- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
G4 ota tudjuk hogy az LGD kepes erre a beegesnek nevezett akarmire. En beegesnek hivom, maskepp nem lehet nevezni. Eltunik egy ido utan, de nalam az also navi gombok sosem tunt el meg 8-10 ora eltelte utan sem. Felul is megvolt halvanyan..
Kengyel, ha nekem adod, hasznalgatom
-
kengyel
nagyúr
válasz
Aryon87 #24093 üzenetére
Nekem is kellene egy új telefon, az enyémet használgatnád ?
(#24095) w333
Ebbe vagyok belehullva, nagyon tetszik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #24089 üzenetére
Mondom, hogy orákulum vagy!
tényleg nem tudom mit csinálsz,de lassan az LG felvehetne display tester-nek.....
látod az apple ilyenkor azt mondaná, hogy rosszul fogod....koxx
én sem tudom, de 2db G4 van itthon és egyik sincs beégve(pedig az enyém már elmúlt 1 éves)szerk
Aryon
tudom, hogy nem tehetsz róla,de érdekes miért jön elő nálad ennyiszer. Kíváncsi lennék más márkánál mi történne.... -
Hogy a jófenébe csináljátok, hogy beég a kijelző, 0-24-ben pokémongóztok vagy mi?
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #24084 üzenetére
Normál használat mellett nem ég be az Amoled ... ez az IPS beégés pedig valami gyári panel hiba lehet, én arra tudok gondolni hogy telefon melegedésével nem bírja az IPS kijelző és emiatt beég, S7 Edge egyáltalán nem melegszik (ugye van benne hűtés is) de ha melegedne is akkor sem égne be a kijelző (bírja a hőt) ... csak akkor mondjuk hogy több órán át ugyan azt a tartalmat nézi !
-
Quqesz
nagyúr
És szerinted nem fogja az amoledet beégetni? Ő volt szinte az első a világon, akinek beégett egy IPS panel, majd pont az amoledet nem vágja tacsra...ebben rekorder(kb 5-ik kijelzőnél jár)
vagy hat oldal fog odasülni neki a kijelzőre. Bérlete lesz a telemaxba a samuval!
Aryon
olyan telót keress sztem, amivel még nem volt beégési probléma.Más
Vmit elolvastam, mert csak az előlapi kamera változik az OP3T-ben...szóval lehet még érdekes is gun metal-ban... -
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #24075 üzenetére
LGD kijelzot kaptam megint.. Mar most garantaltva csere, es tavasszal hozom is ki az S7e, vagy ha a HTC10 bekerul a telenorhoz, akkor azt
Ra fel evre G6
Viszont a G5 eseteben szoras van, ahogy a G4nel is. Nekem kijelzo es akkuproblemas (forrosodas), de van akinek hibatlan a G5... -
zoltanz
nagyúr
Ez a Sony Xperia X Compact jó gyengén kezdett...
-
no more
veterán
Egy kis érdekesség AMOLED tulajoknak a fogyasztás csökkentéséről.
-
Quqesz
nagyúr
nesze semmi fogd meg jól OP3T
Kamera visszalépés kapásból. Kiesett..... -
Quqesz
nagyúr
Na ma voltam bent az MM-ben nyomkodni. Szóval ami tetszett: Honor8,G5,Sony Z5....kb egy áron is van mind a 3, de ugye a G5 snapi820-as...viszont a honor is baromi jó sebességben...
leslien
ez komoly,akkor kár rá várni?! -
leslien
nagyúr
OP3T sem lesz nagy durranás....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Balathruin #24056 üzenetére
Na ez király! Ekkora kijelző,ekkora hátlap baromi jól bírta(vicces volt mellette a i7). Le a kalappal!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csakany2001 #24055 üzenetére
Nem ugyan az, más a két telefonban a szenzor.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Tényleg jól bírja, pedig kicsit kap.
-
csakany2001
senior tag
válasz
Elég jól bírta.
-
Balathruin
veterán
-
w333
félisten
Egy kis érdekesség ... RAISR kíváncsi vagyok mikor kapjuk meg !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Különben megvan ám a hátránya is annak hogy nagyon sok telefonod volt az elmúlt időszakokban ... párommal beszélgetek hogy figyú már az S4 előtt neked milyen telefonod volt ő már nem emlékszik, na mondom király akkor az S4 -el kötöttük meg akkoriban az előfizetésed ? szerinte igen, de mondom neki hogy valami nem stimmel mert én azt online rendeltem Black Friday akcióban és előfizu hosszabbítással, na gyorsan felmegyek Telekom oldalra / Rendelések és tényleg csak az S4 szerepel ott (ezt nem értem) aztán gyorsan hardverapró "archívum" ott sem látok semmit (mondom ezt nem hiszem el) majd fél nap keresgélés nyomozás után előveszem az előfizu szerződést (papír formájában) és megtalálom hogy 5 évvel ezelőtt Telekom üzletben személyesen volt vásárolva egy "ZTE Grand X IN" na ezt úgy el felejtettem mintha nem is lett volna !
Szerk.
-
w333
félisten
válasz
kengyel #24049 üzenetére
+1 !!! Telekomra kíváncsi leszek hogy mit durrantanak ?
2 évvel ezelőtt páromnak az S4 (i9506) 50% kedvezménnyel vettem és még kaptam ajándékba véletlenül egy Samu Tab 7 Lite -t táblagépet is !
De lehet emlékszel is rá, ha jól emlékszem akkoriban talán neked is S4 volt !
-
w333
félisten
Aki eddig telekomnál nem vásárolt S7E -t az most már ne is vegyen +30 ezerrel drágább lett, vagyis vissza ment a 210k -s árára !
S7 ára viszont csökkent durván -10k !
HTC 10 ára is vissza ment 210k -ra vagyis +33k -al emelkedett !
Honor 8 és P9 / P9 Plus viszont csökkent -20k -al
-
Quqesz
nagyúr
válasz
leslien #24040 üzenetére
látom te is azzal szenvedsz, mint én...vennél újat,de igazából a mostani is teljesen megfelel minden téren....tudnék szerezni xiaomi mi5s-t 4/128-at 125e, ami nem tűnik rossz ajánlatnak(hardveraprón,de korrektnek tűnő eladó és új garis teló). Pénteket megvárom mi lesz az extrémnél..
-
leslien
nagyúr
nagyon kíváncsi leszek ma Op3 frissebb változatra...
bár a S7E 7.0 semmi bajom gyors mint a veszedelem... -
Aryon87
félisten
Fogják kérni, asszem múltkor ez ügyben érdeklődtem. Dominósként kisebb ez az összeg amit ki kell fizetni előre.. Majd szerdán megtudakolom. Amíg tart a telenor előfizu addig nem akarok másik előfizetést indítani, így van bőven kiadás
K8 az külön téma, még az sem biztos hogy lesz rá vevő..
Jaja, párom is Tmobilos. -
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #24027 üzenetére
Ekkora szivast... Csinalnam meg a G3at, hogy allitsam vissza gyari rendszerre a holnapi szervizbe inditas miatt, pakolom ki a kartyakat belole, hogy tegyem at a K8ba, amit meg visszaalitottam gyarira.. System error, hat a G3 meg micro simes, mig a K8 mar nano simes...
Csak duplan kell megjarnom a szervizt, paromnak mondtam, holnap az a feladata, hogy a sim kartyabol ujat ker.
nem tetszett neki...
Quqesz:
Jaaa, akkor jol emlekszem hogy valaki volt innen a bandabol -
leslien
nagyúr
most néztem h újra van készleten HTC 10 T-nél ... de sajnos még mindig egy színben..
tényleg pénteken Black Friday akkor a T-nél is most lesz?
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #24014 üzenetére
Biztosan jó és 1mm -el vastagabb a Mi5 -től, nem hinném hogy hajlik !
És ugyan az a kamera szenzor van benne mint a HTC 10, N6P, N5X és Pixel !
(#24015) Aryon87
Ha nem érdekel akkor nem rossz kis telefon !
Azt viszont vedd figyelembe hogy a Mi4 -nek szebb a kijelzője (Sharp iGZO), sokkal jobban bírja az akkuja, sokkal minőségibb, és még gyorsabb is
Használtan durván 40k -ért megkapod !
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #24009 üzenetére
A zárt BL miatt a Mi4C le van korlátozva 1/2s záridőre ?
(#24009) Quqesz
Nagyon jó képeket lehet vele lőni, a legelső telefon ami 1.8" rekesz -el jött !
Mi4 -nél 32s a legnagyobb záridő és ugye Droid 6.0.1 (Mi4C csak 5.0.2)
Ráadásul nekem a 3GB/RAM verzió van és még van 1.5 év hazai garancia !
-
w333
félisten
válasz
akooos #24007 üzenetére
NextelShop itt 1 év gyári garanciát kapsz !
Jah hogy Dual sim és 64GB ? olyat sehol nem fogsz kapni !
A telefon bővíthető ... minek a 64GB ?
-
akooos
veterán
Légyszi írjatok már pár gsm boltot amiről tudtok... A következő helyen néztem a V10-et, de sehol nincs: B-Tel, Mobilkereskedes, Puremobil, XXL, GSMHome, Partnero, Extratel, Fortunagsm.
Sehol nincs 64 gigás dual simes... fehér meg főleg nincs
Ebay, amazon nem játszik, mert kb mindenhol azt írják, hogy nem támogatja a B20-at...
-
w333
félisten
válasz
Aryon87 #24004 üzenetére
Sokkal zártabb én úgy tudom .... talán nincs is manuális beállítás nem tudom !
Mi4 gyárilag nyitott a BL bármit fel lehet rá pakolni !
Illetve brutál minőségi az egész telefon mert ugye fémkeret van körbe
Nem véletlenül reklámozták így a telefont
(#24006) Aryon87
Igen kb. 1 év de a Mi4C egy olcsósított változata a Mi4 -nek !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged