- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz tybsen #26596 üzenetére
Régen nem volt szemét kaja a pizza hut-nál. Ténylegesen finom volt, oké sok ember számára a pizza dzsunka étel de azért jóval messzebb áll a mekinél. De az ilyen don pepe meg nem tudom én milyen lapos, íztelen pizzáktól már szörnyethalok. Tesco-ba be nem teszem a lábam csak ha nagyon szükséges. És akkor se vennék ott "gyors kaját", és nem pont azért mert a csirke ált túl száraz vagy a rizs olyan sós mint a mekiben a krumpli hanem h nincs higiénia a munkatársak között. Minden vásárlást a lidl-ben és az aldiban el tudok intézni, sokkal egészségesebb kajákat találtam eddig ott fele annyi pénzből. Otthon viszont nincs időm kaját csinálni, se másnapra, se aznapra mert mikor felkelek alig megy a kávé, mikor hazaérek akkor meg a lábamig nem látok de gondolom sok emberrel van ez itt is. Szóval 1. vagy abba kellene hagynom a kertészeti ágazatot. 2. vagy be kéne szerezni egy rabszolgát/szakácsot aki csinál kaját az útra.
Más nem jut eszembe, bár eddig a burger king nem olyan rossz.. szal tényleg egy olyan éttermet keresek akik gyorsak, nem csupán zöldséggel foglalkoznak és finom ételeik is vannak. Na erre varrjatok gombotSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
tybsen
addikt
válasz Quqesz #26597 üzenetére
Miert? Szerintem meg mindig jobb egy csirke a teszkobol, mint valami karom-es-csör-husdaralek kisütve valamelyik gyorsetterembol meg jobb a sima rizs, mint valami buza meg E450 meg satöbbit tartalmazo pizza liszt
Amugy nyilvan az lenne az idilli allapot, ha valami farmon felnott szabadteri madar mellét lehetne megenni bio brokkolival meg cian mentes rizzsel, de erre valoszinuleg semmi esely egy normal ebedszunetben
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz vodrosjozsi #26575 üzenetére
Ezen a hozzaszolason azert elgondolkodtam, hogy mit ertesz "normalis gyorskajalda" alatt. Ha a pizza hut-tol is rendelnel, meg nem viszel magaddal kajat, akkor kicsit zavaros, hogy mi a cel vagy mit nevezel normalisnak egyaltalan. Mert ez mind szemet kaja, mar ha ugyanazt ertjuk "normalis" alatt.
Vagy tisztan etkezel (szenhidrat, feherje es rost megfelelo minosegben es mennyisegben) vagy eszed a sz.rt, dzsuva kajakat - mas lehetoseg nem nagyon van.
En a "legjobb gyorskajaldanak" a teszko grill reszleget tartom, ahol van grillcsirke, rizs meg parolt brokkoli. A rizs altalaban tul olajos es/vagy sos, de testepites szempontjabol talan ez nevezheto leginkabb "legjobb gyorskajaldanak". A grillcsirke nem uszok semmilyen szoszban vagy izfokozos cuccban, stb. Arban nagyon jo szerintem.
Ujpesten az oxygen fitness-nek van egy jo etterme, kantin jellegu moderalt arakkal. Ott is van csirke-rizs-zoldseg meg mindenfele finom is, ar-ertekben szerintem eleg jo (bar ha nem jarsz a kornyeken, akkor nyilvan ertelmetlen oda kimenni).
Illetve a pizzaforte-nel van szenhidratcsokkentett pizza, az eleg finom szerintem es megnyugtato a tudat, hgoy ch-csokkentett a cucc (nyilvan kerdes, hogy mibol van, meg mennyi zsir, stb - de gondolom ezzel amugy sem foglalkozol a hozzaszolasod alapjan).
Megoldas: ha jo minosegben szeretnel etkezni, megcsinalod magadnak es elviszed kis dobozokban. Nem tart tovabb megcsinalni egy rizs-csirke-brokkoli kombot mint pizza utan maszkalni-keresni, stb. Hidegen is lehet enni ezeket uton-utfelen
szerk. ilyesmiket erdemes olvasgatni
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
Quqesz
nagyúr
-
w333
félisten
Na ez is gyors volt ... elvitték a Mi4 -t
Szerk.
Ahogy látom most kezdik el kiszórni a 7.0 frissítést S7 és S7E -re
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
vodrosjozsi
addikt
válasz kengyel #26588 üzenetére
Na igen, szépek nagyon. De végre valami komolyabb cucc az egész: 32gb/3gb, vízálló, 16 mgpixeles kamera.
És sokkal olcsóbban mint egy csúcstelefon.
De tény h nekem is az A7-re lenne szükségem.
Rájöttem h kicsi számomra az S7, a Note4 passzosabb voltSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz kengyel #26588 üzenetére
Nekem a 2016-os tetszett, mert jobban közelített a szögletes kinézethez, de ez megint szappantartó forma
Cryo
Néztem, de csak az okoshűtőnél kapcsolódtam be. Az meg nem érdekel, de a robotok viszont jók voltak! Az új oled tv 2,57mm vastag! Wtf?! Ha telóban nem tudnak újat gurítani, akkor megnyalhatják a balherém!Leslien
Te kis paranoid... ne dobáld akkor ha jól látom 1/6sec a leghosszabb záridő?[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kengyel
nagyúr
válasz vodrosjozsi #26587 üzenetére
Nekem nagyon tetszenek, tiszta S7-t látok bennük. Majd a tesztekre kíváncsi leszek, de az A5-mozgatja a fantáziámat.
kengyel
-
Arcképgyáros
S7E feketegyöngy Indiában már kapható.
Kíváncsian várom az itteni megjelenésétiFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
kengyel
nagyúr
Szép áron nyit majd, a A5 ( 2017 ).
kengyel
-
Cry0
őstag
-
Aryon87
félisten
Rengeteg tema van hozza. Egy fajta nincs, fekete alapon piros. Ill van egy, de az nem olyan.
Multkor no more betett egy ilyen tema screent, az valami allatiul nezett ki.+ Ez az S7 tema lehetne dark is, mert a beallitasok menuje az full feher
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
S7 tema a Redmi Pro-n. Egesz jol nez ki
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
addikt
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Tud segíteni valaki?
Van egy ilyen szerkentyűm,és nem tudom,hogy kell hard resetet csinálni!? Mert a bluetooth buggos lett,és a rádió se akar megszólalni! Gondoltam egy Hard,vagy Weipe reset segít! Csak mivel nincs rajta fizikai gomb,így nem tudom hogy kell! Az lehetséges,hogy nem lehet hard resetelni?Ja az enyém 4.4.2 android!
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
Quqesz
nagyúr
válasz vodrosjozsi #26575 üzenetére
Nagyon êhes lehetsz ha 2x is megkérdezed
Van még Pizza Hut?! Na jó pár még akad. Ők most kicsit feljebb kategorizálták magukat mint étterem és nem foglalkoznak csak elvitellel.
Gyorskaja....keress egy jó hambist vagy kifőzdét. Rég laktam arrafele, de a Drégelyvár úton van a go-go hami, az ehető. Ilyen talponálló féle.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Nem szakmai kérdés de hátha..
Minap voltam a Pólusban "éttermet" keresni de nekem a meki nem pálya, meg ez a nagymama konyhája is valami förtelmes izé.. ettem a mekiben de bár ne tettem volna.
Épp megláttam a Pizza Hut-t és eldöntöttem h másnap tőlük rendelek kaját, de nem lehet.
Mióta? Vagy 10 éve nem rendeltem tőlük az igaz de ne csesszetek ki velem, ez volt az utolsó reményem.. nem is találok normális gyors kajáldát pedig a munkámból adódóan szükségem lenne rá.
Ha tud valaki jó gyors éttermet az nyugodtan szólhat illetve érdekelne h ti hogy oldjátok meg a rohanás közbeni evéstSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Nem szakmai kérdés de hátha..
Minap voltam a Pólusban "éttermet" keresni de nekem a meki nem pálya, meg ez a nagymama konyhája is valami förtelmes izé.. ettem a mekiben de bár ne tettem volna.
Épp megláttam a Pizza Hut-t és eldöntöttem h másnap tőlük rendelek kaját, de nem lehet.
Mióta? Vagy 10 éve nem rendeltem tőlük az igaz de ne csesszetek ki velem, ez volt az utplsó reményem.. nem is találok normális gyors kajáldát pedig a munkámból adódóan szükségem lenne rá.
Ha tud valaki jó gyors éttermet az nyugodtan szólhat illetve érdekelne h ti hogy oldjátok meg a rohanás közbeni evéstSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
tybsen
addikt
válasz Weeman1 #26572 üzenetére
Engem is vonzott, még mindig vonz, RN3P elsőre nagyon gyors és tényleg klassz cucc főleg azért az árért amennyiért adják. Én is gondolkodtam rajta. Nem biztos hogy megér a Lenovo 40 000-rel többet, az anyagminőséget jobbnak gondolom a Lenovonál, kézbe fogva sokkal minőségibbnek tűnik ( valószínűleg az is az oka többek között hogy nehezebb a készülék, fémesebb, masszívabb. nekem optikailag is jobban tetszik. de azért annyira jó minőségnek nem mondanám a Lenovot, mert például a hátlapon nekem már van három mikrokarc az antennát fedő műanyag részen pedig még csak 3 napos a cucc.)
Valahogy jobban optimalizáltnak és biztonságosabbnak gondolom a Lenovot, bár lehet hogy ezek csak előítéletek a xiaomi-val szemben. plusz nálam a garancia miatt szempont volt hogy az Amazontól vegyem, teljesen elégedett vagyok velük már évek óta ( náluk pedig nincs xiaomi egyelőre, legalábbis nem közvetlenül az Amazontól).
-
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #26568 üzenetére
Pff, azert kellett kiszedjem a sim kartyat a Pro-bol hogy atpakoljam a G5-be, hogy a wifire felcsatlakozzon.. Latott mar valaki ilyet?
Mi koze a sim kartyanak a wifihez?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Tud nekem arrol valaki okossagot, hogy miert van az a jelenseg, hogy mikor a sim kartya kikerul a telobol, az itthoni wifit nem eszleli, de a kornyekbelieket azt igen.. ezt a G5 csinalja most. Az istennek se talalja a 2 hazi wifi forrast
Ideg megesz miatta..[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz Aryon87 #26564 üzenetére
igen, es meg volt 8% az akksiban amikor toltore tettem, szoval az meg kb szerintem olyan 45 perc lehetett volna. 5100-as akku. A forumtarsnak 4 nap alatt lett 17 ora SOT, gondolom o maskepp hasznalja. De tenyleg brutalis. Raadasul gyorstoltes van, 20:55-kor tettem fel tolteni 8%-kal es most 22:21-kor all 95%-on a toltes. Ezzel megint elvan ket napig eros hasznalat mellett, imadom.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Weeman1 #26562 üzenetére
Amugy az OLED kijelzo valami allati gyonyoru. Ez is ugy mukodik hogy a pixelek kulon kulon vannak mint Samunal, vagy ez mar mas fajta?
Tybsen: mekkora akku van abban a teloban?
11h SOT?[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
S7 csak úgy jött,jó biznisz volt.
De nekem nagyin kicsi tényleg.
N6 p-n ,és V10-en is gondolkodtam,de S6 edge plus is tetszik.Redmi Pro nekem tényleg megfelelne mindenben,de nincs a körnýékemen 3/64-es sajnos.Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
Mit ajánlanátok az S7 helyére?
Minimum 5,5".Xiaomi 11T Pro
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #26547 üzenetére
Sztem baromi jol nez ki. Ahogy lattam, a kamera is jo kepeket csinal. Kar h bohom draga. Viszont jovore eselyes versenyzo. Ja bocs, mar iden
-
leslien
nagyúr
válasz Quqesz #26544 üzenetére
köszi, de nem értem a kérdést... Moto z play egyáltalán nem vékony.. tapasztalat így elsőre : azt kaptam amit vártam.. pure android és hozzá dual kártya.. pörög teszi a dolgát már most látom h tovább bírja mint az S7E...
kamera is használható és hamarosan lesz kamera mod mint az LG nel.. itt sincs 1080p/60fos..pedig a sensor az bitang..
OmniVision's OV16860 :
Number OV16860-GA5A-1B
Resolution 16MP
Chroma Color
Analog / Digital Digital
Power Requirement XSHUTDOWN: 3 µA
Active: 369 mW
Temperature Range Operating: -30°C to +85°C junction temperature
Stable image: 0°C to +60°C junction temperature
Output Format DPCM 10-8 compression, 10-bit RAW RGB data
Optical Format 1/2.39"
Frame Rate 4K2K @ 60 fps
1080p @ 120 fps
Full @ 45 fps
2304x1728 @ 90 fps
720p @ 120 fps
4608x2592 @ 60 fps
Pixel Size 1.305 µm
Image Area 6055.2 x 4551.84 µm[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz no more #26537 üzenetére
Azt a készletet! El lennék vele. Szal kedvec telefonja tavaj a pixel és az i7+....ő tudja. Azért az LG V20-at is előkelő helyre rakta. De sztem volt ott sok 2015-ös modell is....
Leslien
Grat, tapasztalatot majd kérünk. Bár nekem még mindég a Z jön be. Arról mesélj milyen használni a vékonyság/kis gombok miatt?Ma voltam MM-ben,vannak akciók....majdnem vettem egy V10-et, de az nem lenne előrelépés....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
leslien
nagyúr
tudtam h mit veszek ez nekünk (nejemnek és nekem) úgymond "pót" telo direkt ilyet akartam mert itt talán tovább van frissítés és dual + microsd...
sajnos a fólia még nem jött meg addig csak itthon és az összes firkált fólián keresztül ellenőrzöm..attól még a következő Galaxy ha veri a S7E akkor természetesen a csere lesz..
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Hát, ez van... Nekünk sosem lesz jó itthon, minden témában szív az országunk.
Apropó! HTC10 Nougat!
Nagyon tetszik az új értesítési rendszer! Már a Lollipopos is epic volt, de ez azt is felülmúlja szerintem! Remélem S6-ra megkapjuk a teljesértésű Samsung Experience UI-t, nem lesznek olyan köcsögök, mint az Apple, hogy a régi telefonra lebutítják, vagy kivesznek belőle ezt-azt (pl. első dolgom lenne full HD-ra levenni a felbontást üzemidő végett).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
-
w333
félisten
válasz leslien #26535 üzenetére
Grat. hozzá ... olyan lesz mint egy buta Nexus !
Sok funkciót ne keress benne !
(#26536) no more
Szolgálatátónál, függetlenül 170€ és erre még rájön a magyar árazás = 70 ezer !
(#26537) no more
Várható volt hogy az S7E nyeri meg !
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
2016 év legjobb telefonjai összegyűjtve, kategóriákba, MKBHD által!
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
80 dollár a Desire 530??? Miiiii???
-
tybsen
addikt
Az komoly jo persze fura volt az usb c nekem is, automatikusan raneztem, hogy melyik oldalaval kell bedugni, aztan tudatosult csak, hogy hiszen ez mar usb c amugy paromnak is nexus 5x van, de sosem nezegettem meg igazan es nala az akksi is jo mert nem nyomkodja sokat (keszenletben meg kivalo, tenyleg).
De az az akksi, hat... nem is a 3,5 ora kijelzo ido, hanem valahogy maga a merules gyorsasaga - ijeszto modon volt kepes merulni. Ranezek, 85%, ket perc mulva 84%, nehany perc fotozas meg videok mar csak 79%. Ha bootlop nem is jon elo (allitolag nem minden keszulek erintett, senki nem tud biztosat), akkor is kvazi allando tolto utan kellett volna keresgelni, ez full stresszes. De tenyleg hozza kell tenni, hogy en kihasznalom a funkciokat, szoval lehet ezzel boldogan elni ha az ember nem piszkalja (bar akkor meg ugye minek egy ilyen telefon).
Ami viszont hianyzik, es lehet, hogy ez vagy nexus funkcio vagy csak 7.0-val lett bevezetve, hogy az "OK Google" mukodjon lezart kijelzonel is.
-
w333
félisten
válasz tybsen #26526 üzenetére
N5X akkuban sajnos ennyit tud ... 3.5 max. 4 óra és annyi !
Ami számomra még zavaró volt a N5X -nél az a műanyag készülékház és az elég fakó kijelző, kamera és rendszer sebességével nem volt gond
USB C egyáltalán nem hiányzik, csak a kavarodás volt belőle de komolyan elég sokszor megszívatott ... de volt olyan is hogy a gyereket és a páromat is azon kaptam hogy próbálják a telefonba szuszakolni a kábelt de sehogy sem megy, mondom ezt nem kéne mert ez már egy másik fajta kábel, ez nem tudták
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Na atkoltoztem. Komolyan mondom, élvezem ezt a telefont. Nagy, gyönyörű, és gyors. Méretéhez képest stabil a fogása is. Tartok tőle, hogy belezugok, és a G5 a polcon fog fogadni
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Koszi. Mondjuk eleg fura volt elindulni ma reggel itthonrol, biztos ami biztos betettem a töltöjet a taskamba, mert valahogy nem hittem el, hogy birni fogja a napot. Mas telefonjaim mar delelott 40% korul voltak eddig (foleg ha reggel megyek edzeni, akkor a bt zenehallgatas meg reggeli nyomkodas utan sokszor ennyi sem volt).
Ami eleg szomoru, hogy a Nexus 5x eleg nagy csalodas volt a muanyag hazzal es az allandoan ujratoltogeto rendszerrel. Az akksi meg nagyon gyenge, durvan merult - max 4 ora SOT de inkabb 3,5 ora, alacsony fenyerovel, talan hibas volt, nem tudom. Mondjuk a kamera tenyleg OK volt es a keszenleti fogyasztas is OK, de az egesz telefon nagyon olcso muanyag hatast keltett (en a feheret probaltam). N5x utan a Lenovo eg es fold, minden a memoriaban marad, gyors, stb. az akku pedig egyszeruen nem akar lemerulni - nem hittem volna, hogy egyszer ezt mondom. Viszont a jo kamera meg az usb c hianyozni fognak a nexusbol, de sajnos nincs kompromisszum nelkul telefon.
-
tybsen
addikt
En meg kozben visszakuldtem a Nexus 5x-et es a Lenovo P2 mellett dontottem - megerkezett a cserekeszulek (az elozo lenovo gombjai lötyögtek), ezzel minden rendben van. Gyors az egesz (elavult 6.0.1) rendszer es a jobb cuccokhoz kepest gyenge kamerat leszamitva nagyon tetszik.
Jo minosegu a fem haz es az akksi... hat az allat! tegnap este huztam le a toltorol, jelenleg 53%-on all 6 ora 1 perc SOT mellett ket sim kartyaval.
-
-
Aryon87
félisten
válasz kengyel #26515 üzenetére
Elég annyit mondanom hogy nem kell paráznod tőle, és nyugodtan merem ajánlani bárkinek?
Kijelző gyönyőrű, kb mint a Samuk kijelzője. OLED-AMOLED közti különbséget nem tudom, de most már kezdem érteni miért esküszik mindenki rá..
Anyaghasználat 10ből 100as.. G5 játéktelefon mellette..
MIUI pedig jónak ígérkezik, igaz még nem laktam be, de lassan nekikezdek.
-
Aryon87
félisten
válasz tybsen #26513 üzenetére
Köszi. Még ismerkedem, meg próbálok nekiállni a China ROM felrakásához, hogy mire megjön az unlock kód, ne kelljen azzal is bibelődni.
no more: nem fotózás célra lesz a teló, csak ha már tud fotózni kipróbáltam. Még ki kell ismernem. Más mint a G5 ilyen téren. + nincs OIS benne, a kezem meg kissé hajlamos a remegésre...
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #26510 üzenetére
Hülyeséget is írtam. Fehéregyensúly, és ISO-t lehet állítani.
Az nekem is feltűnt hogy valami nem okés a képekkel, főleg az első. Pedig úgy töltöttem fel ahogy mindig is szoktam.
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #26508 üzenetére
Tudtommal magyar is van benne. Sajna varnom kell, zart a BL, es az elso kod se jott meg, holnap ujra kell probanom.
Kijelzo furcsa. Elso OLED tipus ami a szemem elott van, IPShez vagyok szokva. Mindenesetre gyonyoru. Gyorsasaggal nincs gond, az ujjlenyomatolvaso is szokatlan, mert nyomni kell, es utana oldja a zarat, mig a G5nel csak hozzaaerek, es fel is oldotta a zart.
Kamerat tanulni kell. Fo kamera az elsodleges, de kepes kezelni egyszerre a kettot is, egy ikon megnyomasaval. Sajna a manualban nincs rekeszertek, csak zarido es wb ha jol emlekszem. Meg bizom benne, hogy a camera2api-t tamogatja, igy mas camera app mar kiaknazza a fotokepessegeket.
Hangero jo, nem halk.
Meg nem laktam be, de mindjart bekoltozom, mert holnap mar azzal megyek meloba, a G5 addig pihen[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Lesz ez jobb is De kategóriájához képest azért nem rossz. majd ha kitanulom a kezelését
Kijelző még nem égett be
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #26500 üzenetére
Elsőre nem az igaziak, ki kell ismernem a kamerát. Sok opció van benne. pl még azt se tudom, hogy a HDR-t hol kell állandóra bekapcsolni
Plusz extra a dupla kamera, lehet külön, és egyszerre is használni őket. Még azt is ki kell ismernem. De hogy a G5 egy játéktelefonnak tűnik mellette az nagyon durva...
Quqesz: Később írok vele kapcsolatosan, tesztképeket tettem fel. Most kezdek neki a rendes ROM felrakásának.
Eddig csupa pozitívum az fix.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest