- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ide el akarok menni egyszer
-
-
mentic18
aktív tag
Sziasztok
a napokban vennék egy s8-at, vagy egy G6-ot. Szerintetek melyik érné meg jobban? persze nem egy ligában játszik a kettő de na. Kéne egy kis segítség. Telenornál vagy hol kb ugyanannyit kéne kicsengetnem.
Szerk: áá lehet, hogy Note 8-at kéne vennem inkább... az mindegyiknél jobban sikerült úgy vettem észre. -
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #42089 üzenetére
Legszarabb szolgáltató.. korlátlan net korlátos csak a kisbetűs részben van leírva. Eléggé gáz
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex #42088 üzenetére
Első próbára úgy néz ki igen. Kíváncsi vagyok minőségben is történt-e tunning, mert a pro módba belenyúltak, ugyanis az ew ( az a fényerős izé, -2 - 0 +1 +2) automalizálódott, eddig lehetett azt is állítani.
Pöppet drága, de ez várható is volt. na itt fog képbe jönni a V30 majd.. Mert cerka nélkül kb ugyanaz
Feltéve ha egyszer hozzánk is megjön... -
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #42085 üzenetére
Há' az van benne
Görög tengeri só, ami oly fincsi és zamatos -
Aryon87
félisten
Hu, ez az outdoor mennyire jofej
5en elmagyaraztak neki mit miert, de csak fujja a torzitast. Szal ujabb hiba az U11-nek: torzit, és sós
El kell adnom mielobb, mert hibas, es V30at kell vegyekBlackmirror: LoL
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Összegezném:
-tegnap bemutatta az LG
-te ma leszarozod(ez már végleges verzió, a xar az xar)
-2 hét múlva lesz polcokon, ami még jelenthet javulást, mint más gyártóknál is volt rá precedens béta szoftver miatt......
Aham......és még Aryon volt ekézve.......S9
Elvileg azért dobná előbb piacra a samu, hogy jobb konkurencia legyen az i8-nak(nem akarnak elkésni a megjelenéssel/ott legyenek a polcon az i8 mellett) -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #42069 üzenetére
G5 esetében viszont frissítés okozta romlás az volt. Szal kell hogy legyen javulás.
U11 is playen keresztül kapja az alkalmazások frissítéseit, pl a kamerának is.w333: látom a változást S8-nál, de én még csiszolnék rajta egy kicsit
Szerk: Mit kínlódtam vele jó ég.. Hányszor visszamentem az alapverzióra
Szerk2: Csak az élesítéssel kellene valamit kezdjenek. Amit régebb is kifejtettem. Még mindig látm azt a jelenséget.
A HDR+ az sztem akkor lesz ha átportolják az exynos verzióra. De sztem az csak a Nexusok, és Pixelek privilégiuma marad.
Nekem pl nem tetszik, nincs fókusza, legalábbis nem látom hogy működtetné az autofókuszt. Ha rábökök, akkor sem jobb.
Bár nálam nincs nagy különbség a gyári és google közt, mint pl a G6-nál -
w333
félisten
válasz
Samunál is vannak változások ... a mostani frissítéssel lett szuper a kamera
(#42072) Aryon87
Pontosan, LG -nél a frissítések általában elrontják a kamerát
Szerk.
Biztosan fognak rajta még csiszolni, arra vagyok kíváncsi hogy mikor rakják bele egy kamera frissítésbe a HDR + -t ? akkor lenne az igazi
-
Soybex
őstag
válasz
Ne is mond.. egyik nap mintha homok lett volna a lencsében mikor fotóztam, másik nap meg frissítés után semmi. Elkönyveltem magamnak hogy feature volt nem bug
-
-
Aryon87
félisten
Khm, lesznek hamarosan. Tegnap másfele kalandoztam, ügyintézésem volt (kalandos bankkártyakiváltás meg még máshol is) így nem tudtam bringával menni. Na majd szombaton ha sikerül..
Na meg a Redmire le kell töltenem a képeidet, hogy lehetőleg ugyanabban a pozicióban csináljam meg.
