- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Látod, az Xperiákkal ilyen gond nincs. Ott mindenki tesztelő, ráadásul gyakran pre-alpha cuccokat kapunk.

-
Penguin95
senior tag
Úgy látszik most már nem csak no more lesz HTC fan.

-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Aprón néha ki lehet fogni jó áron őket.

-
Penguin95
senior tag
Hidd el, felejtős.
Jó a támogatottság, de Xperia. Amúgy én egy HTC One M8-at néznék, ha a helyedben lennék. Vagy mondjuk Nexus 5. -
Penguin95
senior tag
Sony Xperia Z2.
-
Penguin95
senior tag
Én nem félek. Ha figyelmeztetés, lesz*rom, ha meg kivágtak, azt már úgysem fogom elolvasni.

-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Ezennel a 78643560893560185760195605607567840. számú Xperia hibabejelentés is lezárva. Mint kiderült, ez is user error volt. Ennek okán eddig 0 hiba írható az Xpériák számlájára.

-
Penguin95
senior tag
User error.
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Na akkor kinek van úri élete?

-
Penguin95
senior tag
A jó élet az lenne, ha futná sörre.

-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Látom mindenki letargiába esett.

-
Penguin95
senior tag
Justreboot kivett egy szabadnapot.

-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
És, él még?

-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
ДарСтав Industries, szóval egyszemélyesen otthon.

Mindjárt ránézek, hogy meghívós-e még.
Film: Superhero Movie
-
Penguin95
senior tag
Még nem használtam.

Más: Ne menjetek informatikusnak. Többe kerül a nyugtató mint amennyi a havi fizetés.
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Ez nálam is gond, bár eddig is megvoltam nélküle.
CurtCobain: Igazából jól hangzik. Ha mást nem, lehet átmenetileg oda menekülök.
CJ: De az nem idegesít.
-
Penguin95
senior tag
A UPC-ről eddig jót nem hallottam.
CJ: Azért voltál macsk, mert spóroltam a billentyűzettel.

-
Penguin95
senior tag
- Vodafone
- Blue Mobil
- DigiÉn most ezek között nézelődök. Sajnos a Diginek még nem versenyképes tudtommal a szolgáltatása, a Voda drága, a Blue Mobil meg állítólag nem olyan rossz.
CJ: Már jópárszor nem macskot írtam.

-
Penguin95
senior tag
Próbálják csak meg, csúnya vége lesz. De azért már eltörném a SIM kártyámat.
CJ: Próbáld meg. Ha nem a City Interactive készítette, hatni fog.
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Gondolom mellé még a "karbantartott, nem dohányzó, első, női tulajdonostól" varázsszavak is jártak.

-
Penguin95
senior tag
Igazából mindaddig megéri, amíg a saját telefonodra fejlesztesz.
A P6-ért meg nem kár, az kb. olyan mint egy Xperia. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami konkrétan feldobta a bootloader lábát.
Azóta már leesett?

-
Penguin95
senior tag
Fogunk is, nem kell aggódnod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem 16 évesen lett meg az első ROM-om, ami azt tudta, hogy mindenhol lecserélte a Holo UI-t az Xperiás megfelelőjére, és kibővített egy csomó dolgot.
"Azóta a magyrba többet hibázok
"
A mondat végéről meg megszökött az írásjel, mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Penguin95
senior tag
"SCREEN SHOT"

-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Micsoda lelki gondjai vannak ezek a mai recoveryknek.

Amúgy én nem büszkélkednék azzal a Cyanogen recoveryvel.
-
Penguin95
senior tag
Nem is tudtam, hogy a TWRP-k el tudnak szökni.
Mondjuk ez megmagyarázná, miért nincs az Xperia 5.0-s rendszerhez sehol... -
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Ha ez így megy tovább MIUI fronton, akkor csoportos bebaszás lesz, csak épp egymásnak.

Nem néz ki rosszul, de most na.

-
Penguin95
senior tag
Nagyjából beletaláltál.
Még hozzácsapnám, hogy kiderült, 4 S.T.A.L.K.E.R. rajongó van, a Picipuha bekaphatja a nagy keményet, a MIUI egy iOS copy, illetve tervben van egy kicsit komolyabb csoportkép.Zoooja:

-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Ezt lefordítom: K*rvára de nem volt ötletünk, hogy nézzen ki a dolog. Gondoltuk akkor már indítsunk jól, ezért lemásoltuk a létező legnagyobb sz*rt, amit csak találni lehet a piacon.
Az Xperia billentyűzet és a gyorsírás...
Olyan megakadásokat produkál, hogy egy kávét is lefőzök mire beír 1 mondatot is. -
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Eddig minden jel arra mutat...
Macsk: Ja. Oder Да?
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Na de Justrelúd, izéé, Justredog...
-
Penguin95
senior tag
Mit szeretnél holó? Láttam ám, hogy "Először is fogd be a csőröd!"...

-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Idézek:
"Tisztelt Szülő!
Gyermekét osztályfőnöki intőben részesítem, mivel társaival a papírhordásra használt kocsin autókázott, és nem végezte el feladatát!"Mivel eleve intővel fenyegettek minket, ha nem vállaljuk, és az osztályfőnök "leszarta", hogy dolgunk lett volna, apám így reagált:
"Tisztelt Tanárnő!
Leszarom!" -
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Elárulok egy titkot: Utoljára általános negyedik osztályában olvastam.
Jó, tavaly még ott volt az Én, Ozzy és az Iron Man (mármint ami Tony Iommiról szól, nem a Vasembert), de utálok olvasni úgy egyébként. Viszont ha úgy alakul, a Metro könyveken átrágom magam, mert állítólag nem lehet megunni. 
(#13252) Kinsiinoo: Pontosan.

(#13256) no more: Bátor gyerek. Amúgy köszi, majdnem kiestem a székből a röhögéstől.

-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
iPhone az egész Picipuha. Már kifogytam az Ossian albumokból, a Слот is kiveszőben, Eddából nincs sok, utána meg már csak 13 Black Sabbath album marad. Úgy érzem előbb fognak elfogyni a zenék, minthogy ez végez.
A szinkronizált dolgokat nem szeretem annyira, szerintem csak ront az élményen sokszor.
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Még én vagyok "srült"?
Amúgy addig vigyorogjál ott a volán mögött, míg nem szívják le a benzined a pingvinjeim. 
Tomi: Igen, már van, de ez még csak egy zárt körű pre-alpha nagyjából. A kijelzőn és néhány alap funkción kívül egyelőre semmi nem működik.
-
Penguin95
senior tag
Ajjaj.
Azt esetleg nem mondták, hogy ez mit is takar? A májnak lehet elég sok kínja, és komolyságot nézve is elég nagy a szórás.(#13220) norbert1998: A most következő mondatot szigorúan "Dancsóként" olvasd, mert nem sértésnek szánom: Nem baj az, alkohol nélkül is épp eléggé agyalágyult vagy.

-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pure RX 9070 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)