- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Hatalmas forma ez a DJ KOH !

Ha valaki azt mondaná hogy Jackie Chan apja ... simán elhinném !

-
Quqesz
nagyúr
LG V30s.....időhúzás....
-
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
a könyvjelző és keresősávnál mindig ugyanaz van.
ja meg a tálca.
de úgyse fog beégni
-
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
csak 8-at?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én tegnap olyan fél 9 körül keltem, hajnali fél 3-ig sorozatot néztem+neteztem. és ez csak egy laza szombat volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jó mondjuk már ritkán van ilyen, most nincs kedvünk menni sehova(pedig droplex volt retroban
), majd ha jön a jóidő ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
w333
félisten
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azért féltem a gépem már most, mert amikor van időm, képes vagyok napi 8 órát is játszani rajta...

De lehet, hogy az lesz a megoldás, hogy az alacsony fényerő mellett a felbontáson (ablakméreten) is változtatok, hogy a kijelzőn ne mindig ugyanakkora területen fusson a játék
Quqesz: igen, ma lesz a Samsung, ha jól tudom. Holnap meg Sony.
-
w333
félisten
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Egy telefon kijelzőjét több ideig használod. Ez itt a baj. Meg az értesítési sáv.
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
-
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
azért nem 2-3ezer óra után fog beégni

-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Azok is pont ugyanúgy beégnek, mindegy hogy IPS, TN, vagy oled..). Az "ok" pedig ugyan az ott is. Statikus grafikai elemeket alkalmazó program(ok) + indokolatlanul magas fényerő használata ⇒hosszú időn keresztül.
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Valamelyikőtök el tudná magyarázni nekem röviden, hogy miért égnek be kevésbé a monitorok, mint a telefonos kijelzők?
synthetic: nem vagy egyedül,én is a Sith-ek oldalát erősítem még

-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nincs benne barométer.
És ez az én nagy bajom. Samsung, iPhone, Sony Flagships. Ennyi készülékben van az a nyomorult szenzor, senki más nem teszi bele. Tudom, bogarasnak tűnik, de nekem szükségem van rá. Túlságosan is hozzászoktatott a telefon ahhoz, hogy elég egy cuccot vinnem a túrákhoz, nem kell plusz GPS, amiben ez benn van, az akku bírja, és egy powerbank amúgy is mindig van pluszban, ha esetleg mégis lemerülne. A smart band, vagy watch még megoldás lenne, azok egy részében már megtalálható a barométer, de azokhoz hozzá kéne szoktatnom magam.
Igazság szerint amit még egy ideje nézegetek, az a Yotaphone3, de az meg nem vízálló. Az e-ink miatt, mert azzal tényleg sokkal tovább húzná a LocusMap. -
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Izé... Nem írtam, hogy a Compact is pont ilyen lesz. Az anyagválasztásban azért egy hangyányit még reménykedem. De a Compactoknál már jó rég nem üveg a hátlap. A Teljes méretnél még könnyen lehet akár bármi is.
Az oldalt lévő biometria pl. állati kényelmes, az autós tartóban is simán használható.
Az már kiderült, hogy oled vagy IPS a kijelző? Ha IPS, akkor tuti, hogy nem fogok esélyt adni magamtól erre a cuccra, mert akkor semmiben sem jobb, mint az XZ1C, sőt!
A végén még kell vennem egy Samsungot?
Nem térek át a sötét oldalról, jó nekem itt. A Sith-ek úgy is kevesen voltak mindig is. (konkrétan csak ketten, se több, se kevesebb.)
Itt asszem meg tökegyedül vagyok
-
törölt tag
Most már aztán tényleg #ripszoni

[link] Mi ez a forma? Hol az ujjlenyomatolvasó, mármint: DE MIÉRT? Gyárilag felfújódott az akku? Ezzel a hátlapi megoldás csak egyféle anyagból lehet: műanyag. Vissza a 7-8 évvel ezelőtti formákhoz, és anyagokhoz? Szeretem a Sony cuccait, de ez már nekem is bőven sok. Hiába a csúcs HW. Arra vártam, hogy most talán lesz egy jó telefon, de nem. Asszem mégis benevezek az XZ1C-re, és két évig az is bőven jó lesz. Amire kell, azt az is hozza. -
mentic18
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Villányba szeretnék költözni. Még rokonok is laknak ott csak fel kéne őket keresni.
Inkább kecskemétet választanám ha az alföldre szeretnék költözni
Vagy szarvasra. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Kiskunhalas alsóra.

-
Quqesz
nagyúr
Fú skacok itt 40-50 cm hó van!(Szépalma). Rég másztam majdnem térdig hóban.....gyűlnek a fotók!
-
w333
félisten
válasz
leslien
üzenetére
Tessék ... kicsit utánanéztem ez 120hz natív, itt a teljes specifikáció !

"Milyen TV -t vegyek" tokiban is írják !

-
w333
félisten
válasz
leslien
üzenetére
Hmmm ... inkább ne, kicsivel drágábban 1000X inkább Oled !
Ha normális Android rendszert szeretnél akkor pedig Philips, amiben van Ambilight és nem utolsó sorrendben 55" alá ne menj mert a 49" nagyon kicsi !

-
leslien
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
2015 . 03 .havi a tv van még garancia rá .. viszont a Sony tudja a h265 és Android 7,0 van rajta...
-
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nekem is szimpatikus.👍
-
Quqesz
nagyúr
Jut eszembe voltam vmelyik nap az MM-ben és volt egy akciós kosár a sor végén, és volt benne két motomod
1.jbl hangszóró
2. Hasselblad kamera.
A kamera vmi fél áron volt kirakva, a jbl is olcsó volt.Más
Samu Dex-et fel lehet dugni hdmi-vel tv-re és uccu neki? -
törölt tag
Nekem hiányozna a power gombba épített ujjlenyomat olvasó. Akármilyen mobilt próbáltam, eddig ennél jobb helyre nem tudták építeni. De gondolom mennie kell, mert pl. a zusában a zepöl levédette, és nem forgalmazható az power gombba integrált biometrikus azonosító. És ez miatt létezik két különféle Sony csúcsmodell, egyik csak az USA piac, a másik meg a világ többi része. Ez így nem költséghatékony.
-
w333
félisten
Holnap (után) S9 bemutató ... azért kíváncsi vagyok

Illetve még Nokia és Huawei telefonok, azért elég várós hogy mik lesznek !
-
Quqesz
nagyúr
Mi ez a dögrovás itt? Remélem pi.a cserkészésen vagytok, hogy ne legyetek megint flusztráltak hétfőn....😁😂🤣
-
gerner1
nagyúr
válasz
anytime
üzenetére
Samu -n, többnyire akkor keletkezik ilyesmi, ha például be van állítva, hogy a készülék csináljon biztonsági mentést a dolgaidról google fiókra, vagy Samsung account -ba. Továbbá, a Smart Switch mentése is a belső tárolót terheli (ha van ilyen...), ha nincs micorSD -d, vagy nem a microSD-re készítetted a mentést.
De, például felhőbe szinkronizáló 3rd party app, vagy beragadt beszélgetés hangrögzítő is okozhat hasonlót.Bár a gyorsítótár mérete közel sem ekkora... -azért megkérdezem, hogy "wipe cahce partition" mikor volt utoljára, recovery -ből ?
-
anytime
őstag
Egy fontos dologban segítsetek nekem, ha tudtok.
Amikor a Tárhelyet megnézem, látom, hogy a vegyes file egyre nagyobb (GB méretű), de ha belenézek, szinte semmi nincs benne. Miként lehet ezt üríteni egyszerűen vagy csak egy "újrahúzással" törölhető?
Köszi,
A -
Stevan87
tag
Valaki tud abban segíteni, hogy mit állíthattam el... szövegbeíráskor ha ékezetes betűt akarok írni, tehát hosszan nyomom a a-e-o stb karakter,akkor ugye feljön egy kis ablak,hogy milyet írjon,de most nem tűnik el magától ez az ablak,mint az előtt. Hol a hiba?
Nyelv&bevitelt már átnéztem. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Igen de akkor nem bír annyit mint az asus szóval akkor mit számít az?
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
De erősebb a hardver a Xiaomi-ban

-
Quqesz
nagyúr
Mi Max 3 5500mAh aksival....

-
Quqesz
nagyúr
válasz
winery
üzenetére
Az az igazság, hogy teljesen jogosan mondta! És igaza van😀 ott volt nekem a Honor 8 és pont azt bizonyította az embernek, hogy féláron is lehet kapni megbízható jó telefont. De akár mondhatnám a samsung részéről az A8-at is, ami jó áron jó készülék.
De a különbözetből egy Lada-t is kapsz, azt is szét lehet hajtani....😁 -
w333
félisten
Valakinek ... Galalxy S9 ?

-
vodrosjozsi
addikt
Ez egy jó ötlet, én is benne lennék. De mivel lehetne támogatni?
Quqesz: na ez viccnek is rossz.. jó képet eddig se csinált![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Aryon meg majd fotóz minket mi......😁😂🤣
-
-
Helltak
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Jobbulást, mihamarabbi felépülést kívánok neki!!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ha intenzíven van, akkor ott nagyon nem lehet látogatni, max családtag. Jobbulást neki!
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
jobbulást neki, légyszi add át ha találkoztok.
azért tájékoztasd róla, hogy aryon lecserélte a nótát máté 10-re
tudja meg az igazat, ne a fake news-t
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Köszi megnézem

Sybenx: ezt is megnézem. Nekem tetszett a kihajtható kijelző az 5R-en. -
vodrosjozsi
addikt
Na srácok, Balázs ébren van, intenzíven de most már teljesen éber. Javult az állapota, szóval épülget a varjú úr.
Ki lenne benne egy spontán látogatásban? -
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Áfával 60k volt a gépem (Windows nélkül, azzal nyilván sokkal több), még megtalálod a Laptopszalon oldalán.
Többféle verzióval van fent, én a Quadro K600-as HP Z400 Workstation-t választottam.
Ha saját konfigot keresel a Hardveraprón, lehet, hogy olcsóbban össze tudsz rakni hasonlót (nem hinném), de azért szerintem megérte.
Még nem sokat próbáltam, de ennyi már többnyire akadásmentesen meg tudja hajtani a mai játékokat, nyilván nem a legmagasabb beállításokkal.
Ha egy kis akadozás belefér, talán van 100 körül használt üzleti laptop, de ez már nem az én hatásköröm.
(Vagy picit olcsóbb gépek ugyanott) -
SybenX
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nekem az utódja van, az a5000. Szinte ugyanaz: [link]. Én meg vagyok vele elégedve, hobbi fotósnak bőven elegendő, szóval nyugodtan veheted a Nex-5R-t is ha van jobb árban, mint az a5000.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
És számítógép? Azzal is beérném
-
leslien
nagyúr
és ez a tv?
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Szerintem 100 alatt nem valószínű, hogy találsz...
-
w333
félisten
válasz
Quqesz
üzenetére
Ez a TV itthon legalább
300k... ott pedig megkapod 100k -ért (durva)
Meglepő de itthon is lehet kapni és nem is olyan vészesen drága

Nekem az LG drágább volt

-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), majd ha jön a jóidő

![[link] [link]](https://cdn.gsmarena.com/imgroot/news/18/02/xperia-xz2-specs/-1200x900m/gsmarena_002.jpg)
Nyelv&bevitelt már átnéztem.

![[link] [link]](https://cdn.gsmarena.com/imgroot/news/18/02/energizer-p16k-tease/-728/gsmarena_001.jpg)