Tegnapi járkálás közben kaptam le ezt a csemegét. Nem, semmi rosszra nem gondolni, csak humorosan nézni
[link] -
w333
félisten
-
Aryon87
félisten
Nincs. Eleve a távolságban jól látni. S8+ és i7+ képen jóval messzebb van minden, míg a V30nál közelebb, és nagyobb is. Szal ezzel csak azt akarom mondani, hogy szándékosan ronthatták le az LG képeit. Legalábbis bízom benne
Azért mondom, ezekre a képekre sosem hagyatkoztam, a nagytesztek a biztosabbak, de mégbiztosabbak a tulajok képei
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex #42045 üzenetére
Ami sajna meg fogja dobni az árazásukat, de ha szolgáltatói kínálatba is bekerülne nálunk, vakarhatják a fejüket a nagyok..
Minap is láttam egy fekete RN4-et, csak lestem. Brutál milyen gyönyörű élőben. Az az igazi fekete, nem az a csilivili zongoralakk meg üveges fekete + hogy az a széria még nem üvegesedett, hanem maradt a fémnél. Érződik benne a masszivítás, még az én U11-em is lepkefingnek látszik mellette, nemhogy más márka...
Gondolkodom is rajta, bár a H9 még mindig főkiszemelt. -
Soybex
őstag
válasz
Aryon87 #42044 üzenetére
Jómagam is Redmi note 2 óta követem őket, bár nekem RN2, Mi5s volt csak. Elsőre aki ránéz a készülék paletára azt hiszi hogy hülye ez a cég hogy fél évente új széria. Pedig nem, mert erre van szüksége a fő célközösségnek, plusz most hogy indiában is sikeresen terjeszkedtek így jönnek euba.
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex #42043 üzenetére
Tudtuk jól, hogy ez a nokia nem az a Nokia lesz.. Azt nem fogja utolérni, csak a márkanevével akarja eladatni magát.
Xiaomi a Mi Mix 2-t jelenti be lassan, gyanítom erősebb kamerákat kap, amivel poziciót akar. Nagyon az iPhone előtt akar bemutatkozni. Sztem valamit tud, amivel ők akarnak elsők lenni. De ütős cucc lesz az az biztos.
Redmi Note 2 óta kísérem figyelemmel a pályafutásukat, jól nyomják (ugye volt Mi5, Mi6 és most a kis Redmi3). -
Soybex
őstag
válasz
Aryon87 #42042 üzenetére
Ez már nem az a Nokia mint régen.. Látszik hogy csak átvan címkézve a foxconnos gyártás stb.. Hiába ígérnek frissítést meg ilyeneket, egyszerűen valami sz*r mindig. Ezért van akkora vízhangja redditen is a dolognak
Doki : Xiaomi most készül valamire kamera téren a telefonjaikban legalábbis agyba főbe nyomatja a duál kamera reklámjukat .
-
-
Soybex
őstag
Nokia 8
24 óra használat után a következőket sikerült levonnom a készülékről..
A teló kb. megegyezik mindegyik másik Nokia készülékkel, egyedül a hátlapon a kamera elhelyezésében nyílvánul meg hogy ez a 8-as verzió.. Recsegést most se vettem észre sehol, tehát ismét remekül össze van szerelve a készülék.
A rendszer.. hát hogy is mondjam valamiért voltak mikro akadások. És ezt nem tudtam hogy mire véljem. Legfrissebb verzió volt fent, restart-factory resetet is kapott de a beállítások menüben ismételten mikro lagg volt. Kb. 0,1-0,2 sec delay.
Akksi elég harmatos méretileg nézve, csupán 3090mah de a közel stock droidnak köszönhetően nem volt drasztikus merülés. Viszont egy 3300-3400mah akksival ezerszer jobb lenne, de így is 5,5-6 órás sot kihozható belőle szóval kb 2 napos üzemidővel számolható
Kamera : Őszintén szólva ettől vártam a legtöbbet, hiszen Zeiss optika stb. De számomra csalódás lett, ahogy nézegettem a V30 jobb képeket lő. 4k-ban rögzítésnél a mikrofon sokszor zajos volt, nem volt tisztán érthető a beszéd.
Pár kép : [link]
Előlapi kamera viszont meglehetősen jó. Mondhatni átlagon felüli, bár az itteni egyedek nem igazán használják szerintemKülön megemlíteném viszont a zenei hangzást, ami kifejezetten tetszett. Hangos marhára, nincs torzítás max hangerőn se.
-
-
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5 #42035 üzenetére
Szerintem senki nem tart retardáltnak, kaásból 4-5 másik moderátort tudnék mondani aki az egész kócerájt tiltotta volna a topik zárásával
Te pedig korrektül állsz végülis a dolgokhoz és rendesen válaszolsz is, ha olyan kérdés merül fel.
-
válasz
Soybex #42033 üzenetére
Teljesen mindegy mit dobott be, a topik már önmagában is a moderáció megkerülésére jött létre, ez nyilvánvaló. Az ilyenért csípőből szoktuk nyomni a súlyosbított szankciót, de most ez sem történt meg. Persze gondolom ennek ellenére megint én leszek a retardált moderátor, de hát ezt már megszoktam.
akooos, teljesen mindegy mi ment, az okokat fentebb írtam. A bünti idejét le kell tölteni, ha ez így nem megy, akkor majd letölti teljes fórum kitiltással, vagy a hozzászólási jogának korlátozásával, megvonásával.
-
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5 #42029 üzenetére
Oh, amikor néztem akkor még csak viccelődés ment ott, de akkor elfajult?!
-
Soybex
őstag
válasz
Ja hát mondjuk mikor bedobott egy olyan képet mikor livejasminos csajra ráírt meg is értem. Ott konkrétan szakadtam a nevetéstől, hogy hogyan lehet ezt megcsinálni édes jó istenem
-
gerner1
nagyúr
válasz
Megdöbbentő, hogy neked ennyit kell foglalkoznod ezzel a néhány, morális minimumokat megemészteni képtelen nick -el, és hogy naponta több alkalommal elismételni kényszerülsz alapvető irányelveket . Respekt a munkádért ! 👍
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex #42026 üzenetére
Azt en is olvastam, csak gondoltam nem valos a hir. Kivancsi leszek, mert ha meglepik, akkor jovore felgyorsul az osszes telo gyaetasa, na az tenyleg a minoseg rovasara fog menni. Ott a pelda a Sony..
Leslien: ennyire megfogott?
Kivancsi leszek majd az osszehasonlitasodra.
Mondanam hogy megjelenesekor, hisz hamarabb jztunk infokhoz, de nemtooom
En is vakarom a fejemet, de nyugtatom magam -
Quqesz
nagyúr
moto x4 érdekes darab....viszont állítólag januárban jön az S9.....
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #42020 üzenetére
Itt nem lesz beegesDoki: nem telefonalok egyaltalan. Havi 1x ha szoktam.
Mivel korlatlan netem van, igy a wifire sincs mar szuksegem (amugyis gyorsabb mint azokna wifik, ahol mozgok -munkahely es otthon)
BT megintsak nem suru, mert az "okos"orat csak oranak hasznalom, a fules meg hol mukodik, hol nem, igy nem kinozom azt
Max ha a P9-tol huzom at a kepeket. -
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #41999 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
Tényleg kérdés:
Nálatok telón a chrome-ban van házikó(home gomb) és be tudjátok állítani az állandó kezdőlapot? Megy most egy diskurzus a H8 topikban, mert van akinek van, és van akinek nincs ilyen opció(nekem van). Chrome/3 pötty jobb felül/beáll/kezdőlap.....nem tudunk rájönni miért nincs mindenkinél, holott a verziószám egyezik! Gondoltunk a bejelentkezés megtörténte okozza, de nem, az sem kiváltó ok. Tipp?Aryon
Ugye?! Simán ment körzővel és vonalzóval...... -
Soybex
őstag
https://mobilarena.hu/tema/jozsi_es_a_bandaja/friss.html
Lul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest