- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
no more #61420 üzenetére
Az én használati szokásaim hogy 50% használat és 50% készenlét ... mennyivel vagyok előrébb ha egy Note 9 mondjuk 1 nap alatt merül pl. 70% -t összesen, vagy a szifon X 70% -t összesen ? őszintén : semennyire !
Ezzel csak azt akarom mondani hogy a Samu az merül ha használod ha nem, a szifon pedig jobb esetben csak akkor merül ha használod, teccik érteni ?
-
w333
félisten
válasz
no more #61396 üzenetére
Én egyik ilyen h*lye csoportban sem vagyok ... ott csak osszák az észt én erre nem vagyok kíváncsi és őszintén nem is érdekel !
1 csoportban vagyok az a "Seat adok-veszek" ha bármi kell az autóhoz !
Szerk.
Pl. tegnapi estet hogy leírtam hogy a P20 Pro esti módjával az a bajom hogy zsírkréta lesz a kép ... válaszképp kaptam hogy összehasonlították Note 8 -al és a P20 Pro hát az milliószor jobb, és én itt húztam be a kéziféket, persze összehasonlították telefonon egymás mellé rakva a két telefont ... abból aztán le lehet szűrni melyik a jobb, oda írtam volna hogy rakd fel mind a 2 képet és megmutatom hol a hiba, de inkább elengedtem a témát !
-
w333
félisten
válasz
no more #61387 üzenetére
Hmmm ... azért ez persze megint más szitu !
Engem pl. ha valami nem érdekel, inkább nem írok semmit mert hidegen hagy !
De miért is kéne én ellenkampányoljak egy olyan dologért ami nem érdekel
Szerk.
Ezek szerint a gyártók valamit nagyon jól csinálnak marketing vagy nem tudom hogy miért de sokan fanatikussá válna egy adott márka után ... én meg pont magasról teszek rá, bennem soha nem alakult ki ilyen fanatizmus, pedig nem tegnaptól van nekem sem okostelefonon
(#61388) Aryon87
Szerintem enged el, nem kell ezeket leírni mert látod csak te szívod meg !
Néha én is nagyon sokszor odaírnám az igazamat de inkább mosolygok rajta és továbblépek ... van egy olyan közmondás hogy : "okos enged, bolond szenved"
-
w333
félisten
válasz
no more #61347 üzenetére
Nem tetszik ... S7 óta én nem latok semmi javulást kamerában !
(#61370) no more
Na mi történt már megint ?
Mondjuk én nem értem azt hogy mi a baj azzal ha valakinek megvan a saját véleménye ? nem lehetünk egyformák ... tegnap én írtam a fotós topikba hogy nem tetszik a P20 Pro esti módja mert zsírkrétát csinál a képből, szóval nem értem mi a baj ezzel ?
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #61303 üzenetére
:N
A RAW kepeket nem en kezdtem el, es a Gcam volt ami kezdte az egesz lavinat. Ne menjuk ebbe bele, Bodrik leirta a mierteket ott, es azt jogosnak is mondom. Vege.
En legalabb vittem a kepeket, meg ha tul sokat is. Sokan is kerestek meg privatban akik kamera miatt akartak telefont venni. -
Aryon87
félisten
válasz
no more #61301 üzenetére
De latnak ertelmeset, nem trollkodast. Es csak az S8/S8+/Note8-as csoportban vagyok (beneznek a 9 szeriasba is, de rejtett, igy lemaradok a jorol), ahol jo vicceket olvashatok. Nem zavarok ott senkit, maskepp reg kivagtak volna
es volt hogy ott is segitettem
Ulj le, jobban jarsz.Ja fotos.. en vagyok tiltva, de amik mostansag mennek ott.. rohejes. Kevesebb kep, tobb ertelmetlen trollkodas es okoskodas, aminek koze sincs a topiknak, es maradhat is.. kb bulvarlap szintu szenny lett. no comment
-
w333
félisten
válasz
no more #61202 üzenetére
Egy szóval nem mondtam azt hogy rossz ... sőt ez a telefon bírta eddig a legtöbbet nálam, semmi bajom nincs vele de nem tökéletes ezt így fogadom el
(#61208) vodrosjozsi
Pedig de ... S7 Edge 2s záridővel, na ilyet S8 és S9 -el már nem tudsz !
És nem azért mert gyengus a kamera, hanem mert szoftveresen equrták !
Ezért a hőbörgés, ami szerintem teljesen jogos !
Szerk.
Én szeretem a Samut, szó nincs utálatról különben már rég lecseréltem volna ... S10 is benne van a kalapban, de valami nagyot kéne villantania kamerában !
Samuk voltak régen a legjobbak kamerában, de most valahogy hátraszorultak !
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #61202 üzenetére
no comment--------------------------------------------------------------------------------------
Lenne pár videó, mert ilyet is tud a Hujavujawei és teljesen jól leszámítva az OIS-t ezekben a felbontásban
Családnak mutogatni bőven jó.
[Hajókázós lassított]
[hullámok lassított]
[csobogós lassított]
[csobbanós lassított]
[utcai kígyózás]
[Barlangon át oda 4K videó]
[Barlangon át vissza 1080p30]
táncolós 1
táncolós 2 rövid
Elvis 1
Elvis 2
táncolós 3
Pink 1
Pink 2
Pink 3
Pink 4
Pink 5Sorry ha sokalljátok
Az összes videó 4K és 1080p60 felbontásokban készült, egynél alkalmaztam az 1080p30 verzióban.
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #61079 üzenetére
A messenger nem az emui miatt pukkan le, hanem az app hibaja. Ha az emuival lenne baj, mas alkalmazasok is nyavajognanak, de koszonik jol vannak. Es amugyis, a messenger hulyeseget is megoldottam, ugy, hogy a "napiszar" offolva van. De ha mar szobahoztad: a Samsungot tobbszor kellett ujrahuznom valami nyekk miatt, mig a Matet csak 1x azt is a tarhely felszabaditasa miatt. Bocs..
Neo_Xperia. Ebben igazad van, de legalabb kimaszott az elvakultsagbol
Befejeztem, nem fogjatok elinditani a harcot..
-
Helltak
őstag
válasz
no more #60976 üzenetére
Multitasking nem az erőssége, ez tény, de én a 3. béta óta semmilyen laggot nem érzékelek, az eddigi leggyorsabb telefonom. Oneplus 6-nál az animációk tényleg jobbak, de ha levesszük 0,5-re, akkor ez is tökéletes.
(nekem jobban bejön a Oneplus rendszere, mert remekül testreszabható)
Tegnap este meg is kaptuk a végleges Pite droidot -
akooos
veterán
válasz
no more #60674 üzenetére
A mese epikai műfaj, melynek eredete a mítoszok, mondák és legendákon keresztül az írásbeliség előtti időkre nyúlik vissza. Fenomenológiai szempontból a mitológia és az elbeszélő irodalom között középen helyezkedik el. A kutatók véleménye megoszlik, hogy a mítosz a mesétől hol választható el. A különböző vallások is hatással voltak a mese kialakulására, amely gyakran a népi hiedelmekkel is keveredik. Éppen ezért a régi mesék még nem gyermekek számára szóltak, hanem inkább felnőtteknek. A mai értelemben vett mese már kifejezetten gyermekeknek szól (gyermekmese) és a végkifejlet legtöbbször pozitív, a jó és rossz szerepe élesen elkülönül. A felnőtt mesék pedig ma már más, új műfajokba sorolhatóak, mint a fantasy, rémtörténetek, stb.
Felnőtt mese. Tehát mese
-
nrg_52
addikt
válasz
no more #60661 üzenetére
Pedig pont meg akartalak dicserni, hogy szepen fejlodsz. De van meg mit tanulni ugy latom. 😀 Egyebkent kepzeld, en is szeretem. Pedig felnott vagyok, 38 eves. FELNOTTEKNEK VALO MESE, ezt irtam, nem tudom honnan veszed, hogy legyerekeztem volna barkit is. Magamat maximum, mert egy nagy gyerek vagyok es ezt tudom is magamrol. 😈
-
w333
félisten
válasz
no more #60586 üzenetére
Neki ha jól tudom szifonja volt ... ott semmit sem kell beállítani csak bejelentkezel az iCloud fiókodba és használod a telefont, Android kicsit más itt annyi szolgáltatás és felesleges dolog van benne hogy még a felét sem használod mégis ott van a rendszerben és ha akarod ha nem meríti a telefont !
Ezért van a Google irányítópult, ott mindent szépen be lehet konfigurálni hogy mi működjön és mi nem értelemszerűen, és akkor már nem fog merülni !
-
mentic18
aktív tag
válasz
no more #60245 üzenetére
Rákocska te is szőni jártál az s9 topicba azt bann lett belőle.
kakas: róka koma felköszönt és felszökött? Hidd el, nem kellett annak kiszöknie. Csak hányni jár beléd a lélek.
Nekem csak olyan telefonom lesz ahol már a topic halott (lásd a5 2016). Tudtok ilyen telefonról? Persze olyan kellene amely ugyan kihalt topikkal rendelkezik, de a telefon maga működő képes és nem csinál belőlem tigert vagy kékhajút. -
-
törölt tag
válasz
no more #60172 üzenetére
Idézhetek google fordítóból? Ezen röhögök egy ideje:
A HTC 1,500 alkalmazottat éget el, hogy hatékonyabban kezelje az erőforrásokatBakker boszorkányégetéssel is próbálkoznak, hátha.
Amúgy várható volt. A bérgyártás sem úgy megy, ahogy kéne, pont a Nokia útján haladnak erősen.
Egyébként a Sony mobile is hasonló úton van, csak ott nem az egész iparág van veszélyben, mert a biztosítások, a multimédia, és a zene/film kiadás bőven nyereséges. -
mentic18
aktív tag
válasz
no more #60172 üzenetére
Ha azt csinálná mint a nokia, akkor nem lenne gondban szerintem. Olcsó készülék, visszafogottság. Nem kell csúcstelefont készíteniük, plusz vigyék lejjebb az árat. Voilá.
Oké, hogy a htc elit kategória, de minek csinálják ezt amikor látták mi lett a nokiával, zte-vel, lg-vel meg a sony-val. Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest