- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #25198 üzenetére
Meg egy elbaltazott kameraszoftverrel, ahogy a Sonyra jellemzo. Epp nem is volt olyan regen tema a fotos topikban hogy a Sony szenzorok minden mas telefonban remekul mukodnek/teljesitenek, sajat telefonban meg ultrafos.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #25195 üzenetére
Sony nem kell
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #25195 üzenetére
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #25193 üzenetére
Jaja, igy igaz. Youtubon talalt tesztekben a Honor 8 kerul ki gyoztesen a P9-el szemben, a topikokban, foleg a H8-nal meg a kamerara irjak hogy szandekosan butitott. Viszont a H8 kekben veszettul gyonyoru 😍
1 ev mulva meg G6-S8-Mate10-P10-H9 kozul valogathatok -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #25185 üzenetére
Szigorúan csak miattam tehette. De azóta már behúztam a kéziféket. Quqesz ébresztett fel. Honor 8 lesz a választás. Punktum.
No more: mellényúltál, 4-5.5 óra közti SOT időim voltak nem 1x
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #25185 üzenetére
Hát, a G5-je tud vagy 2 óra kijelzőidőt.
Az úgyis LG tulajdonság HTC után.
-
-
w333
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #25180 üzenetére
Logikusabb ha a Quqesz által javasolt módot választom.. Van teló, és végtörlesztem a G4-et. És még marad is belőle
1 évig kell kiszolgáljon.P9 vagy H8 a jobb?
Előbbi 3gb ram, utóbbi 4gb, viszont kamerában van különbség köztük állítólag. -
Blackmirror
őstag
Na ha Aryon87 eldöntötte mi lesz, akkor kezdhetjük átbeszélni hogy én mit csináljak ha visszajön a 6s a szervizből
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #25175 üzenetére
Pénteken a kettes pont szerint indultam el. Józan ésszel azt is választanám, ill a Honor 8-al is ugyanez lenne ár szempontjából (na az biztos nem köszön szembe veled minden második kézben
). Mert nem mindegy, hogy havi 15k, vagy csak 6k.. És szerintem jobban is járnék vele, nyugalom lenne otthon is. P9 nem csinál olyan szörnyű képeket, meg amennyit fotóztam már a G4-G5-el.. Nincs újdonság..
Amilyen béna vagyok, az S7e-vel se csinálnék jobb képeket -
leslien
nagyúr
válasz
Aryon87 #25172 üzenetére
vagy nyerd meg ezt ... Pixel Xl nyereményjáték...
bár ez most már úgyis enyém lesz ...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #25151 üzenetére
Én a kettes pontot választanám. Van egy új telefonom és tudok törleszteni is a másikból, kevesebb havidíj. Így egy kicsit jövőre összeszedhetnéd magad és akkor S8 v G6......de te tudod. Én ilyen elv szerint kezeltem a cégem és az év eleji sok minuszból év végére plusszba raktam. Most már mivel van pénz nézelődhetek......
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #25167 üzenetére
Sima S7 nem tetszik. S7e egyedibb, a sima az sablonos. Szappantartó ahogy mondták régebb rájuk
Valamint fotózás terén is más minőség, mint az edge-nek, hiába ugyanaz a kamera van benne.Most még csak variálok, majd akkor lesz döntés, mikor a telenor felvázlatolja a dolgokat.
-
Damage401
senior tag
válasz
Aryon87 #25157 üzenetére
Én csak követem a topikot. Meg ahogy látom páran aktívabbak itt csak. De látom nagyon nagy dilemmában van. Tudom hogy félsz az Amoled beégéstől, de nem kell egyszer, 2x pedig nekem csak a sima S7 van, de azt mondom ha tényleg összebírod hozni és tetszik is akkor ne habozz, nem fogsz mellényúlni. Én sokáig Samsung ellenes voltam a csicsás kijelző,kefires doboz ház végett, de ennek most vége. Ez az S7 igaz lassan már 1 éves készülék, de még mindig üt. (S8 nagyot kell dobbantani, hogy váltódjon a készülék)
No mindegy, de ha teheted akkor hozz el egyet. -
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #25153 üzenetére
G4 esetéből kiindulva biztos kell legyen a csereutalvány. Azzal is mentem 3x-ra a kamera hibája miatt, megnézte hogy tényleg szar képeket csinál, mert valami volt a lencsével és írta is a muki a cserés dolgot, nem ment be 3. javításra.
G5 esetében a kijelző lenne ugye 3x-i cserés, a garipapír otthon maradt pénteken, otthon lefotóztam és emailban elküldtem nekik. gondolom majd hétfőn nézik, és jön a válasz majd. Nincs másfajta panel náluk úgy néz ki, így fölösleges javítsák, mert úgyis vinném vissza ismételten, de akkor már gyorsítottan beégetném..
Mert az hogy havonta járjak be emiatt.. -
-
zoltanz
nagyúr
Engem még egy jó Lenovo vagy HP (nem Win10-es) telóval el lehetne majd csábítani, ha jól teljesítenek a következő években.
-
Aryon87
félisten
válasz
akooos #25150 üzenetére
Amit en szeretnék hogy megtortenjen:
1: telenor visszaadja a penzt, kb 130 vagy 140k, abbol a Mate8 megvan, esetleg Xiaomi Mi5s, de megy a huseg tovabb a havi 15k (marciusban jar le elvileg a torlesztes, a huseg meg juliusban)
2: csereutalvany P9re, a plusz különbözetet kifizeti a telenor, az kb 50k, abbol vegtorlesztem a G4et, es a havi 15k csokken havi 6k-ra. Van egy P9, huseg lejarta utan varok, es jovo decemberben kihozom a G6 vagy S8e.
3: visszakapom a 130-140k-t, abbol vegtorlesztek, plusz huseget is megszakitom (kerdes menyi a kotber), kifizetem az esetleges fennmarado penzzel meg atsetalok a telekomhoz, es uj elofizetessel elorendelem a Mate9-et, vagy kihozom a S7e-t.
Nem egyszeru a dolgom, minden a telenortol fugg.. Es igencsak tukon ulok
Es oszinten szolva a Mate8/9 baromira bejon. Akku es meret ami plusz extra nekem.Vicc: 1 husegben 3 telefon.. Cseretelefonnak cseretelefon raadasban
-
Aryon87
félisten
Be kellene ujitani telekomtol valamelyik telora.. Viszket a tenyerem nagyon.. Hetfo-kedd meg igencsak messze van
3 elofizu + aruhitel+ egyeb szarok mar to much....
Mate9 izgatja a fantaziamat jobban.. -
válasz
Balathruin #25140 üzenetére
Egyik sem mükszik, különben nem zavarnám senkit ezzel
-
Balathruin
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #25139 üzenetére
-
Help pls!
CM1-en fogalmam sincs, hogy hogyan lehet elérni a Service Menu-t.
Azt se tudom, hogy egyáltalán van-e rajta.
Se a *#*#checkin#*#*, se a *#*#service#*#* nem mükszik.
Eddig csak Sony telefonokat buheráltam komolyabban, így nem nagyon ismerem az alternatívákat.LP 5.0.2 fut rajta.
Van ötletetek?
(Kijelző, digitizer teszt elég.) -
-
-
w333
félisten
válasz
no more #25126 üzenetére
Tényleg nagyon jó a RAM kezelése ...
Szerk.
És ha már S7E ennyit fejlődött a technológia 3 év alatt kijelzőben !
Térerő összehasonlítás miatt linkeltem mert egyesek szerint gyenge a térerő 4G alatt, de nálam pl. erősebb mint a többi telefonjaimon volt, az iPhone 6 -nál gyengusabb volt a térerő (ez egészen biztos) sőt a többi telefonjaimon is mint 100db fölött voltak, szóval inkább erősnek mondanám !
-
no more
veterán
A Nike megcsinálta a boltokba kerülő önbefűzős cipőt!
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #25123 üzenetére
Sikertelen oldal betoltes, negva felig betolt volt jelen nalam. Erdekes wifin ez most megszunt. Lehet a mobilnettel volt gond, mert igencsak ugralt 4g-rol 3g-re, es vissza. Bar az online zene zavartalanul ment.
-
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #25120 üzenetére
Ezt sokan az iOS 10 számlájára írják. Nálam hálistennek tökéletes ilyen téren (is) a 6-os, de anyum 5s-e is.
Gyomorforgatóan vérfannak kell ahhoz lenni, hogy valaki ennyire tökéletesnek lásson egy tárgyat. Az olyanokat én se csipázom. Ami elromolhat, el is romlik. De ezt te pontosan tudod. -
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #25119 üzenetére
Tudtam hat
De akkoris, a tokeletrs iPohone-nak nem szabad egy hangyanyi hibanak se lennie. Hat tudod milyenek az applefanok
Hulyeseget felreteve egy ismim is mondta hogy a 6s-e kb 20% toltottsegnel kikapcsol. -
Blackmirror
őstag
válasz
Aryon87 #25097 üzenetére
Tudtad hogy a mercit, bmwt is kell szervizelni?
Amugy linkeltem hogy bizonyos keszulékekben hibas az akku, apple ki is adta közleményben hogy ezeket az aksikat 3 évig, gari lejárta után is ingyen cserélik. Nekem 6-8 munkanapot mondtak, lehet neked gyorsabb lesz, most emiatt sokan viszik be a 6seket, ezért húzódhat -
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #25117 üzenetére
Barnaban nem tetszik
Szolgaltatoiban csak a Telekomnal van meg egy darabig, gondolom meg 1-2 darab, mert dec 6tol mar a 9et forgalmazzak.
Ha sikerul, akkor a mobilcornertol a space gray lenne.
De a fiuk az S7e-t javasoljak ajanlottanAzert nincs szegyenkeznivaloja sebessegben az S7e-vel szemben, es szebb, robosztusabb a megjelenese is..
mate8 vs S7e speed test -
Aryon87
félisten
En is igy gondolom.
Neztem a gsamarena vagy minek a mobilosszehasonlitos adatait, mate8 duplajat birja mindegyik telohoz kepest (s7e nem mertem ossze vele), de pl a V10-tol 3x annyit bir, G4, G5, P9 duplajara ver ra...
Jol is nez ki, a kijelzoarany is 78%-ot tesz ki, vagyis vekonyak a kavak, stbstbTelekomnal a Mate9 13k lenne mindenestul.. Ejj
-
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #25113 üzenetére
Grafikai teljesítményben nem izgat a dolog, mert jelenleg a Forge of Empires nevű játék van fent, ami grafikailag alapjáték, a K8 is röhögve elbírja..
P9 ugye újabb kiadás, hiába ugyanaz a SOC (Mate8 Kirin 950, P9 Kirin 955) a kamera más köztük.
Csak a P9 az 5.2col
Mate 8 meg 6col, és 4000es akksi.. -
akooos
veterán
700€ itt Németbe a Mate 9... Media marktban
Nehogy meglepjem magam karácsonyra
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #25104 üzenetére
A számok csak egy dolog ... sebesség lehetne gyorsabb !
(#25105) Aryon87
Maga a szoftver maximálisan optimalizált ... de szerintem ők még a mai napig is Dalvik futtatókörnyezetet használják közben már volt ART és ART 2.0 a legújabb Droid 7.0 -al pedig már a JIT compiler az új futtatókörnyezet és durván érződik hogy gyorsabb mint a 6.0.1 !
-
Kasya
nagyúr
válasz
Quqesz #25102 üzenetére
Nem a hw gyengebb, hanem az sw tamogatas. Es itt a miuira is gondolok. Techtablets tesztjei alapjan eleg jol latszik, hogy felkeszen optimalizaltak...
Lehet hogy benchmark eredmenyei jok, de ami egy G4-en gond nelkul elfut, itt neha beakad. De talan frissitik a dolgokat hamarosan.
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #25102 üzenetére
Szerintem arra gondolt hogy a MiUi nincs normálisan leoptimalizálva ... illetve náluk nem is nagyon az Android verzió a fontos hanem a MiUi verzió, mai napig vannak olyan friss Xiaomi telefonok amik az Android 5.0.2 -re épülnek de mégis már MiUi 8, Illetve Samuban itthon Exynos van ami erősebb az S820 -nál
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Quqesz #25096 üzenetére
Te jo eg, mi ez a forditas? "tetves-grites"
Hozza az S7 szintjet. Cserebe gyengebb szoftverezettseg, funkcio es laggolo jatekok. Ugynakkor ingem gatyam odaadnam egy normalis keramias-fotos telefonertMas:
Berendeltem egy ScreenKnight foliat a telefonra es meglepoen pozitiv benyomasom lett rola. Eddig csak a hatso foliat tettem fel, de jobb, mint a éegtobb piacon levo, dragabb folia.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest