- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem aztán BT hangszóró meg ilyenek is jók, az a kérdés leginkább, hogy hogyan tudnék megszabadulni csomó utalványtól úgy, hogy szinte ne legyen kp-s kiadásom.
Vehetek Minit meg ilyeneket is, de ha azt úgy is akarom eladni, hogy el is vigyék, annyira már nem éri meg...
Mondjuk egy fejhallgató lehet, hogy nem rossz ötlet.Ui: a fejhallgatót már magamnak
-
-
Nem vagyok én Apple ellenző, de két ok miatt nem veszek iPhone-t.
Az egyik, hogy utálom a dizájnvilágukat. A telefon kinézetétől kezdve az UI stb. elemekig, az Apple esztétikáját sose tudtam megérteni.
Hasonlóképpen vagyok a Samsung és a Xiaomi telefonok többségével is, ez alól a Pocophone F1 sem kivétel (ha nem lenne piros, nem biztos, hogy szeretettel használtam volna), csak ez a készülék anno 80-ért megfelelő ajánlatot jelentett a kíváncsiságom kielégítésére, míg az Apple (alsó hangon) negyed milláért sajnos nem.
A másik ok pedig a marketingstratégiájuk, amit nem akarom támogatni a készülékük megvételével, de ez egyéni szoc probléma
Ha valaha lesz Apple cuccom (kicsi az esélye), az csakis iPad Pro lesz, amit rajzolásra és kottaolvasásra használnám.
Jelenleg a Mi11Ultra és az S21Ultra tetszik nagyon, sajnos kinézetre is (miért pont a legdrágább készülékek...), láthatáron belül vannak a Sony legújabb masinái is (igazából a szívem afelé húzza magát, de ennek az érzésnek adok még legalább 3 hónapot, hogy 100-szor is át tudjam gondolni ezt), más nem igazán ragadott meg most.
Jack dugótól nem szívesen válnék meg, de ez még nem zár ki semmit. -
A Xiaomival alapvetően semmi bajom, bármelyik modellt szívesen használnám, csak valahogy egy picit meguntam, picit frissítenék - egy féléven belül.
Mielőtt bármit vennék, szerettem volna egy kis update-t végrehajtani a fejemben lévő adatbázisomban
Úgyhogy a segítségetek jól jön, kezdek már kiigazodni a piacon. -
Quqesz
nagyúr
Nem mindegyik olcsóbb telefon sokkal gyengébb. Téged inkább a mobilboltos munka fertőzött meg és emelte a telefonb.zulást magasabb szintre. Ez nem baj, vállalod is.
Hogy a fizuk? Nos akinek nincs egy havi fizuja rá, az részletezik. Akinek meg a havi fizujából 4 is kitelik, annak meg ad a cég, mert olyan poziban van(a 20 millás kocsi mellé). Nos sajnos tanulni kell, meg agilisnak lenni(nem egyenlő a bunkóval) és bizony ilyen tételekkel nem fog az ember foglalkozni. 80% sztem nem igaz, qurvasok drága autó rohangál az utcán! Haverom most akar elmenni egy targoncás tanfolyamra, mert 350-450e keresnek bruttóban. Egyik unokatesóm meg elvégezte a villanyszerelő és a klímaszerelő tanfolyamot. Menni kell előre és nem fog nyakonverni egy telefon vétele.... -
-
-
-
Quqesz
nagyúr
Nem lehet betüméretet állítani? Persze ha a legnagyobb és így is kicsi megértem.
Tényleg nem értem miért jó mindég hitelt fizetni... Tudom nehéz több dolgot elérni nélküle, de egy telefonért állandóan fizetni? De tit tudjátok. Lehet 40e vettem telefont(ok szerencsém is volt), de anno megfogadtam akkor veszek bármit, ha leteszem a lóvét az asztalra egyben. Azóta sem volt hitelem és nem is tervezem(asszonyt is már 2x lebeszéltem róla).
Vissza tudnál, csak szokás kérdése. Az árakkal egyetértek, teljesen elszálltak.
-
Quqesz
nagyúr
Nekem nem volt bajom a P30-al, de két év után azért bizsergett....aztán a vodafonnál meghosszabíthattam a hűséget és feldobta a webáruház az LG Velvet telót 39690,- kemény forintért. Na ez már elcsábított support ide v oda(asszony is vett egyet, neki 50e volt). Nagyon jó telefon, egyedül a kamera nem csúcskategória, de engem már nem izgat annyira(arra jó, hogy 2 évente visszanézzem). Hamar megszerettem, és így utólag pár dologban jobb, mint a P30(ujjlenyomat érzékelő, miracast csatlakozás, qi töltés)
-
Aryon87
félisten
Megvagyunk elvagyunk. P40Pro még mindig hibátlanul üzemel, még mindig remekül elmegy GMS nélkül, minden IS fut rajta amiket használok
Hamarosan csatlakozik hozzá egy néhány öreg "harcos" (3 teló ha sikerül), egyelőre nem lövöm le a poént róla, majd a fotós totyikban mutatkozik be az egyik
Idén meg ha minden igaz, páromnak lesz egy S20/21FE (attól függ milyen árban lesznek Telekomnál), ami a Honor20Pro-t váltja. Nekem jövőre lesz váltás, hogy mire... fogalmam sincs perpillanat. Honortól várok "csodát", de leginkább azon múlik, jön-e hozzánk az 50-es széria - ami igencsak jónak ígérkezik - , és bekerül-e szolgáltatói kínálatba. Ha nem, akkor vagy Xiaomi, vagy Samsung lesz, szigorúan Snapdragonos. A72, ami anyámnak lett, meggyőzött a pár nap alatt míg használtam. S20Fe snapis a fotósban igencsak jó képeket látok, és még Helltak és Leslien is hozzájárul, hogy viszkessen a tenyerem érte -
-
vodrosjozsi
addikt
itt a videó ( ne várj szuper minőséget)
[kapszulás] [hagyományos]
az utóbbi nagynyomású + nyomásszűkítős portafilter is van hozzá -
vodrosjozsi
addikt
Nekünk ugye LG van, én meglévő elektronikai eszközöket nem nagyon cserélek le (uwu telefont se fogok mostanában), nekem a webOS-el nincs gond amíg nem kell használni
Viszont nem is használom csak filmekre, még a ps4 is csak a monitorra van kötve.
Jó lenne váltani de amíg működik addig marad. (majd pakolásnál véletlenül leesik)
-
vodrosjozsi
addikt
én pont ezek miatt akadtam le a telefonos kérdésekről.
Maradtam a megszokott telóknál, meg volt egy kísérlet az iphone-nal de ott se kérdezősködtem sokat (max itt) mert nem érdekelt a sok hülyeség amit összeírtak.
Off: a tizen rendszer jobb mint a hms, saját fejlesztésű appok vannak rá, mégse erőlteti a samsung, max az órákon, meg a tv-n.
Vajon miért. -
S e t h
nagyúr
Én meg azokat a higgadt, megfontolt hozzászólásokat hiányolom, ahol az adott termékről pro és kontra le van írva minden.
Én annyit szoktam szídni a saját cuccaimat, hogy volt aki azonnal elkönyvelt másik gyártó fanjának.
Lehetetlenséggel határos a sok proli rajongói ömlengés között megtalálni a lényegi tartalmat, mert jelenleg, dehogy jelenleg, mindig is az volt a trend, hogy megvettél vmit, akkor az az istencsászárság, mert hogyan ismerhetnéd be, hogy nem tökéletes a kis szarod, amire hitelt vettél fel.
Uff -
-
w333
félisten
Nálam az eladások is ezt mutatják ... pl. 50% iPhonra keres cuccokat (2020 SE, 11 Pro, sima 11, 12 Mini és 12 Pro max), 25% Samsung -ra (inkább az A széria ami nagyon megy), 20% Xiaomi telefonokra (Redmi sorozat), a maradék 5% pedig a régebbi Huawei telefonokra pl. P30 Lite, P30 vagy P30 Pro, a tokok meg fóliák a P40 szériára ott rohadnak a fiókban mert nem tudom mikor jelent meg a P40 Pro de pl. 1db- al találkoztam (üvegfóliát raktam fel neki) de ő is azt mondta "netes rendelés volt még 1 hétig tesztelem de küldöm vissza"
Az új iPhone szériából is a 12 Pro max és 12 Mini ami a legjobban megy, ezt kb. úgy tudnám jellemezni hogy 40% (12 Pro Max), 40% (12 Mini), és 20% (12 és 12 Pro)
És ezek elég valós adatok mert mind a 3 szolgáltatótól hozzám küldik az ügyfeleket, mivel nekik nincsen akkora tartozék felhozatal mint nekünk, nálunk szinte minden megtalálható a legolcsóbbtól a legdrágábbig ... mi szerezzük be a kollégával az összes árút szóval jah !
-
-
Quqesz
nagyúr
Nálunk ilyen van [link]
Asszony azért mondott le a kapszulás kávéról, mert kapott olyan fülest, hogy vmi anyagot felhasználnak a kapszula készítéshez ami nem kóser az egészségre
Aztán odaadta apjáéknak...lehet az örökségre hajt...
bár ők nem használják, régi kotyogóssal főznek mérget....mármint mikor ott vagyunk a páromnak
-
vodrosjozsi
addikt
[link] erre gondoltam.
De amúgy az olcsóbbik is elég [link] csak ezzel nem tudsz teát főzni. Rendesen el tudsz vele lenni ha belemélyülsz a dolgokba (tejhabosítás- melegítés, csészemelegítés, teafőzés, stb)
Az első van otthon, holnap lefőzök egy kávét, felveszem videóra (mindkét gépről csinálok) ha szeretnéd azt megnézheted mennyi idő -
vodrosjozsi
addikt
Na figyelj akkor leírom mégegyszer: ez a 600ft/db egész csábító, olcsó, sokat veszel belőle, rájössz, hogy könnyebb elkészíteni, többet fogsz fogyasztani és hopp havi 20 darab minimum landol a bevásárlókocsiban.
Az havi 12 ezer ft. Miközben egy hónapra való kávét negyed annyiért tudsz venni, pláne, hogy ez olyan minőségű káve mint a sárga tchibo.. annál pedig nem nagyon van rosszabb -
-
-
-
CPU: Radeon 5 3550H
RAM: 16GB
GPU: GTX1650Ti 4GB
SSD: 256GBÉs 270 volt.
Igazából én is vettem volna asztalit, de a munkához kellett mindenképpen egy noti, ezért ötvöztem a két igényem
Durva, hogy mennyire jól ki van alakítva a hűtés, nem igazán melegszik viszonylag komoly játék alatt sem (bár, így is fogok venni egy hűtő padot).De, nem a játékhoz vettem, hanem videóvágáshoz, szóval bőven elég lesz.
Quqesz: köszönöm, már most imádom
gerner1: erre nem írták rá hivatalosan, úgyhogy van létjogosultsága
-
-
Quqesz
nagyúr
Annyira hozzászoktunk a tepsikhez, hogy azt hittem csak egy kirakott műanyag demo. Én szeretem a nagy tepsiket, nem az én világom, de jó látni, hogy foglalkoznak azzal a szegmensel is, akinek erre van szüksége. Anno ugye ilyen volt a Sony compact sorozata(még mindég használja a gyerek a Z1 compactot), de már ők is leszoktak róla.
Amúgy élőben nem voltak rosszak a Sony mobiljai. Árak azért voltak rendesen, de kifejezetten tetszettek. Csak a kamerát raknár rendbe. Viszont snapisak mehet fel a gcam!1,5 éve megvan a P30, hibátlan, jól működik, de bevallom ha előveszem időnként az S8+-t , akkor elfog a vágy hogy használjam. Valamit tud a samsung, hogy kis idő után mégis visszavágyik rá az ember, megszépülnek az emlékek. Persze lehet ha visszatérnék rá 2 nap után repülni, mert felbsz.....
-
-
tesz-vesz123
senior tag
Samunál meg azt vettem észre hogy addig jó egy csúcstelefon amíg ki nem jön az újabb modell, majd ők utána gondoskodnak róla hogy rosszabb legyen a kamera, gyengébb az akksi és akadósabb a rendszer
Én ezt Huaweinél is tapasztaltam.P20 Pro a delikvens. A 2. Android rendszerfrissítés szokás szerint itt is mindent hazavágott (akadozik, belassult, Chrome állandóan kifagy). Én 2 hete vagyok iOS használó, valahogy ennél a rendszernél minden jobban működik. Még mindig elég sok mindent nem ismerek, teljesen más az egész felépítés, de az appok fényévekkel minőségibbek (főleg a gyári Apple appok). Hosszú "kapcsolatra" számítok.
-
-
Aryon87
félisten
Ma megnéztem az új Note-kat. Inkább nem írom le mit gondolok.. Azon nagyot lestem, hogy a bronz Ultra is műanyag!!! hátlapos és szerintem a keret se fém... És 3 napos létére már karcos volt a felső kerete. A kamerasziget meg valóban bazárian kiáll. S20Ultra jóval minőségibb összeszerelésű ezen nincs mit szépíteni..
Szóval ja, jogos ami a Note topikjában megy.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest