem is érdekelt, mert a videó minőségében akkorát csalódtam, hogy inkább mással vettem fel amit akartam. Most belenéztem a P9 fórumba és azon megy az ügyeskedés, hogy hogyan lehet megoldani hogy ne szaggasson.... ez azért gáz -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Quqesz
nagyúr
Nézd meg a gmail szinkronnál mi van kipipálva. Én a felét kiveszem, mert pl gogli fitnesz nem érdekel. A másik a főképernyő elforgatás lehet, H8-on ha elfordítod a főképernyőt és utána egyből akarsz lapozni, akkor belassul pár másodpercre, aztán szmúth lesz. De máshol én nem tapasztaltam lassulást(pedig egy emui a 2 telefon)
-
Deck
titán
Tényleg igaz, hogy az iphoneosok nem tudnak Magyarországon nfc-s fizetést? Vagy ez vicc? Most olvastam és nem akarom elhinni
-
-
Lacy6
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #47449 üzenetére
Az ujjlenyomatolvasó az brutál jó benne.
Pontos és nagyon gyors.
A kijelzővel és az üzemidővel is elégedett vagyok.
Viszont néha ha mikor feloldom a telefont, képes úgy belassulni úgy 2 percig hogy borzalom.
Nem tudom, hogy frissít vagy csak adatot szed le, mert korábban nem volt hálózat vagy mit csinál de idegesítő.
Olyan mintha hibernálva lett volna addig, és kell egy kis idő mire összeszedi magát a rendszer.
A kamerája meg átlag alatti.
Fényképre még talán elmegy, de ott is inkább RAW, viszont a videója katasztrofális minőség.
Összességében amúgy egy szerethető telefon
Az elején voltak még gondok, de mostanra már csak annyi problémám maradt amit leírtam fent.
One plus 5 meg U11 ami csábít, de telefonra többet nem költök ha nem muszáj. -
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #47449 üzenetére
Igazából amit akarok az a Mi A1. De sehol nincs készleten feketében, ahol meg van ott akkora profittal hogy vicc..
-
válasz
Soybex #47448 üzenetére
P9-cel nekem nincsen különösebb bajom.
Egy dolog zavar(t), hogy pl. a Chrome fényerejét leveszi a rendszer, és ez ellen nem lehet mit tenni.
(Talán a következő frissítésben kiveszik...)
Nem vészes, úgyhogy én már megszoktam.Amúgy tökre kiegyensúlyozott teló, szerethető.
Ujjlenyomat-olvasója sosem rontott még. -
válasz
philoxenia #47444 üzenetére
A fenébe! A kocsit láttam, a lányt bezzeg nem engedi a céges proxy.
-
mark!
őstag
válasz
philoxenia #47444 üzenetére
fuj 458.
egy f40 mindjart jobb azert
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezt nézzétek ne telefonokról szóló videókat!
-
Soybex
őstag
válasz
Aryon87 #47433 üzenetére
Nem lenne gond azokkal a telefonokkal amiknél nincsen home gomb illetve kapacitív gombok a kijelző alján akkor ha úgy lenne megoldva mint a windows phoneknál. Azaz simán fel le húzod a kijelzőn és eltűnik, számomra marhára zavaró hogy a kijelzőn folyton látszik ha nem olyan appot használok amit elrejt.
De mondjuk a kapactív/ illetve fizikai home gombos telóknál a háttérvilágítást mindig kinyomom.
Tudom egyéni panasz, de ha már veszek valamit akkor feleljen meg az elvárásiamnak. Nem akarok kompromisszumokat. -
Helltak
őstag
válasz
Soybex #47429 üzenetére
Oneplus-t tudom ajánlani. Volt már mindegyik generáció. Garanciális ügyintézés is teljesen korrekt és gyors.
Mi Note 2-őm is volt, azt is tudom ajánlani, viszont kamerában picit azért gyengébb, mint a Mi 6. A1 meg ár-értékben kiváló, de nem jött be a stock droid és hardveresen kanyarban sincs a többivel szemben.
S7 Edge-el nem igazán lehet mellé menni! Htc 10, nekem annyira nem jött be. Persze a Sense felület máig az egyik legjobb, viszont anno, kamerában azért csalódtam, ahogyan W333 is.Szerk: Lg V20? 99e Ft újonnan a Partnero gsm-nél. Esetleg Mate 9 használtan is 100e körül van.
Persze, ha nem kizáró ok a hátlapi ujjlenyomat olvasó. -
Soybex
őstag
válasz
Aryon87 #47424 üzenetére
Note 8 kilőve a mérete miatt. Számomra nagy már.
Viszont kritériumok vannak amiknek kevés telefon felel meg.
Home gomb-Min 3.6k akksi-Max 6"-4gb ram min-64gb vagy 32 bövítéssel-Infra-Nfc.
Szóval így nagyjából ennyi. Keret 100k körül akarom tartani. Honor széria off nem jön be. -
Soybex
őstag
Na Note 4 feldobva apróra 2,5 év után meguntam a kicsikét.
Még egyenlőre fogalmam sincs hogy mi lesz helyette.
Szerintetek Black Friday-ig érdemes várni? ~15-20 nap vagy mennyi.. -
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia #47421 üzenetére
Lehet.....de te ezt jobban tudod. Tény minnél távolabb vagy a 90 évektől visszafele, annál komolyabban vették. De így is sokan megúszták, csak jó kapcsolat kellett(meg egy kis kenőpénz)
Soybex
Addig mit akarsz használni ha elmegy? Nokia 3310? -
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia #47418 üzenetére
Nem tudom, de mikor megírtam a psziho tesztet elküldtek orvoshoz. Bemegyek a főorvoshoz és az első kérdés: beteg vagyok v csak nem akarok katona lenni? A meghallgató dokinő szintén ezt a kérdést tette fel.
Vágták a témát, de nem hiszem, hogy emiatt tacsra vágták volna egy ember egész életét. Amúgy nem a katonasággal volt a baj, hanem hogy 90 után max udvarseprés volt a kiképzés, a fegyvered meg a cirókseprű. Első alkalommal Tökölre küldtek volna a reptérre, ami tetszett is volna, csak még a sulit nem fejeztem be(technikusi). Aztám már csak ilyen hevenyészet lett a honvédség, abból meg nem kértem. Egyik ismerős srác Szabadszálláson kezdett, majd Kalocsán folytatta....amit lehetett sz.pni a honvédségnél, azt ő benyelte. A többiek meg irnok/sportolóként/sofőrként lógatta a lábát(egyik volt kollégám kurvázni hordta a szolgálati volgával a Farkas Bercit)....na ez nem katonaság. Aztán az utolsó sorozás már egybeesett a sorkatonaság megszűnésével, így tartalékos lettem. De a mostani hivatásosok sem egyszerűek....rendőr rokon meséli, hogy lent délen a határnál teljesen jettyósok a honvédek. Mindegyik lövöldözni akar, meg szolgálatban otthagyja az őrbódét és el megy xarni, nem kér váltást....... -
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia #47415 üzenetére
Dehogynem......csak jól kellett csinálni a műsort. Bár igaz én 94-ben voltam először.. fater sem volt, csak éppen 5 embert kellett eltartania(szülei+2 tesója)
Aryon
Ennyit térdelni egy toboz fotó miatt..., De hogy erre még MG-t is rávetted...
-
Aryon87
félisten
válasz
philoxenia #47411 üzenetére
Bringafetis? -
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia #47410 üzenetére
Sebaj, iden az osz a divat ugy tudom. ☺️
Na, az mondjuk tenyleg kimaradt, pedig megtortent mar jonehany dologra. Mar igy utolag banom, hogy lefizettem egy katonaorvost, es ellogtam a sereget. Ram fert volna.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Blackmirror #47408 üzenetére
A feleségemnek nincs, nekem rengeteg.
Na jó, Ő festi...
-
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia #47406 üzenetére
A sorozasig jutottam csak. ☺️
-
Blackmirror
őstag
válasz
philoxenia #47402 üzenetére
Jó mert én is ezt úgy gondoltam tovább hogy vajon az maradnak számít-e aki hűséges.
Engem csak 10 éve viselnek el, de van pár ősz hajszála azóta a páromnak mióta ismer -
-
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia #47404 üzenetére
Hu, errol a mondarol vajon nekem ugyanaz jutott eszembe, mint amire gondoltal?
-
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia #47402 üzenetére
Azt arra ertettem, hogy a sajatomban nem. Nyilvan mas no kezeben en is el tudom kepzelni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Blackmirror #47399 üzenetére
Csak a felesége kezében tudja elképzelni. Erre írtam, hogy nem maradi, hanem hűséges. Ez nálunk is így van már 31 és fél éve, bár azért én mostanában elképzelni azért más kezében is el tudom....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia #47398 üzenetére
Arra gondolsz, hogy manapság aki hűséges az maradinak számít?
Szerk
Hű!!!!az már gombócból is sok!Asszony eddig bírta, edge gombok kikapcsolva mert idegesítette. Úgy igazaból nekem sem álltak kézre(tudom lehet le/fel mozgatni, csak az edge paneról való elindításra gondoltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!