Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Próbáltátok már az új Google billentyűzetet? Elég komoly lett, jó gyors, szépen néz ki és tud magyarul!
-
akooos
veterán
válasz
Aryon87 #26084 üzenetére
Lehet nekem is Redmi Pro lesz
Eldöntöttem, hogy sima Mi5 lesz, feketében. Hát olyan nincsen, csak 150 euróval drágábban
Fehér és arany 250 euró, fekete 400...... Lehet, hogy megvárom milyen a Redmi Pro, aztán én is berendelek egyet.
(#26095) Dr. 444Hertz:
Nem szoktad ilyenkor beszívatni őket? Japánul nekiállni beszélni nekik olyanokat, hogy "paprikáskrumpli, túróstészta, hegedű" és nézel rá komolyan? Utána meg elmondani neki tökéletes magyarsággal, hogy mit mondtál éppen? -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #26095 üzenetére
Vicces jelenet lehet
Erdekes, hogy otthon sajat nyelven beszelsz, es amint kimesz, magyarra allsz.
Szulok is tudnak akkor magyarul valamilyen szinten gondolom.Piszkos fantaziajuak vagytok, nekem eszembe nem jutott a hentai
-
-
válasz
Aryon87 #26086 üzenetére
Nincs akcentusom, bibibí
Ezzel például mindenkit meg tudok lepni.
Pl ilyenkor:
- Hello, can I help You?
- Köszönöm szépen, csak nézelődöm.
- Ó, ne haragudj! Bármi van, nyugodtan szóljál
És fogdosom tovább a Honor 8-at...Amúgy voltam párszor kint japánban, rokonlátogatás stb...
De nem élnék kint. Föleg azért, mert Magyarországon gazdag a zenei kultúra, illetve mindenkim itt van.
Családommal japánul beszélek, amúgy amint kilépek a házunk ajtaján, magyar nyelvre állítódik az agyam.akooos: érdekes, nekem is a Hentai jutott eszembe annak ellenére, hogy Aryon dragonballos avatarja itt vigyorog a képembe
vodrosjozsi: kezit csókolom! Örülök, hogy el tetszik tudni menni vérplazmaasásra! Tessék mihamarabb menni (holnap), hogy meglegyen első adáskor a 10 lepedő!
-
Quqesz
nagyúr
Ne kezdjétek megint, mert lesliennel bekerülünk lassan az ÖTYE klubba......
-
SybenX
őstag
válasz
vodrosjozsi #26088 üzenetére
Jó estét kívánok mindenkinek! Én meg 18 vagyok...
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #26088 üzenetére
Jaj az odivatu koszonesi formaktol falra maszok
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #26085 üzenetére
21?? Akkor nekem kezit csókolommal kell köszönnöd mert 2 évvel idősebb vagyok
úristen, mindig ezt mondják a nyanyák a rendelőben..
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #26069 üzenetére
Azta! Most jól megleptél mindenkit!
Ez tök jó!
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #26085 üzenetére
Ebben az esetben ertheto, hisz mar az ovit itt kezdted.
Nagyon sok azsiait latok akik evek ota itt elnek, megis torik a magyart.
Persze a gyerekeiknel ez mas, mert legtobbjuk folyekonyan beszel/ir.
Gondolom nalad is folyekony a beszed, persze akcentussal
Japanul is beszelsz? Vagy arra mar nem fektettek hangsulyt a szulok? (Az "ugysincs miert hazamenni" miatt kerdem)No more: jol kifaggatjuk
Engem mondjuk erdekel a japan kultura meg minden, meg ugye ott vannak az Animek is ... -
válasz
Aryon87 #26081 üzenetére
Írtok itten, hogy avatar így meg úgy...
Igazából nem véletlenül választottam ezt az arcképemnek, ez hasonlított hozzám a legjobban vivcen kívülAmúgy nem nehéz szépen írni 19 év ittlét után, főleg úgy, hogy most töltöm be a 21. életévemet
(Lehet, hogy le kell szokjak a tegezésről?)
-
akooos
veterán
válasz
Aryon87 #26081 üzenetére
Épp most olvastam el a két itteni tesztet, meg a GSMArena tesztjét is. Eléggé felcsigázott, eddig nem is olvastam róla semmit. A kamerája is egész korrekt, de drága. Márciusban autót fogunk venni, nem akarok 500-600 euróért telefont venni, mert legkésőbb áprilisban úgyis csere lesz
G6, S8 vagy valami
Ezért lenne jó ilyen 300 euró környékén találni egy kamerában és minden másban is jó telefont -
akooos
veterán
válasz
tybsen #26074 üzenetére
Múltkor asszem pont ebben a topicban volt "felmérés", hogy ki hány éves
Azt hiszem én voltam a bevallók közül a legfiatalabb, a 25 évemmel
De amúgy igen, sokszor fura belegondolni, hogy ki lehet az avatar mögött
Más: Xiaomi Mi Note 2 vélemények?
Nagyon megtetszett most.....
-
pkaresz
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #26048 üzenetére
Jó az.a Sony! Lányomnak az van! Nekem is az lesz! Régen volt, lassan elfelejtem milyen jó is volt.
A fotózáshoz, meg érteni kell. S eszméletlen jót tud a Sony is. Gondolkozz még rajta!
Na szép, én noszogatom Sony ra, holott épp neki kellene.!
Szeretem a Japánokat, dolgoztam velük négy évet. Soká hasonlóság köztünk. Ők sem adnak fel semmit! Náluk sincs lehetetlen. Épp mint itthon.. szvsz. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Akkor értem az avatarodat. Nem mondtam volna meg az írásaid alapján. Egyet értek vodrosjozsi off írásával.
Nálunk párom unokatesójának van két fogadott lánya, akiknek az apjuk származik japánból. Nagyon jó fejek és nagyon értelmesek.
tybsen
Na, vald be az avatarodat..mindenki egy nagy majom, csak kicsit nagyobb aggyal.
-
w333
félisten
SSD még most sem jött ... így felidegesítettem magam majd küldtem egy szép emailt a Media Makrt -nak és lemondtam, majd megrendeltem az Edigitálból, sorban állás volt és kicsit megfogdostam a Mate 9 -t ... hát pontosan az amire számítottam egy az egyben Mate 8 az előlap a hátlap kicsit más (kamera) viszont az anyaghasználat szokásos műanyag + alumínium keverék, nem éreztem hűvösnek a hátlapot ... nem tudom mi kerül ennyibe abban a telefonban de én 100k -t sem adnék érte, nagyon nem tetszik, nekem a Mate 8 sem tetszett !
-
tybsen
addikt
válasz
akooos #26073 üzenetére
Érdekesek ezek azért ezek a fórumok, hogy az ember ugye alapvetoen nem tud semmit a másikról
Vicces mert én sem nagyon gondolok az avatarok mögé arcokat, de azért fura abba belegondolni, hogy lehet hogy csupa 12 éves kisgyerek írogat
bár azért ezt nem tartom valószínűnek, de az ember sosem tudhatja hogy kik ülnek a másik oldalon.
Ettől függetlenül én élőben (ha nem is nagyon, de) másképp nézek ki mint amilyen az avatarom
-
akooos
veterán
válasz
Akkor az avatarod egy fénykép?
Ne haragudj,szar vicc volt
Mondjuk ha kisgyerek korod óta itt éltek, akkor inkább tartozol ide,mint oda. Voltál egyébként "otthon" azóta?
-
Kasya
nagyúr
Van itt Iphone 6s plus zseni?
-
Aryon87
félisten
válasz
O, csupa ujdonsag
Meg nem mondtam volna hogy hova valosi vagy, annyira hibatlanul irsz -
vodrosjozsi
addikt
válasz
néha úgy érzem, hogy néhány "külföldi" jobban magyar mint a "bennszülöttek
Megvan a lelet, kaphatom a zsét a plazmáért -
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #26065 üzenetére
Na, merről jöttél és mi szél hozott?
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #26056 üzenetére
Ez miez a picsapityogás????? Nem megy rucihoz a telócska színe???ezért még új cukicipőt is kell venni hozzá.....jááájjjj
. Tudod ki segítsen neked! A télapó Tímeája!
Ui: azt hogy érted, hogy hazamész japánba?(másik totyikban olvastam)
akooos
A P9-es részig egyetértek..... -
Kasya
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #26061 üzenetére
175k az olimpiai kiadas. Az full fekete es most is kaphato.
-
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror #26058 üzenetére
Háh, Miss iTroll.
-
no more
veterán
válasz
???
Az S7 homogén színű... S6-nál van a Black Sapphire színváltozat, ami kékes árnyalatú, ha más szögben esik rá a fény.
Amúgy egyáltalán nem gáz... Nekem is elsősorban a kinézet a legfontosabb egy telefonnál.
Nekem S6 Black Sapphire van, csak ebben a színben tetszik (gold, meg a többi nagyon trágya). A másik, amiért ölni tudnék az az S6 Edge Green Emerald... Áh, az... Egy ékszer. Mostanság a Samsungok nagyon tetszenek, kár, hogy a HTC kezdi elhagyni a régi M7 stílust, nekem az újak már kevésbé bejövősek (bár, a 10-es feketében gyönyörű).
-
Blackmirror
őstag
válasz
Rosszabb vagy mint egy nő
-
kengyel
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #26054 üzenetére
Arra lesz jó kezdetben a nyolcas, hogy csökkentse a hetesek árait.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #26048 üzenetére
Nem, az nem az a fekete. Az alighanem amúgy is dragabb lesz, mert csak 128-as verzióban jelenik meg.
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #26052 üzenetére
Vagy megvárod az S8-t, az odaveri majd a mezőnyt, és a pénztárcákat is.
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #26050 üzenetére
A jövő ősz még tényleg messze van, de hátha kifogsz egy jó darabot, baráti áron. Azért ne vesd el a Samut, gondold át a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Apple Watch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest