- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
válasz
Aryon87 #25497 üzenetére
Vmi biztosan lesz.
De én tudom is mihez kezdek, két lehetőségem van:
1/ aksit cserélik , javítják --->eladom, veszek egy új telefont (egy 6s plust vagy s7e, de nekem is teccikakéktelefon is, vagy a 6s 32 gb mert az újabb és talán nem érinti a hiba
2/kapok egy újat és újra indul a garanciám: remélhetőleg ez nem akkuhibás példány lesz---> megtartom és maradok továbbra is ájsíp -
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #25497 üzenetére
Mit mondtak neked a hibával kapcsolatban, mikor visszakaptad a telefonodat?
vodrosjozsi
Azért nem szánalmas az lg, mert Aryon esete nagyon egyedi. Ami meg a szervizet illeti, 99%-ban nagyon korrekt és nem csak a telemax van mint a többi gyártónak(igen, samunak is). Nekem van itthon 4 lg telefonom és egyik sem járt szervízben(és volt egy ötödik is, ami szintén hibátlan volt) -
w333
félisten
Ahogy látom idén egyik szolgáltató sem fogja megerőlteti magát ...
Durván 2 hét múlva Karácsony de 1db. akciót nem látok
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror #25493 üzenetére
Hatha Te nagyobb szerencsevel jarsz mint en. Nalam semmi. Se javitas, se csereutalvany. Szarnak egy pofon...
-
Deck
titán
válasz
vodrosjozsi #25495 üzenetére
M1 mi a neve Nova a legjobb
-
vodrosjozsi
addikt
Az mondjuk elég jó h a samsung se tudja milyen launchert használ. S3nál váltott de most azt írta h mostantól nem tácsvíz lesz a neve. Atyagatya
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #25493 üzenetére
Most már valami rémlik ... igen tényleg volt Motionwizz
S3 LTE szép kis zongoralakk, kengyel kollégát akkor ismertem meg !
-
Blackmirror
őstag
válasz
Aryon87 #25486 üzenetére
Na, nyertél
ez gyors volt.
Én örülhetek ha karácsony elott lesz telom. Gyorsabb szokott lenni az Apple , de most elárasztották őketWé: a motionwiz váltotta a TWt, vagy s4 vagy s5 idején de továbbra is táccsvíznek hívta mindenki
Szerk .: degáz már esss3-nálnem emlékeztem [link]
Akkor olyan neked is volt -
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi #25491 üzenetére
MotionWiz ? az meg micsoda ...
Az utó időben már jó volt a TW (android 5.0 -al) de jobb lesz az ES 8 !
-
w333
félisten
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #25484 üzenetére
Szerintem, apróra ne tegye fel, ha régi tag venné meg, hamar le tudja csekkolni. A topikok tele vannak a hiba feltüntetésével, nehezebben tudná eladni. Inkább maradjon a jofogason, ott teljesen ismeretlen.
Ezt nem bántásképpen írtam le, csak félő az user+telefon csekkolása.(#25486) Aryon87
Ezért is írtam, nem vagy ismeretlen itt MA, HA.
-
válasz
Aryon87 #25475 üzenetére
A G5-től szabadulj meg mindenképp.
V10 cserés hirdetésként rakd föl az apróra, és csak a szövegbe biggyeszd oda, hogy százasért adnád el.
+P9 csere érdekel dolgot is berakhatnád.110k a Honor 8 Partnero-ban. P9 csak egy ötezressel drágább.
kengyel: én meg alapvetően Sony fan vagyok, de sajnos leragadtak a Z3 szintjén, így jelenleg hülyeség lenne bármit is venni tőlük... Így egyelőre felejtős a visszapártolás.
De a Nexusokkal tényleg nincsenek nagy gondok. -
kengyel
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #25481 üzenetére
Őszintén szólva én Samsung párti vagyok, annak ellenére hogy most LG-használok. Jó még idáig nem volt gondom vele, de ha lehetőségem adott lesz, megyek vissza a Samsung vonalhoz.
-
Aryon87
félisten
Az meg szobajohet (v10).. Azt eltalaltak, es 99.9%-ban hibamentes LG..
-
vodrosjozsi
addikt
Látod ez itt a baj h nem telefonálásra vetted a TELEFONT. Benne van a nevében. Én csak is azért vettem h ne merüljön le 1 nap alatt meg h megbízható legyen. Fontos ember vagyok, el kell h érjenek real racing world record alatt is
De a kávéfőző is több mindenre képes: pl szemét módon nem a saját hanem az asszony kávéját főzi le -
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi #25463 üzenetére
Hát ez az ...
Viszont az okostelefont több mindenre is használjuk !
A Kávéfőző csak kávét főz 100 ezerért míg egy okostelefonnal tudsz telefonálni, fényképezni, zenét hallgatni, filmet nézni, internetezni stb. !
(#25464) Aryon87
Használtan már 90k -ért kapsz V10 -t !
-
vodrosjozsi
addikt
Miaz h nem főzi meg helyettünk a kávét?
Ember 2016-ba élünk, egy reggeli 6 órás beállítás (vagy beállás, kinek melyik jobbugye zenész) és már főzi is a kávét potom 100 ezer forintért.
Mily érdekes h mobilra, tvre kiadunk több száz ezer ftot de kvfőzőre nem. Ja mert: egy kotyogós is megfőzi a kávét minek 100 ezer ft.. egy nokia 3410-essel is tudsz hívni másokat, egy 20 eves tv-vel is tudsz barátok köztöt nézni mégse az van. Még mielőtt valaki ezzel jönne -
w333
félisten
válasz
akooos #25461 üzenetére
Hát ez az ... te is megvetted ugye a V10 -t és magasról tettél rá hogy új modell vagy sem, tudod hogy jó és megbízható (ezzel én is így vagyok)
Viszont ha eddig nem utálta a G5 -t most fogja ... abban biztosak lehetünk !
Egy ilyen kálvária után nekem biztosan egy időre elmenne a kedven az LG -től !
-
w333
félisten
válasz
akooos #25458 üzenetére
Úgyis az lesz hogy használja még egy darabig ... majd jól felhúzza magát valamin és falhoz csapja, és akkor nem lesz se telefon - se pénz !
és kihozod álmaid 2017-es telefonját
Egy nem létező telefonra miért kell ennyire várni ? az sem fogja reggel megfőzni helyettünk a kávét ... és még ki tudja hogy milyen hibái és nyűgjei lesznek !
-
akooos
veterán
válasz
Aryon87 #25454 üzenetére
Miért csak részletfizetésben gondolkodsz? Ha most eladod 110.000 forintért a G5-öt + a modult, akkor lesz a kezedben 110.000 forint. Elmész a partnerohoz pl és kifizeted a kezedben lévő 110.000 forintot egy Honor 8-ért. Nem lesz a telenornál új előfizetés és fizeted tovább a G4-et nyárig. Utána lejár a hűség, eladod a honort és kihozod álmaid 2017-es telefonját. Ez miért nem játszik?
-
w333
félisten
válasz
akooos #25453 üzenetére
+1
(#25454) Aryon87
Te tudod ... de franc se szenvedne már vele tovább !
Plusz lecsuszok a '17 evjaratrol is '19ig
Az miért baj ? szenvedni akarsz a G6 -al is ? vagy S8 is jó lesz 3.5 jack nélkül
Én biztosan nem várnék ... 4K kijelző, VR, előlapi autófókusz, nem lesz Jack, Iris Scanner, stb. ezekre semmi szükségem nincs, aztán sikeres lesz e vagy lesznek hibái ? és még sorolhatnám !
-
Aryon87
félisten
Nem adom el.. Kenytelen vagyok kibirni igy.
Eladom: 100k megvan. Vegtorlesztem az egeaz pereputtyot, megvan.
Uj elofizu: 12k kezdoreszlet, es havi 16k(!) havonta..
Most neztem a szamlaallapotom, nincs 14k.. Ezt is sokalja parom, hat meg a havi 16k-t..Plusz lecsuszok a '17 evjaratrol is '19ig
Kivarom ezt a 10 honapot. Utana viszlat nyug..
-
w333
félisten
LOL
(#25449) Aryon87
Valószínűleg a köv. alkalommal is elfognak hajtani ... fel kell rakni így ahogy van, az új tulajdonos pedig majd foglalkozik a garanciával, de az sem biztos hogy érdekelni fogja a beégés, a helyedben minél gyorsabban szabadulnék tőle, mert csak saját magadat szívatod vele és egyre több lesz a gond !
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #25446 üzenetére
Passz..
Beegosen nem lehet eladni 100k arin se. Marad igy, van meg 1 utokartyam.. Akksi 2x volt cserelve. Idonkent tulforr a telo mar egy bongestestol is. Felteszem a legfrisebb rendszert, a v10i-t, na azon forrt rendesen.. Aztan majd beviszem h forr mint allat..W333: igen gari megvan
-
-
Aryon87
félisten
Amen
Szarnak egy pofon...
Se javitas, se csere..
Minusz pont LGnek.. -
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi #25440 üzenetére
Óóó a legfontosabb dolgot hagyták ki ... mondjuk Mi4 -nél olyan gyengusan világít hogy alig látszik, ahogy látom a hátsó led -t is be lehet állítani !
(#25441) Aryon87
Hajrá !
-
-
Aryon87
félisten
Drukkolni
-
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi #25438 üzenetére
Köszi, értesítési led van benne ugye ? illetve az akku is gondolom jól bírja ... infra nem kell épp eleget szívatnak hogy a YouTube kereső helyett a TV csatlakozást nyomják így mikor valami jó megy a TV -ben na pont akkor váltsák el ! nagyon rossz helyen van ez a TV csatlakozás (Wifin keresztül megy a távirányitás)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
kengyel #25433 üzenetére
Igen, sokat használtam én is de mindig visszatérek a gyárihoz mert az ikonok valami borzalmasak.
W333:
S5 kaliberű, még talán jobb is.
Gyors, nagyon esztétikus, a hangszorója halkabb a note4-nél de elviselhető,a videólejátszó alap samsung, semmi hiba nincs benne.
A real racing full grafon se laggol, tényleg egy 2 éves csúcskészülék dolgait kapta kb, a ram pont elég mindenre bár a 16 gb gyorsan megtelik ha fényképezel. Az előlapi kamera pazar, ez az 5 mpixel ráfért, a hatsó is remek bár a mozgó dolgokra nem reagál valami jól (autó, gyerek ilyesmik) de legalább van benne opt stab.
Az ujjlenyomatolvasó is teszi a dolgát, ritkán van olyan h nem ismeri fel, akkor is az én hibámból.
Viszont gyorsan karcolódik erre figyelj majd, tokot és üvegfóliát azonnal rá kell rakni.
Amit hiányolok az infra (faszom belé), meg a led.. de kellően rezeg jelzésként, infra meg nem kell a gyereknek ne baszogassa apukát a tv irányítással
Tényleg azt tudom mondani, hogy nagyon ott van, ennyiért ez egy tökéletes telefon. -
w333
félisten
válasz
Aryon87 #25431 üzenetére
Na zsír grat. a csereutalványhoz ... ha jól tudom akkor 1 hónapig fel lehet használni a csereutalvány, szóval én a helyedben 1-2 hetet biztosan kivárnék, hátha lesz valami jó akció akár az S7E, ha a kamera fontos akkor még mindig azt mondom hogy a P9 jobb választás, ha nem akkor a Honor 8
(#25428) vodrosjozsi
Milyen az A5 2016 ? gyerek bele van bolondulva ... 1-2 vélemény !
(#25435) Aryon87
Jah értem ... csak nem játsszák azt el hogy megvonják a garanciát, mert ha igen akkor azonnal irány a fogyasztóvédelem !
-
kengyel
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #25432 üzenetére
Pedig annyi sok jó téma van, nem győztem cserélgetni őket.
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #25430 üzenetére
Ha nekem valaszoltal:
Nyilvan nem ilyen temat valasztanek.
Kismilio tema all rendelkezesre naluk -
Aryon87
félisten
Ha csereutalvany:
S7e mar tuti nem jon ossze.
P9 vagy H8..
Jobb kamera vagy tobb ram melle utos design..
Csereutalvanyt meddig lehet bevaltani? -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #25425 üzenetére
Ájfon Galaxy S7 SE Bitch Magnetic
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #25418 üzenetére
Ragassz a hátuljára egy alma jelvényt és kész a pnamágnas. Ha meg vki akadékiskodik, mond azt, hogy Szpessön edisön kiadás és ámerikábű van......
Munka terén ok hogy most nincs melód, de van még 44 éved dolgozni.....már ha akkor lesz még nyögdíj..... -
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #25417 üzenetére
Hbs-900 fulesem van, igy total mindegy hogy szolnak
-
Kasya
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #25418 üzenetére
Ez nem pna magnes, ez ujjlenyomat es zsir magnes
A kulonbozetbol meg vehetsz drogot -
Kasya
nagyúr
Minap Legendd mutatott egy Alcatel Idol 4S-t. Szaturalt szinei voltak elso pillantasra, de meleg homersekletu...de ami ledobbentett, azok a hangszorok. Brutalis, hogy mit tettek bele.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #25416 üzenetére
Én még megtehetem. Tudod előttem az élet.
Neked meg ott a zene.
Mégsem s7 edge-t veszek. Marad a sima S7..
Nem baj, jól néz ki csak kár h nem pnamágnes
Az csak az iphone lehet. Arra meg nem dobok ki semmennyit.Kasya: jó hát most nincs különbözet, majd a plazmazseből lesz
Te ismered legendd-et? Ki vagy te? -
-
válasz
vodrosjozsi #25414 üzenetére
Én már kinőttem a kábszis bohém életből.
Full magaslatokban tolom az életet luxushajón bombanőkkel
(Hm... .... ....nem lenne rossz.) -
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz #25412 üzenetére
Biztos vagyok benne
2 yorkim van, azok boven kiteszik a gyerek fogalmat
Atolvastam a H8 es P9 tesztjet. Honornal jobbakatbir, mint a P9re, es semmivel sem tud kevesebbet. A kamera gyakorlatilag mind2-ben ugyanaz. Sztem az lesz S7e helyett, bar ma nem lesz idom bemenni Telenorhoz intezni ezt, persze amennyiben csereutalvanyt adnak..
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Weeman1 #25405 üzenetére
Nem is mondtuk h azt venne mindenki.
De pl akinek nincs (23 évesen nem akarnék még) az vagy magára költi, vagy a családjára, vagy mindkettő összejön. És inkább a részlet mert egybe kiadni ennyi pénzt hááát.. perpill nincs munkám de pénzem van és telefon is kell szal a részlet marad csak. Evvan. Mindenki azt mondja, hogy előtted az élet de inkább 20 éves koromig tartott. Most csak a szopás van.Zenész: menj ki külföldre amíg teheted. A plazmapénzt meg utald át erre a számra: 00-drgs-znsz
tudjuk h nem a telefonra költöd azt a havin24 ezret.
-
Egy jó zenekarban akarok elhelyezkedni, illetve zeneművészeti szakközépben lenne jó tanítani
Nem könnyű pálya, de lehet élvezni.A plazmaadás jó dolog, ha valaki nem fél a tűtől.
És a hely is, ahová szoktam menni, korrekt és barátságos környezet, különben pár alkalom után abbahagytam volna.
Nem motivál annyira a pénz és a teló, hogy egy megbízhatatlan helyen hagyjam, hogy csapoljanak a testembőlQuqesz: azért az már egy állapot, hogy pont egy Medveczky-rokon marad külföldön...
Mindenesetre ha pénz kéne, mentem volna rég külföldre, vagy talán abba is hagytam volna a zenét...
De sajnos ahhoz túlságosan szeretem az itteni zenei környezetet. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #25408 üzenetére
"Nekem nincs gyerek" biztos vagy benne?
Dr.444HZ
Mondanám a klasszikussá vált mondatot: húzz külföldre! Párom unokatesója spanyolban él és ott zenetanár állami iskolában...szal megvan neki a havi 2500€. Mikor gondolkozott hogy hazajön gyorsan lebeszéltük. Addig nem hitte el, hogy mi van itthon míg nyáron egy zenész ismerőse meg nem mutatta a fizupapírját(filharmonikusok)....szinte sokkot kapott! Azóta érti miről dumáltunk. Ráadásul a feleségének a nagybátyja az a bizonyos Medveczky Ádám...... -
Kasya
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #25407 üzenetére
Nem semmi
Es mi a celod? Nekem az ismerosom vegul enek zene tanar lett... Gondolom nem egy konnyu palya.
Ahha...kevertem a veradassal. Arra gondoltam. A plazmaval nincs tapasztalatom, de a veradas nem jott be a csaladban a korabban irt gondok miatt.
-
Aryon87
félisten
válasz
Weeman1 #25405 üzenetére
Nekem nincs gyerek
Quqesz: nemtom, most keltem fel, magamhoz terek, aztan megyek is be erte, onnan meg meloba.
Ez jott smsben:
Tisztelt Ugyfelunk! A javitasra leadott keszuleken nem tortent javitas (szakvelemeny)! Atveheto: H-P 08:00-18:00
12.09 pénteken 15:30-ig
Udvozlettel:
LG Kozponti Markaszerviz -
válasz
vodrosjozsi #25402 üzenetére
Első alkalommal csak alkalmassági vizsga van, és rá egy hétre adhatsz.Quqesz: egyelőre még csak klasszikus zenész hallgató vagyok a Zeneakadémián, de itt-ott volt már alkalmam szinfonikus zenekarokban játszani.
-
Weeman1
veterán
Tudjátok ki venne részletre telefont.
Ha nincs rá pénz,marad a jelenlegi.
Pedig most kapok karácsonyra nettó 200 ezer pulykapénzt,
mégsem telefont veszek,inkább a gyerekre költöm. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #25401 üzenetére
És melyik zenekarban vagy jele? Párom családjában vannak családi szálak zenei vonalon.
Aryon
És mi lett? Alkalmatlan lettél okostelefon használatához?mesélj majd
-
Aryon87
félisten
Megvan a szakvelemeny.. Magamhoz terek es megyek erte.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #25399 üzenetére
Az nagyon baró.
Jó akkor menjünk. 22-e előtt kell és reggeltem a spanokat, családot h segítsünk másokon. (Meg a mozijegy is fontos)
Szerk: zenész.. te akkor nem is adhatnál. Ha olyan lukács vagy akkor meg pláne -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia