- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy új Honor 7s telón lementettem egy rahedli telefonszámot (kapásból a gmail fiókomba) és mára az összes szőrén-szálán eltűnt. Sem a rendszer visszaállítás, se semmi más nem használt. Ilyenkor mi a fene van?
Miért nem mentette a telszámokat? (Tegnap este még kereshető volt mindegyik névjegy, mára tűntek el.)
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
D4rkm4n
őstag
Amit találtam megoldási javaslatot a neten, az mind a format c:
Mivel nincs sajnos idöm lementeni az összes tárolt fotót, zenét, stb... Így ez lenne az utolsó opció, amit kipróbálnék.
#46050: Céges telefonról van szó. Egy Samsung Galaxy A3-asról (2016-os verzió). Saját részre legközelebb magam is iPhone-t tervezek, mivel a másik cégesem az, (egy SE) és százszorta gyorsabb és megbízhatóbb, mint az Android.
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy kétóránként kapok egy értesítést, hogy a com.google.android.gsm leszívja az akksit és vagy bezárni tudom, vagy a mégsére bökni.
Ilyenkor mi a teemdő? Hogy tudom ezt kikapcsolni, vagy törölni, vagy orvosolni a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest