- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
Quqesz
nagyúr
Az egyik ok ez,. A másik, hogy okosabb vagy a főnöködnél és majd kitúrod. Nem vicc, sokan féltik a pozijukat. A harmadik, hogy fityeg-e valami a lábadközt. Szőke, kék szemű, nagymellű nőnek mindig van hely.😀
Amúgy sajnos ez az időszak lesz az uborkaszezon kb márciusig. Merre van a vidék? Én pöstön nöttöm föl, dö nöm vágyök vissza. -
vodrosjozsi
addikt
-
Quqesz
nagyúr
Kitartást, de ha jól megy a családi cég, és beleszállhatsz, akkor én azt választanám és fejleszteném.
Sajnos amit írtál jellemző ma az országban. Párom is így járt, 200 helyre küldte be, kb tucat jelentkezett, aztán hitegetés és a végén egy nagy nulla. Kellet legalább fél év, mire lett, pedig felsővezetői körökben mozog és van neve a logisztikában.
Én 4 éve tengődők ugyan ott, de lehet lesz változás.Nálunk mikor behozta a digi a netet és a tv-t kaptunk egy modemet. Hiába 1gb, a 4 kimenetből 1 volt csak ilyen. Mikor rakták elfogyott az utp hely és vettem egy switch-et, ami már csak gigás kimenettel rendelkezik. Azóta minden ponton megvan a giga net.
-
mentic18
aktív tag
-
vodrosjozsi
addikt
-
mentic18
aktív tag
Menj el vendéglátózni pár hónapig. Szar fizu, de amíg nem találsz megfelelőt, addig nem halsz éhen.
Én most válok mekis étteremvezető helyettessé, de mellette legalább semmi másra nem lesz időm. Kitartást a kereséshez, és ha kell Pesten vendéglátós munka, segítek szívesen. Nekem az már messze van
-
vodrosjozsi
addikt
Én most csináltam egy android programot a gemini segítségével, kvázi kész is de 10 ezer ft lenne publikálni..
A munkaerőpiac alatt mit értesz? Mire jelentkeztél?
Én 7 jelentkezés után adtam fel, mi ez a 60 jelentkezés gecc? És abból 8 utolsó körös? Ez nem ilyen lild,aldi cucc ugye?
Idén márciusban jelentkeztem a közelben lévő kempingbe kertésznek és fel is vettek hálisten, de csak szezonális munka volt. Ezt mondjuk kezdem megunni. -
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
gerner1
nagyúr
-
Rhino666
addikt
-
gerner1
nagyúr
-
vodrosjozsi
addikt
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
-
vodrosjozsi
addikt
Nem váltod ki sajnos, hiszen a tablet 8-10 col, és inkább 10 felett ajánlott, a fold asszem meg 7.
Olyan tablet kellene amit félbe lehet hajtani, szerintem annak lenne értelme. Bár én a tabletre is csak munkaeszközként tekintek és amíg az office ilyen gáz, és nem kapható teljes értékű szoftver addig nem is érdemes nekem tabletet venni.
A fold pedig hát.. nem tudom. A flip-nek van értelme, a fold-nak nem nagyon. -
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
mentic18
aktív tag
-
vodrosjozsi
addikt
nekem a tegnapi 8 óra volt
de nem csak telefonról nyomkodom, vannak kapcsolók amivel a színt és a fényerőt is tudom állítani, + mozgásérzékelő is van, hogy ha megyek este inni akkor ne essek el a macskában
plusz porszívó is van, klíma is arról megy, okos zár is nagyon fain tud lenni (nem kell kulcsot vinnem), stb.
Csak a plusz mozdulatokat vettem el magamtól -
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
Quqesz
nagyúr
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
Weeman1
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
Aryon87
félisten
-
vodrosjozsi
addikt
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ha nagyon kellenek azok az adatok, azért nem lehetetlen. Pl. ha szétszeded a telefont, esetleg lehetne találni egy pontot az usb port körül, ahova be lehetne forrasztani direktben egy töltőt. Vagy másik lehetőség, hogy veszel bele egy akkut. Bár nem tudom milyen telóról van szó, de Ali-ról gondolom pár ezerből megúszható egy új akku, azok jellemzően azért félig fel vannak töltve amikor megkapod, szóval egy mentést meg lehet csinálni vele.
szerk.:
Illetve ugyanígy a kiszerelt akkut is meg lehet próbálni direktben tölteni. Persze ezekhez nem árt egy minimális hozzáértés az elektronikához. -
vodrosjozsi
addikt
-
gerner1
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
nrg_52
addikt
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
vodrosjozsi
addikt
-
vodrosjozsi
addikt
-
akooos
veterán
-
akooos
veterán
Kegyetlen állapotok vannak tényleg az utakon, főleg egy kisebb-nagyobb eső után hihetetlen...
De legalább fizeti a közút az én káromat, úgy néz ki
Amire van számlám, azt elkérték, jó pár forintot viszont fogok látni, egyedül a 2 gumiról nincs számlám, mert használtan vettem. Szerencsére a futóműben keletkezett kárt (és a javítást), illetve a felnit fizetik majd.. -
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
-
nrg_52
addikt
-
Quqesz
nagyúr
-
nrg_52
addikt
-
akooos
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
3 év Pocophone használat után én is úgy vagyok, hogy soha többet full kínai telefont.
Nem volt komolyabb bajom vele, szoktam is ajánlani ismerőseimnek Xiaomi meg Poco telefonokat, de nekem fontos, hogy telefon használata közben ne azon járjon az eszem, hogy ezek a kínaiak mit spóroltak a készülékben azért, hogy olcsón adhassák el...Cseréld ki a coolert, add el az autót, és vegyél S21U-t!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként, az S20 FE is egy tök jó telefon (brutál ár/érték arány), ha jó állapotban tudod megvenni, akkor érdemes gondolkodni rajta.
Újonnan az A52/A53 az, ami hasonlóan jó készülék. -
Quqesz
nagyúr
Bár régebbi, de az S21U is jó darab. Nincsen gondom vele. Viszont cégesnek egy xiaomi redmi note 10s van...az tud hülyülni, pl hívás közben lenémitja a mikrofont vagy bekapcsolja a kihangosítást. Viszont UI terén az LG megoldása teszett nekem a legjobban.
Amúgy a Velvet is megkapta a droid 12-t. -
vodrosjozsi
addikt
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
De jó látni téged élni
Egy Samu flagship modellel nem tudsz mellényúlni, mindent is tud.
Oneplusról én se hallottam már évek óta.
Xiaomi és a rengeteg kínai gyártó jön ezerrel, széles a kínálat.
A régiek közül tulajdonképpen a Sony az egyetlen, aki tud pluszt és/vagy mást mutatni, mint a többi tucat gyártó.
A többiek vagy kihaltak, vagy pedig ugyanolyan tömegternékkel állnak elő, mint a kínaiak, csak drágábban. -
akooos
veterán
-
akooos
veterán
Te még létezel?
Nyár óta S22+-om van, semmi panaszom nincs rá.. baromi jó kijelző, számomra kiemelkedő akkuidő, nagyon szexi zöld színű ház és (nem az itteni fórumokban istenített) kiváló kamera.Én ajánlom, tényleg semmi gondom nincs vele, fogalmam sincs a oneplus mit csinál mostanában.
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
-
akooos
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
-
Aryon87
félisten
-
Quqesz
nagyúr
-
akooos
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
-
akooos
veterán
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
-
mark!
őstag
-
akooos
veterán
-
akooos
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Változó, szállítási módtól és a "szerencsétől is" függ. Mi most a héten, pontosabban hétfőn délután rendeltünk egy elemes dísz kandallót eBay-ről, Németországból, pénteken reggel fél kilenckor itt nyomta a csengőt a GLS futár. Economy Shipping (Economy Int'l Postage) volt, és 8.88GBP volt a szállítás költsége.
-
akooos
veterán
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ezt nem is értem... Annyi normális webáruház van itthon is, megrendeled, két-három nap múlva pedig házhoz viszi a futár, és garantáltan jobb áron, mint egy vidéki PC boltban. Ráadásul egy Alza, eMag, E-Digital, AQUA, stb. garanciában is jobban bízom, mint a vidéki PC boltéban. Jó, mondjunk sok ideig én is leginkább egy vidéki PC boltban vásároltam, de az annyiban más helyzet volt, hogy ott egy barátom volt a tulaj, az eladó, és a szervizes is egy személyben. Vele nem is volt gondom vagy 15 évig, ráadásul mindent nagyker áron kaptam tőle, de úgy ~2 éve sajnos bezárt, és alkalmazottnak állt.
-
kalanchoe
senior tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Quqesz
nagyúr
-
nrg_52
addikt
-
nrg_52
addikt
-
akooos
veterán
-
vodrosjozsi
addikt
-
w333
félisten
-
Aryon87
félisten
En is tappenzre kerultem 1 hetre. Hetvegen levert mint a xart.. szombaton alig huztam le a muszakot, vasarnap mar hazakuldtek hogy ne fertozzem le a bandat,, tegnap jol voltam, most visszaestem.. doki irt is ki egybol, melohelyen meg orulnek a hianyomnak, plane hogy 2 ember szabin van.
Jobbulast neked is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest