- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #70090 üzenetére
Miért kapcsolod ki a netet? Nálam minden napi 24h-van megy(szinkron/bt/gps/4g/wifi), semmit sem kapcsolgatok ki, csak az aod vab beállítva, hogy éjszaka ne menjen....nem nyersz vele már sokat, ha kikapcsolgatod.
-
törölt tag
Lattatok az uj xperia 1et. Ez az elso sony telefon ami tetszik hosszu ido utan. Egy baj lesz csak vele, az ara. Sosem szegyellik megkerni a penzt erte es nem is igen akcioz a Sony sajna.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #70091 üzenetére
Jaj ne már
oké hagyjuk, befejeztem
-
Aryon87
félisten
válasz
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #70084 üzenetére
Oruljel neki, hogy neked bevallt a samu, oszt hasznaljad egeszseggel. Azt a vasat mondjuk nem nehez etetni.
-
válasz
Befejezed magadtól, vagy segítség kell hozzá? Te voltál aki ezt az egészet kiprovokláltad, tehát most ne hőbörögj a reakció miatt!
"Na most hol van a huawei istenetek koloncok"
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Aryon87 #70085 üzenetére
Megszoktam, hogy neked szimplán mindenkinek be kell ugatnod, és azt hiszed, hogy mindig igazad van. Ja mégsem
Asszem az tök normális, hogy töltőn volt este a teló, kikapcsolt nettel és utána meg végig toltam a napot mert megtehettemés jelentem mobilnettel volt de oké, ez így tényleg szar, szomorú
Valahogy sejtettem, hogy te fogsz erre vagizni elsőként.
-
törölt tag
válasz
Ezen most mit is kell nezni?
Mas:
Nalatok nem szokott szarakodni ez a szovegmezo ahova irunk?
Nalam neha egy csomot kell varni mig tudok irni, foleg telefonon. -
Aryon87
félisten
válasz
Ahham.. 9 óra alatt lemerült a telód, és abból 8 óra a SoT a videós cuccok miatt.. Előzőleg 8 órát pedig éjjel offolt nettel volt polcon/szekrényen ha jól következtetek
király.. ja mégsem
P30Pro képes 24 óra alatt 11óra SoT-ot csinálni... Nem nem az enyém, az a felét csinálja csak mobilnettel. -
mentic18
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #70080 üzenetére
Kina meg Dél korea nincs messze egymástól.
-
törölt tag
Gyerekek ez az uj Hyndai i20 nagyon allatul nez ki. Tegnap neztem videot rola es ez elso latasra szerelem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #70080 üzenetére
Na hajrá!
-
Aryon87
félisten
válasz
winery #70075 üzenetére
Ezek közül a Honor20Pro-t, de akkor lehet érdemes ránézned a Mi Note10Pro-ra is.
Amúgy meg feltételes szabadlábra helyeztek, jó magaviseletért
Meg valószínűleg a rengeteg offolás is közrejátszik, és a vezetőség tudja hogy az akkori nagy balhé előtt mi szerepem volt a fotósban. Gondolom én, hogy ezért is engedtek vissza, mert tudják hogy rengeteg képet viszek + saját összehasonlítós képeket is (jelen esetben P30Pro, Mi8, Honor20Pro), így legalább a fotós totyik szerepe ismét az lehet, aminek eredetileg rendeltetve van.
Nem gondoltam volna ezt, csak pislogtam mint hal a szatyoran mikor jött a privát... -
Quqesz
nagyúr
De nagyon kihalt a topik....
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #70069 üzenetére
-
nrg_52
addikt
Ti most komolyan itt beszelitek meg, hogy ki melyik szifon f@sz@t sz0pn@ le?
-
kalanchoe
senior tag
válasz
vodrosjozsi #70065 üzenetére
szerintem még az xr sem rossz választás, nyilván a mérettől, felhasználástól függ
-
mSchumi87
senior tag
Milyen Iphone-t ajanlanatok masodik telefonnak? Melyiket eri meg most ar/ertek aranyban? Hasznaltan vennem. Koszi elore is a tippeket
-
Drakmusz
addikt
válasz
#30610944 #70044 üzenetére
A legnagyobb probléma az hogy ezek csak egyszerű használati tárgyak.
És mégis.
Csúnya dolgot fogok mondani, de kikívánkozik.
Vannak emberek akik előbb veszik meg az éppen aktuális csúcsmodellt, minthogy rendbehozassák a fogaikat.....
Beteg egy világ ez, annyi biztonyos. -
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #70048 üzenetére
En eddig mindig minden telefont ugy vettem, hogy nekem kellett
a nagy tarhely, mert mivan ha nem lesz eleg
a sok ram, mert mivan ha keves lesz es ujratoltenek az appok
a jo kamera, mert en egy kib@aszott fotos vagyok
a gyors proci, mert gamer is vagyok...
Azt kiderult egyik sem igaz ram es egy sima olcso telefonnal is siman elvagyok.
Ugyanigy voltam mikor sim kartyat vettem. Nekem kell a sok net, mert mivan ha, azt jo ha 4 gigat elhasznalok, mert otthon wifi, melohelyen (sutyiban, mert tilos amugy) wifi.Szoval igen csak meggondolom mar mit veszek.
Persze vonzo amit tudnak ezek a draga telefonok, de ilyet venni kb. olyan lenne nekem, mintha vennek falura egy Ferrarit es max. 50-el mennek vele.
A mostani automat is nagypapa mod vezetem, foleg miota megszuletett a lanyom. Pedig neha ralepnek kicsit a gazra, de benyora nem szivesen koltenek extrat, meg trafira. -
törölt tag
Ugy nez ki Samsungnal elment mindenki esze. Kisse elszalltak az S20 arakkal, az uj Lite-oknak semmi ertelmet nem latom. Fossak magukbol a telefonokat ha kell ha nem eszetlen arazassal.
Lehet oregszek, de egyre jobban kezdem lesz@rni a flagship telefonokat, de olyannyira, hogy szerintem veszek majd egy Moto G8 Power-t azt elleszek harom napig toltes nelkul.
Azt meg feltenem sem kell, mert semmibe se kerul. -
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Érik számomra egy -és első- androidos teló vásárlása. (Remélem ebben az évben már esik valami, ami olyan árban, olyan tudással, olyan design-nal rendelkezik amire bólintanék.) Amiért itt vagyok: Szeretnék érdeklődni, hogy ki mit ajánlana, melyik fiókomat használjam, mert vesztemre/szerencsémre több is van:
1. "fő" fiók, még a csak youtube-os időkből indulva, emailfiók nélkül, minden YT, és G search előzménnyel...
2. Egy mellék fiók. Azért készült, mert egyszer terveztem még régen egy "fúú átállok Gmailre", amiből nem lett semmi. Bár azóta egy két emailes dolognak az lett az alapértelmezettje, nincs YT előzmény, se g-search. (Van még egy hasonló ugyanebben a cipőben, fiatalabb, de elhanyagoltabb is.) 1-2 emulátorban már belépve, mert pár csak appal működő dologhoz kellett
3. Új account 0-ról. Majd app szinten szeparálok...
Melyik megközelítés a legoptimálisabb? Lehet-e hátulütője a vadiújnak, a belakott, napi szinten használthoz képest, vagy fordítva? Alapból tisztában vagyok az "ököszisztematikus" előnyökkel, de a "privacy-panic" oldallal is, De belső felhasználói tapasztalatom nincs. -
kalanchoe
senior tag
válasz
Aryon87 #70029 üzenetére
Jól benéztem valamit, szerintem a Pro tudja ezek szerint.
Legalábbis arról láttam videókat YT-n.
Visszaváltás nem lenne vészes, EMUI 8-ról barangoltam át OneUI 1-re, egy nap alatt simán megszoktam, csak visszafele nem tudom, mennyire lenne sikeres, tbh nagyon megszerettem a OneUI-t.Surprisingly nem bugos, és nem fagy, ez először picit furcsa volt a Samsungtól, főleg az árkategóriát tekintve. *kopp-kopp*
De mint mondtam, szerencsére nem fenyeget most a választás veszélye, nem sürgős, csak ha valami tényleg jó modell, tényleg jó áron. Attól is függ majd, mennyire fogy el a szufla a gépben később, mert nem mai a vas.
(#70030) Quqesz: belakás után olyan volt, mintha már évek óta azt a rendszert használtad volna, és semmi idegenségérzetet nem adott?
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Aryon87 #70021 üzenetére
Hm, igaz, csak kicsit koros már, Android 10-et megkapja és vége a támogatásnak. S10e ezen téren szimpatikusabb.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
(Szerencsére, vagy nem szerencsére) jelenleg még csak álmodozom.A Honor 20 is szimpatikus, mert még jobb áron van, viszont a OneUI-t utóbbi időben nagyon megszoktam, fura lenne átállni újra az EMUI-ra.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #70025 üzenetére
Ez már direktben a pl tv kijelzőn/monitoron menős, vagy kell a dex állomás?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #70022 üzenetére
Megjött S9-re a droid10, az is tudja? (nem néztem azért kérdem)
-
kalanchoe
senior tag
válasz
vodrosjozsi #70019 üzenetére
Pedig pont az lett volna a késztető a váltásra...
nem használnám nagy dolgokra, nincs specifikus igényem, csak ha órákon keresztül használom böngészésre, videonézésre, dokumentumírásra, azért telefon nagyon nem kényelmes. Egy DeX-szel ezeket az igényeket meg simán ki lehet(ne) elégíteni.
-
kalanchoe
senior tag
Hello
S10 Lite/Note 10 Liteban szerintetek lesz DeX mód? -
mentic18
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #70016 üzenetére
Én anno a tündérén akadtam fent ennyire oszt nézd meg :D
-
aprokaroka87
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Weeman1 #70014 üzenetére
Ezt papoltam annak idejen, hogy nem erdemes hajtani a penzt mert ez lesz belole. Legjobb peldam, hogy nalunk is a melohelyen azok az emberek is megkapjak a fizetest honap vegen akik leszarjak a melot es nem eroltetik meg magukat.
Es ez mindenhol igy van.
Nem kell megszakadni. -
Weeman1
veterán
Köszönöm nektek,rendesek vagytok.
2 gerinc,és 2 nyaki sérvem is van.
A nyaki nagyon rossz helyen van,
nagy az esélye hogy lebénulok műtétnél.
Ne dolgozzatok annyit mert hamarabb tönkrementek.
Én csak 41 vagyok de mint látjátok lejárt a garancia már sokmindenre. -
Weeman1
veterán
Már túl vagyok,csak nagyon fáj.
Altattak a sérveim miatt,nem mertek gerincbe szúrni.
Kiszedték a nem odavaló darabokat,
meg reszelni kellett a csontokat.
Holnap talán mehetek haza. -
Weeman1
veterán
Köszönöm mindenkinek.
-
Weeman1
veterán
válasz
vodrosjozsi #69998 üzenetére
Köszönöm
Még van 2 órám a műtétig.
De nagyon éhes vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest