- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
norbert1998 #10297 üzenetére
Vagy így is használhatod.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Micsurin #10296 üzenetére
Attól független az a 4 giga ramos teló jóféle
Most mit akarol? Megnyitod az mkx-et meg az asphalt 8-at, meg egy bömgészőt és röhögve váltasz köztü, még tegnap estéről is! És ezt el is mondták kb ígySP egy szálban erős, az árához képest, magyar gyári garisok közt.
azt meg nem tudtam, mennyi van a n9-ben, de nem is nagyon érdekeltcsak hülyeségből mondtam
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #10292 üzenetére
Nem értem, miért mondod ezt. Bár valójában azt nem értem, minek szólsz bele? Tényleg, magyarázd el nekem, mert nem értem mi a gondod. Ráadásul azt sem értem, amit a ruszki pingvin dadog itten
-
Penguin95
senior tag
(#10290) CJ4567: Még nem próbálgattam, de lemérem.
Jó, de az nem egy elszúrt architektúrára épül.(#10291) norbert1998: Magyar bitte.
(#10293) Tomi_Ohl: Sajnos csak engem very a sors velük.
-
Balathruin
veterán
válasz
norbert1998 #10291 üzenetére
Ilyen szép szóismétléssel imádkoznék a kettesért.
-
Penguin95
senior tag
(#10287) CJ4567: Most egy AMD Phenom X4 9600BE van a gépben, 2640MHz-re húzva. Sajnos ez csak ennyit megy 1.35V mellett is, magasabbra meg nem venném, mert a gyári hűtő még így is szenved vele.
(#10288) norbert1998: A Te esetedben majd azért lesz piálás, hogy októberben már biztosan meglegyen a kettes.
Na de félretéve Degecről való származásom: Érdemes ráhagyni egy kicsit mindig, és utána lépésenként kitesztelni, hol a vége 24/7-ben.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Penguin95 #10284 üzenetére
Kiere? Az enyemre?
Egyelőre stabil 1866-ot akarok elérni, de sajnos cl9-ben nem nagyon jön össze. Vagyis, teljes cl9-ben egyáltalán nem jön össze. 9-10-9-24-ben. Most 9-10-9-27-et nézek, hátha jobb az, hogy nem a határ közelében jár. Mert az előbbi a határ közelében van.
-
Penguin95
senior tag
(#10281) Tomi_Ohl: Emlékszel még a tar.gz-s kérdésre? Na nem voltam akkora szemét, hogy abban töltsem fel a képeket, simán ISO-ba hagytam (mint mindenkinek). Természetesen nem tudnak vele mit kezdeni. Én meg ezért kellet, hogy tárhelyet béreljek, mászkáljak, hogy ne 3 napig kelljen őrizetlenül hagynom a bekapcsolt gépet... Mindezt úgy, hogy előtte 4 évig osztálytársaim voltak informatika szakon.
(#10282) norbert1998: Majd bepiálok az ötös angol érettségi örömére, és no problem.
Memóriát meg a múlt héten tuningoltam, de hatalmas előrelépés nem született (DDR2) azzal a +266MHz-cel.
-
Tomi_Ohl
veterán
Nesze neked w333, sikertelen az S6.
14 nappal később érte el a 10milliót mint az S5.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Just_Reboot #10277 üzenetére
Tudjuk, hogy a Nexus valami kínai fos, egymagos boxchippel meg 256mb RAMmal, és Touchwiz ikonos Android 2.3-mal ami ráadásul 4.0-nak hazudja magát!
pingvin mi van veled?
Tuti irónia az előzményekből kiindulva.
-
Penguin95
senior tag
válasz
norbert1998 #10278 üzenetére
Tényleg nem tudod, hogy ki jozso (nem a Józsefvárosi piacra gondolok), vagy szimplán túl idegbeteg vagyok most az iróniához?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
norbert1998 #10278 üzenetére
"én is szidom a sonyt, de azért valótlant ne állítsunk"
Mit állított? Azt hogy jó?
Mert akkor tényleg fogyatákos.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #10274 üzenetére
Nem tudom, én elfogadnám. De inkább egy z9-et
Pulikutya:
1. fogyatákost írtam, nagy különbség, ha belegondolsz
2. én is szidom a sonyt, de azért valótlant ne állítsunk
3. ha jól emlékszem, írtam, hogy ha nem keverem valakivel. annak is ilyen zacsifeje volt, de a nevére nem emlékszem. még nagyobb patáriát rendezett, mint a jozso gyerek, akiről nem tudom, h kicsoda
4. ez nem beszólás meg leszólás, csak felsorolokTomi: A samsung ui-sok tényleg fogyatákosok, vagy csak ovisokat kértek meg hogy rajzolják és színezzék ki
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Just_Reboot #10275 üzenetére
Nem fogyatékos, fogyatákos.
Mindenki, aki rosszat mer írni a Sonyra és az MTK-ra.
Ja és persze azok a majmok is, akik a Samsung UI-t rajzolták. -
Just_Reboot
addikt
válasz
norbert1998 #10273 üzenetére
Mindenki "fogyatékos" aki rosszat mer írni a sonyról, ugye?
-
Balathruin
veterán
válasz
norbert1998 #10273 üzenetére
Nem az.
A gyinteles teló meg... meh... -
norbert1998
nagyúr
válasz
no more #10241 üzenetére
Mert az M7 fhd?
Én most very agressive ram kezelésen használom a stock !!! romot, teljesen jó. bár mintha egyszer ezzel is kidobott volna a hártstón, de az teljes systemui összeomlással folytatódott. Nem zárult be, csak nem ment a home és a vissza gomb.
Micsurin: Aztarohadt! Akko vegyél 4 giga ramos gyinteles telót, tegnap volt a matv-ben.
Tomi_Ohl Az holland
MicsurinAz sp erős, az árához képest, főleg egy szálon.
Balathruin (Ha nem keverem valakivel) Az a gyerek egy fogyatákos
-
Balathruin
veterán
Ha már SP, akkor őt is nagyon boldogítja. Egyre szarabb.
-
Tomi_Ohl
veterán
Van linkem, már játszom (#10263 hsz), azért írtam, hogy melegít, ráadásul egy verseny alatt 2-3%-ot merít is, pedig elég rövid versenyek ezek.
Tetszik, hogy végre visszatért a tuning is. -
Micsurin
nagyúr
Van APK + data , kell adok linket , meg am , tudjátok vannak külföldi storek is
Szimiau , nem mindegy , hogy Adreno , Mali , Tegra
Melegít ? K1 nem melegít , jobban mint a többi....
(amúgy tényleg nem melegszik végre , az első tegra ami nem kazán
)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
CJ4567 #10261 üzenetére
Muszáj alternatív források után nézni.
pingvin ez off topik, itt mindent szabad
Más: nagyon jó játék lesz ez, ha megtanul egy általam is beszélt nyelven. Így sajna sokszor nem értem, mit akar kommunikálni felém.
Meg egy kis optimalizáció is ráférne, direkt az adreno változatot töltötem le, mégis jobban melegít, mint a GTA:SA. -
Micsurin
nagyúr
SP ERŐS?
MI ?
Ha jó lenne a ram kezelés az S4 PRO Qualcom család akkor sem nevehető erősnek
egy snapi 600 is elveri , maradjunk az átlagosban
@Tomi_Ohl: Még nem jelent meg , ott is csak Jailbreakel megy , ha meg nem , akkor 1-2 hét és van droidra
Nagyon jó lett , én már a Dodge Challengernél tartok , jó kis game Német ? nem Holland ?
szrk.: Szeretem a szmáájlíkat
-
Tomi_Ohl
veterán
A Need for Speed No limits miért csak németül van?
Bezzeg szifonra már van angol verzió is -
Micsurin
nagyúr
válasz
Balathruin #10253 üzenetére
SP-n ? Akkor te szerencsés vagy , a szervíz óta egyre ramatyabb a telom
(szalagkábel hiba ---> szoftver reinstall , OK... ráadásul inkább elbasztak valamit mert sem Flashtool reinstall , sem factory sem CM nem segít , lassan meghal szegénykém
)
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Balathruin #10253 üzenetére
Nekem se
#nagyonszaraSony
-
Micsurin
nagyúr
válasz
norbert1998 #10227 üzenetére
Nem , nem jó , a Hearstone is 1 meccs kidob , telo restart megint restart , HS is Nexus 9
MKx is
-
no more
veterán
válasz
norbert1998 #10239 üzenetére
Az akksival egyetértek, nálam simán elketyegett 1.5, 2 napot és, hogy a hardver erős lenne? Valóban, "LENNE", ha nem lépkedne ki a memóriakezelési hiba miatt a játékokból, meg nem zárogatna be mindent. De tény, hogy szebben futnak rajta a játékok, mint nálam One-on (ha, épp futnak
). Az Adreno 320 gyenge a full HD-hoz nagyon, viszont a HD-t brutálisan meghajtja.
-
w333
félisten
válasz
Penguin95 #10237 üzenetére
Szerintem nincs
Neten rendeltem (de személyesen mentem a boltba érte) szóval a jogszabály szerint 14 nap a kötelező elállási idő
Már előre látom mik lesznek a kifogások, de nálunk működik és a Wifi is erős stb. nem cseréljük de a pénzt sem adjuk vissza, na meg ilyenek ...
Így is 2 napja sz*pok ezzel a router témával, kicsit is felb*szák a fejem asztalt borítok, aztán rögtön hivom is a fogyasztóvédelmet
Szerk.
Én ezekbe folyton belefutok, már nagyon várom ... izgis lesz
-
w333
félisten
Na megvettem a routert ... de már viszem is vissza (sz*r)
Biztosan pislogni fognak a Magicomp -nál, már előre felkészültem szerintem elég nagy csata lesz, hogy adják vissza a pénzem !
-
no more
veterán
válasz
norbert1998 #10234 üzenetére
Mindegy, az egész telefon egy szar, ennyi hibát hogy tudott összehozni a Sony, nem is értem. Egy alkatrésze nincs, ami normálisan működne.
-
Lacy6
senior tag
-
Tomi_Ohl
veterán
-
no more
veterán
válasz
norbert1998 #10227 üzenetére
Nekem sem volt jó SP-n a multi-touch... Ha asztalra rakod a telefont, akkor megőrül. Nekem töltőn sem volt jó (nem tudom a töltésnek mi köze ehhez).
-
Tomi_Ohl
veterán
Talán CM11 M6 óta van új theme engine, azelőtt ugyanúgy nézett ki, mint mondjuk CM9-ben és T-mobile theme chooserként utaltak rá. Elég büszkék voltak az újdonságra, azóta van benne stílus és háttérképen kívül más is.
Más: most elveszett pár órányi progressem GTA:SA-ban.
Elvileg az SD-n vannak a mentések. Most restoroltam a három hetes apk-t és data-t, erre az SD-n lévő mentések is átíródtak -
norbert1998
nagyúr
-
Zoja™
őstag
válasz
Tomi_Ohl #10212 üzenetére
Nem tudom, hogy mi volt CM11-nél, abból a korszakból kimaradtam. Akkoriban S3 minim volt, meg egy LG F6, az utóbbira semmilyen custom rom nem volt, nem hogy CM.
De ha az emlékeim nem csalnak, akkor a T-Mobile theme chooser a CM7-es időkben volt, ahogy megjelent a Holo UI, utána váltottak egy nagyot.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
Zoja™
őstag
válasz
Tomi_Ohl #10198 üzenetére
Minden android főverzió váltásnál újra kell írni, de ez inkább portolás, nem nulláról írják újra.
Rendszer szinten nem kis feladat, de alkalmazás szinten nem olyan bonyolult.
Egy notepad++ és egy photoshop csodákra képes.CJ: egy bővérű menyecskébe több mint kettő is elfér...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #10207 üzenetére
Semennyire. Hardveresen (vagy szoftveresen) 10 a maximális regisztrálhatóság. Vannak spéci cuccok, amik tudnak 20-at is, de azok akkorák , mint egy asztal. Vagyis inkább, konkrétan, az egy asztal.
-
Balathruin
veterán
válasz
norbert1998 #10205 üzenetére
Érzékelni érzékelt már 12-t is, azt nem tudom, hogy pontosan kezelni mennyire tudná.
-
Tomi_Ohl
veterán
Viszlát MIUI!
Találkozunk ha már te is Lolli leszel.Pabu honnan tudod? Nekem elfér tíznél több, és többet már nem regisztrál.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #10203 üzenetére
Aha. 10-et esetleg.
-
Zenfone 4 GB RAM...... +1 arra, hogy a Facebook app laggol rajta
@w: nekem 3600 a routerem. Szerintem jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon fólia (Hidrogél)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest