- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #62099 üzenetére
Lehet, de nem mindig sikerül
És ne egyél meg, nem laksz jól velem -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #62097 üzenetére
Azért már jó ideje tag vagy ott, tudod jól hogy a témátlan képek kiakasztják a népet
esetleg annyit javíthatsz a képen, hogy a kép alsó füves részét levágod. Akkor már úgy van értelme.
-
mark!
őstag
válasz
Quqesz #62094 üzenetére
orvosfuggo..
en haziorvosom pl mindig ir fel biztonsag kedveert hogy ne kelljen visszamennunk ha rosszabb lenne a helyzet, hogy ki tudjuk valtani ha kene.
de volt olyan is hogy ugyeletre mentunk be, ott igazabol meg se vizsgaltak csak felirtak 3 fele antibiot aztan joejszakat.. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #62088 üzenetére
Mondani akartam h a deákomon lévő plazmaközpont több pénzt ad és baszki oda felvettek. Megyek pénzt keresni
-
-
Aryon87
félisten
Hogy ez az egeszsegugy mekkora egy kalap szarkupac meg mindig fuhuuuu
Lebetegedtem, doki egy nyamvadt koptetot irt ki tegnap, ugy, hogy mondtam, 4 napja szenvedek ejjel es reggel.. Mara mar rosszabb a helyzet, mehetek vissza asztalt csapkodni. Szemem fertozest kapott, szemeszeten kiirtak 2 gyogyit, 3k repult is, es orulhetek ha 1 het alatt helyrejon. Ja es meg fertoz is..
Multkor a bokaficammal mentem dokihoz, azota se jott helyre teljesen, semmit nem kaptam ra, csak hogy a bokarogzitot hordjam 3 hetig ejjel nappal..
De stadionokra szukseg van.
..
Bonuszba a posta is felqrta az agyam, nem vehetem ki anyam fontos iromanyat, csak meghatalmazassal... Ja, csak anyam nemetbe dolgozik -
válasz
vodrosjozsi #62087 üzenetére
Jó unalmas spinoff lesz xD
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #62083 üzenetére
Adom.
Lehetne egy spin-off is: éjjel-nappal kakas: kakas és a haverjai: egy japán története -
nrg_52
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #62083 üzenetére
-
w333
félisten
Hát srácok bajban leszek ... szifon XS tetszik na de 400 ezerért ? talán 100 év hűséggel megérné kihozni
Android fronton pedig nem nagyon van olyan telefon amit hosszútávra jó !
Úgyis csak Márciusban tudok új telefont kihozni, jövő évi felhozatalra leszek nagyon kíváncsi ... S10 -ről szivároghatna már valami info
-
válasz
vodrosjozsi #62081 üzenetére
Éjjel-nappal kakas
-
válasz
vodrosjozsi #62076 üzenetére
Majd ha kijelzi rendesen, hogy mik használták még a kijelzőt, addig így nem sok értelme van...
Megnéztem jobban az új iPhone-okat, megkönnyítette a helyzetemet az Apple, nem kell velük számolnom, újítás alig, árazás az egekben, így már csak a Note9 és a Mate 20 Pro között kell döntenem, szerintem most a Samsung fog következni, egyrészt már forgalmazzák és bármikor elkaphat az; add meg uram, de máris, másrészt kell a változatosság.
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #62079 üzenetére
Iron fist persze, jo lesz az rooster footnak is.
-
akooos
veterán
válasz
Leraktad 1% fényerővel a polcra, de előtte beálltottad, hogy a kijelző ne kapcsoljon ki?
Jó lenne látni azt is, hogy miket használtál a 9 óra alatt, mert ez így nem mérvadó -
nrg_52
addikt
válasz
👌
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #62066 üzenetére
Apple kisfröccs az XR...avagy tízerr....😀
300e-ért....wtf!
[érdemes megnézni...😀]Amúgy ez az ipjone széria szégyen. Megvárom a samu v az LG, esetleg a Huawei mit mutatt az MWC-n, de egyre jobban azt érzem, hogy 150-170e ezt tudja egy xiaomi is, főleg ami nekem kell. A többi feleslegesen kidobott pénz(méh szerencse, hogy olcsón vettem, nem nyitó áron).....az S8+ sem tudott annyival többet, mint ha egy Mi Mix 2s/MI8-at vettem volna.
-
törölt tag
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #62071 üzenetére
Nekem 10-ből 9x működik az iris leolvasó, az ujjlenyomat is ugyanez szal nem tudom mi a baj a kijelentésemmel
Akooos: szegények, nem tudják felfogni -
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi #62069 üzenetére
Azt úgy hogy tudom megtenni?
Ha s9+ van nem lehetek ájfónos.Ezt a ponosabb szkenneres dolgot ne reklámozd az ájsípeknek, mert sajnos nem pontosabb nem gyorsabb és az ujjlenyomat olvasó meg pont azert maradt a samukon amit leírtam...köbö
[link]
-
akooos
veterán
Durva azért, hogy megjegyezte kakasunk, hogy az iphone XR az a light verzió, 300k az ára. Erre visszatámadnak, hogy mitől lenne már light a piac legerősebb telefonja. WAT? Azzal a kijelzővel hagyjanak már békén, retina+ a faxom
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror #62068 üzenetére
De hát mondtam, hogy nem trollkodtam
Még mindig azt érzem, hogy iphoneos vagy, pedig s9+-od van -
Blackmirror
őstag
válasz
vodrosjozsi #62066 üzenetére
Persze, erős moderátori jelenléttel bíró topicba művészet betrollkodni
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #62063 üzenetére
Hat meg a lovake!
-
vodrosjozsi
addikt
Elindítottam a szarlavinát az xr topicban. I feel it..
Bár nem voltam troll, csak mondtam h nem tud annyit mint a note9.. meg h túlárazott vacak.. rákocska, ha nézed a topicot légy büszke rám!#makerákocskaproud
-
Aryon87
félisten
Kivancsi vagyok milyen lesz.. itt mar elarulja az LG milyen kamerai lesznek: [link]
-
mentic18
aktív tag
RIP iPhone 8 kinézet. Tök jól nézett ki. Szerintem bűn elhagyni ezt a fajta kinézetet.
Szörnyű ez az irány. Sosem volt szép és több innováció van a vízben oldódó wc papírban. -
akooos
veterán
Láttátok a huawei apple fikázását?
Vicces lett, de kérdem én, hol vannak azok akik pár hónapja ezt g*ci dolognak tartották? -
Quqesz
nagyúr
Kapsz mellé kiegészítőként egy szopófantomot, hogy emlékeztessen minden nap mennyi lóvét dobtál ki érte.....😀
De mivel kell a lóvé a szifon xsmaxra, szakma lesz lehet a szopófantomkodás......😀
Viccet félretéve csak nekem tűnik úgy, hogy nagyobb lett a káva?(mert képek alapján igen)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
akooos #62040 üzenetére
Mondjuk nekem sem kellene, de mint lehetőség adott lesz
Megnéztem az új szifonokat...hát ez vicc!
Innováció semmi, de azért bazidrága.....de csak azért mert bazinagy lett.....
A 7nm asszem a tmsc műhelyében készül, szal hamarosan ott lesz mindenben. Hogy most ők lettek az elsők ebben ki nem tojja le....Jaj b+ meg van a nagy innováció!!!!!!! Van sztereo hangfelvétel videóhoz!!!!!😀
-
mark!
őstag
749$ az iXr. ez a coral tokre tetszik, szerintem megvan a kovetkezo telefonom
ES VEGRE ELERHETO A SOTET YT TEMA ANDROIDON
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #62027 üzenetére
ha egyszer 50%ban hetero nincs mit tenni
amugy ez igy nemvicces hogy athozod ide az infot onnan 😂😂
-
akooos
veterán
Egészen bejövős ez az iPhone XS, de az ára
400-460-540k FORINT
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #62029 üzenetére
Jólvannakerekített...😁
-
-
vodrosjozsi
addikt
Húú Zedmester twitteren olyat írt aminek 50%-a kiverte a szemem
-
-
w333
félisten
Na frissült a Chrome asztali böngésző ... szuper az új dizájn !
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #62018 üzenetére
MELLESLEG az is egy huawei volt.
Ezt jelezném a huawei imádóknak -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #62012 üzenetére
Pedig annak futnia kellene siman. Ha uj jatek lenne, akkor az nem lenne optimalizalva es azert bugolna be.
De egy regi jatek? 🤔 -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #62007 üzenetére
Meg sms-t írni...
-
Aryon87
félisten
válasz
Azert gaz ha az S9+ kivag a jatekbol
Pedig gondolom nem is egy hardverigenyes jatek mint egy Asphalt 9 vagy Darkness Rising.. -
válasz
Dehogynem... Lehet telefonálni.
-
vodrosjozsi
addikt
Mivel kijött az új spiderman játék ps4-re így gondoltam h az anno 24 ft-ért megvett the amazing spiderman 2 játékot folytatom androidon és hát nem is szar de anyám h küldi közben mikor craven ellen harcolok akkor kilép hibaüzenettel..
Ezzel kb meg is gyilkolta a játékélményt nálam.. és még kérdeztem magamban, hogy miért nincs fent a telefonomon se a batman se ez.. hát mert egy ótvar szar mind a kettő azért.. telefonon még mindig nem lehet normálisan játszani. Processzor magok ide, akkumulátor kapacitás oda, telefonon kb semmi értelmeset nem lehet csinálni -
válasz
Quqesz #62005 üzenetére
Jaja, a műholdasok végül is nem rosszak. Anno vagy 15 éve nekünk is volt UPC Direct, aztán amikor elindult a Telekom SatTV akkor váltottunk arra, mert olcsóbb volt. A UPC-ért fizettünk valami 8-10 ezret 3TV-re, pontosan már nem emlékszem, de azt tudom, hogy akkoriban horror áron volt. A Telekom SatTV meg indult 3-4k-ért 3TV-re, aztán sunyiban mindig emelgettek, a végén már egyet le is adtam, és 2TV-re fizettünk valami 5500-at, akkor felmondtam és lett kábelTV. Az volt már UPC is, most épp DIGI van tavaly óta.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #62004 üzenetére
Ne is mond, nálunk nem rózsás a helyzet. Van Invitel iptv meg net......telefonmadzagon..wtf! Persze az aknában még optikai, de aztán....szomszédnál ha bekapcsol a cirkó, akkor nincs tv.....
Nekünk digi műhold van, eddig meg vagyok vele elégedve, sok a hd adás és normális az ár. Upc direct volt elötte, de lemaradtak nagyon. -
válasz
mentic18 #62003 üzenetére
Telekomnál meg azért problémáznak sokan, mert hiába a HD előfizetés, egyszerre nem lehet három TV-n HD adást nézni, sőt ADSL vonalon még kettőn se. A VDSL-ben nem vagyok biztos, de koaxra már tuti kiadják a 2HD-s stream-et. Meg aztán ahol kicsi a sávszélesség, jellemzően ADSL/VDSL végpontokon, ott a TV kihatással van netsebességre is, tehát lassabb a net ha megy a TV.
-
mentic18
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #62002 üzenetére
nekünk telekom van iptv box, 2 is, bar örülnék ha kartyát rakhatnék a tv-kbe, nem kellene a box. de így is jobb mint a upc. nagyobb előfizum van kevesebb forintért.
figyelem, nem legálisanfizetett hirdetés.
-
válasz
Quqesz #62001 üzenetére
A DIGI TV adása is digitális, DVB-C szabványú, viszont nem kódolt, ezért nem kell hozzá a box. A UPC már kevés, talán 25-26 csatornát ad kódolatlanul, a többihez kell box vagy kártya. Viszont a kártyát értelemszerűen csak akkor tudod használni, ha van a TV-ben DVB-C tuner és CI+ foglalat, egyébként marad a box. Telekom és Invitel viszont nagyrészt IPTV-t szolgáltat, ott meg semmilyen módon nem tudod mellőzni a box-ot. Én csak addig használtam box-ot amíg analóg CRT TV-m volt, "lapos" TV-hez már csak nyűg, mert hadonászhatsz továbbra is két távirányítóval egy helyett. Meg a szolgáltatós box-okon többnyire még a csatornák sorrendjét sem tudod változtatni. Persze lehetnek jó kényelmi / extra szolgáltatásaik, amik valakinek fontosak lehetnek.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #62000 üzenetére
Ja az más, sima kábeltv-hez kell, az igaz, de a digitálishoz kell a box.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest