Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Ha ennyire problémád van azzal, hogy van egy hashtag-szerű jelmondata néhányunknak, és szeretjük egymást poénból heccelni, akkor megkérlek, hogy ignoráld az írásainkat. Kifestőzést meg nem nagyon vélek felfedezni. Hogy számszerűsítsek, én írtam a legtöbb emoticon-t egy hozzászólásba, szám szerint hatot. Ellenben 3-4 embernek válaszoltam abban az egy kommentben. Hogy a kollégák megajándékoztak Téged az imént, azt nem veszem bele. A színvonal meg nem attól fog emelkedni, hogy el akarjuk küldeni az embereket máshová, hanem attól, hogy értelmes dolgot ír/kérdez valaki. És hát meg ne haragudj, de ez az írásod semmivel sem több mint bármelyikünk "#SZARAZIPHONE" tartalmú kommentje.
Ha szeretnéd emelni a színvonalat, dobj be egy témát. Figyeld meg, amíg azzal foglalkozunk, drasztikusan kevesebb "értelmetlen" dolgot fogunk írni.
-
Penguin95
senior tag
Ha unalmas, kerüld ki. Többnyire -mint írtad is az előbb-, vagy egybe van írva, vagy csupa nagybetű. Ha ilyen kerül a látószögedbe, egyszerűen ignoráld. Abban továbbra is igazad van, hogy kicsit sok az ilyen, de mint látod, ha van téma, akkor jönnek a rendes hozzászólások is. Hogy mostanában read only használtad a topikot, érthető dolog, okod is volt rá, na meg nem kötelező mindenhová írni ahányszor csak arra jársz.
Az is igaz, hogy minden rendszernek van saját felhasználói köre. Viszont ha valaki X körbe tartozik, és Y kör nagyon nem tetszik neki, szerintem nem hiba, ha rossznak titulálja. Hogy erre a szar szót használjuk... Kellett valami komolyabb minőségjelző, mint a rossz. Ráadásul ha valahol máshol leírja az ember a negatív véleményét, többnyire ezt a szót szokták leghamarabb visszaböfögni valamilyen formában. Ha Neked tetszik néhány iOS funkció, ugyan úgy van itt helyed, csak maximum nem szállsz be ebbe a kis népi játékba. Ha meg annyira zavar, írj annyit, hogy "Srácok! Kezd sok lenni ez a #SZARAZIPHONE dolog. Kicsit tereljétek másfelé is a szót." Szerintem mindenki érteni fogja, és talán egyet is fog érteni. Ha meg valaki trollkodik, és válasznak megkapod megint a jeligét, hát van ilyen. Itt mindenki ember, mindenki szeret szórakozni a másikkal. Én is csak azért reagáltam úgy korábban ahogy, mert egyből egy kritikát írtál. De mint írtam, ha megkérsz minket, biztosan lejjebb vesszük a csicsergőnket.
-
no more
veterán
válasz tybsen #25728 üzenetére
S6 óta egyáltalán nem akadoznak. Lag az még maradt a TouchWiz-ben, de akadás abszolút zéró, tökéletesen gordülékeny a TW, szép animációkkal. A Samsung Experience felülettel pedig a lag is nulla.
Nekem S6 van, de itt már elég sokan vettek S7 Edge-et -is-, ők is alá tudnak engem támasztani.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
w333
félisten
válasz tybsen #25730 üzenetére
Nagyon jó és egyáltalán nem akad ... de még 1 döccenést sem láttam !
Pedig én ugye a Nexusokhoz vagyok hozzászokva de ez még azoktól is gyorsabb, volt S6 telefonom azt sem mondanám lassúnak ott viszont 1-2 döccenés volt néha (lehet azóta már ott is javították) a rendszer nagyon jól van optimalizálva és már a Touchwizz sem zabál ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz tybsen #25751 üzenetére
N5x/N6p/OP3T/H8 es Lenovo p2
N5X volt nekem is és nem rossz kis telefo az üzemidő elég gyenge a kijelző pedig nagyon fakó én N6 -ról váltottam rá ég és a föld sokkal jobb volt a N6 mindenben egyedül kamerában nem, N6P nem rossz de nem mai csirke és ennek is ugyan az a baja mint a N6 -nak hogy az alsó vezérlő gombok egy idő után be fognak égni "Just_Reboot" kollégának durván 1 hónap alatt beégett, OP3T elgondolkodtató bár fizika méretben nagyobb az S7E -től és funkciókban is gyengébb, kamerában és üzemidőben is, elég sokan váltottak OP3 -ról S7E -re biztosan megvan az oka hogy miért, H8 szintén egy jó telefon de semmiképp sem csúcsnak mondanám inkább közép felső kategória, Lenovo P2 valahogy ez a gyártó soha nem fogott meg semmivel sem, rendszer is olyan gagyinak tűnik !
Ha a legkevesebb kompromisszumot keresed akkor szigorúan S7E, tudom mert ugyan ebben a cipőben jártam én is 1 hónappal ezelőtt, egyszerűen jelenleg nincs nála jobb telefon, HTC 10 -t is volt nálam durván 2 napig de ugyan az volt mint a N5X fémbe burkolva, kamerában viszont visszalépés volt !
Gondolom hosszú távra tervezed így nem is kérdés hogy melyiket ajánlom ... S7E ! frissítések is elég gyorsan jönnek hozzá, főverzióknál van egy kis csúszás de a biztonsági frissítések néha gyorsabban kiadják őket mint a Nexus telefonokra !
(#25763) tybsen
Alapvetően úgy vagyok vagyis úgy voltam vele hogy eleve ezek a gyártói felületek nem tetszenek nekem az üveg telefonok..
Ott a Témaáruház 2 perc alatt Nexust csinálsz az S7E -ből, az üvegtelefonhoz pedig vásárolsz hozzá egy Neo Hybrid Tokot és probléma megoldva !
(#25755) Kasya
Jó döntés ha már hozzá van szokva az iOS rendszerhez !
Szerk.
Samsung 850 EVO
Rendelését összecsomagultuk, és hamarosan átadjuk logisztikai partnerünknek.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz tybsen #25772 üzenetére
Mindketto SAR erteke eleg magas sajnos, de S7 is magas
USA -ban igen ... EU -ban az S7E -nek a legkevesebb
[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz tybsen #25884 üzenetére
Masodlagoskent nem lenyeges az ero, mar a 4 is boven meghaladja a szintet. Amugy meg arra is gondoltam, hogy ha neadjisten a G3 bedoglik, es parom nem tervez ujat venni, akkor az lep a helyebe. Es mellesleg valoban gyonyoru. A 3 se ronda, de a 4 tovabb lepett design teren.
Hatalmas plusz pont pl a hangszoro koltozese.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
-
akooos
veterán
válasz tybsen #26074 üzenetére
Múltkor asszem pont ebben a topicban volt "felmérés", hogy ki hány éves Azt hiszem én voltam a bevallók közül a legfiatalabb, a 25 évemmel De amúgy igen, sokszor fura belegondolni, hogy ki lehet az avatar mögött
Más: Xiaomi Mi Note 2 vélemények? Nagyon megtetszett most.....
-
Aryon87
félisten
válasz tybsen #26513 üzenetére
Köszi. Még ismerkedem, meg próbálok nekiállni a China ROM felrakásához, hogy mire megjön az unlock kód, ne kelljen azzal is bibelődni.
no more: nem fotózás célra lesz a teló, csak ha már tud fotózni kipróbáltam. Még ki kell ismernem. Más mint a G5 ilyen téren. + nincs OIS benne, a kezem meg kissé hajlamos a remegésre...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
válasz tybsen #26526 üzenetére
N5X akkuban sajnos ennyit tud ... 3.5 max. 4 óra és annyi !
Ami számomra még zavaró volt a N5X -nél az a műanyag készülékház és az elég fakó kijelző, kamera és rendszer sebességével nem volt gond
USB C egyáltalán nem hiányzik, csak a kavarodás volt belőle de komolyan elég sokszor megszívatott ... de volt olyan is hogy a gyereket és a páromat is azon kaptam hogy próbálják a telefonba szuszakolni a kábelt de sehogy sem megy, mondom ezt nem kéne mert ez már egy másik fajta kábel, ez nem tudták
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
válasz tybsen #26596 üzenetére
Régen nem volt szemét kaja a pizza hut-nál. Ténylegesen finom volt, oké sok ember számára a pizza dzsunka étel de azért jóval messzebb áll a mekinél. De az ilyen don pepe meg nem tudom én milyen lapos, íztelen pizzáktól már szörnyethalok. Tesco-ba be nem teszem a lábam csak ha nagyon szükséges. És akkor se vennék ott "gyors kaját", és nem pont azért mert a csirke ált túl száraz vagy a rizs olyan sós mint a mekiben a krumpli hanem h nincs higiénia a munkatársak között. Minden vásárlást a lidl-ben és az aldiban el tudok intézni, sokkal egészségesebb kajákat találtam eddig ott fele annyi pénzből. Otthon viszont nincs időm kaját csinálni, se másnapra, se aznapra mert mikor felkelek alig megy a kávé, mikor hazaérek akkor meg a lábamig nem látok de gondolom sok emberrel van ez itt is. Szóval 1. vagy abba kellene hagynom a kertészeti ágazatot. 2. vagy be kéne szerezni egy rabszolgát/szakácsot aki csinál kaját az útra.
Más nem jut eszembe, bár eddig a burger king nem olyan rossz.. szal tényleg egy olyan éttermet keresek akik gyorsak, nem csupán zöldséggel foglalkoznak és finom ételeik is vannak. Na erre varrjatok gombotSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Quqesz
nagyúr
válasz tybsen #26599 üzenetére
Nem a grillcsirkével van a gond(én is imádom), hanem a tecsós grillcsirkével! Az magátol megy fel a nyársra! (olyan csirkét sütnek ami jobb esetben csak lejárt, de sokszor inkább már zöld.....nem véletlen van agyonnyomva fűszerrel, mert a delikvens nem érzi...ugyan ezt nyomják a kínaiban is...nem én találtam ki )Inkább vegyél utcai grillestől..........
Más
Mindennapi mobilunkat add meg nekünk uram..... Jönnek a ceses mobilok. Az a zenfone zoom nem rossz, de egy 652 proci jobb lett volna(de lehet leslien cáfolni fog a moto alapján)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
w333
félisten
válasz tybsen #26712 üzenetére
Én már más szemmel nézek rá az biztos ... nagyon megváltozott minden !
Régen egy szappantartó műanyag akadós és memóriazaboló valami volt, manapság pedig nagyon minőségi anyaghasználat, gyönyörű kijelző, eszméletlen gyors és jól optimalizált rendszer (soha nem gondoltam volna hogy ilyet írok egy Samsungról úgy hogy Nexus telefonjaim voltak) bivaly erős akku és erre még rájön a körítés kamera, hangszóró, vizaállóság stb. !
Ugyan annyi a szabad RAM mint HTC 10 -nél volt 2 - 2.2GB viszont funkciókban sokkal többet tud, gyorsabb is és fluidabb a rendszer + nem melegszik semmit, nagyon kényelmes a használata (nem kell semmihez sem külön alkalmazás)
Illetve az összes telefonok közül szerintem a Samu az aki a legtöbb és legnagyobb újdonságokat hozza el nekünk az Android 7.0 rendszerrel
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest