Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #367 üzenetére
Nem olyan megbízhatóak az Androidos telefonok, mert simán elketyegnek 1-2, vagy akár 3 napot is. Jobb a szaraziphone, ami csutkára merül pár óra alatt! Itt a rendszerben van a hiba, megmondta ő is!
(#369) Lacy6: Az i6+ valóban bírja, abba pakoltak már szuflát! De jelenleg még az emberek nagy részének (pláne itthon), ötös, vagy 5s-e van. Szerintem neki is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #390 üzenetére
Dettó... ha lenne iphone-om, eladnám és vennék belőle egy M8-at, és még maradna pénz egy 64 gigás kártyára. Semmiért sem adnám a HTC-s zenei hangzást + Poweramp appot... Én egyszerűen szeretem ezt a rendszert, ráadásul számomra a HTC gyártja a leggyönyörűbb telefonokat. Kinézet pedig a legfontosabb szerintem... minden másodlagos. Az iphone6 és 6+ pedig kib*szottul ronda, pont. Szemből még elmegy a fekete színű, viszont az a hátlap...
-
Just_Reboot
addikt
válasz Tomi_Ohl #390 üzenetére
Nekem ez a kedvencem:
"...odajön egy haver a buliban, és azt mondja „figyu már, neked van az a brutál megapixeles kamera a telcsidben, nem? Csinálj már egy képet rólunk!” és te válaszul zavartan azt motyogod, „A Cyanogenmodban még nem működik a kamera...”
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Tomi_Ohl #444 üzenetére
Persze de ez csak játékoknál vehető észre ... sőt megsúgom hogy az alkalmazások megnyitása + sebessége Moto G -n sokkal gyorsabb, ne kérdezd miért ezt én sem értem, különben valószínű a frissebb gyári kernel miatt
(#443) Justreboot
Ahogy érzed, mindkét telefon nagyon jó ... mégis kicsit mások !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
w333
félisten
válasz Tomi_Ohl #587 üzenetére
Nekem egy ilyen E34 520i van .. néha belemegyünk az éjszakába, csak az a baj hogy egyre több a rendőr + nagyon kell figyelni és csak okosan, különben így belegondolva mostanában azon gondolkodom hogy nagyon bevállalnék egy ilyen E36 325i -t, csak ezek a fránya benzin árak (csak az igazi nyers erő kell)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #1020 üzenetére
Ennek egyértelmű oka van. A MIUI ájóesz koppintás, és mint tudjuk: SZARAZÁJFÓN! Amúgy nekem eddig csak portolt verziókhoz volt szerencsém, de bár ne lett volna. Hogy Xiaomi telefonon milyen lehet, azt viszont nem tudom. Minden esetre lehet következőnek Xiaomi-t veszek, ha nem lesz normális Nexus.
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #1043 üzenetére
Szörnyű a Touchfreeze memóriakezelése! Ezt kijavítaná a Samsung, akkor simán az élbolyban lenne a teljesítményük. Itt az élő bizonyíték! Bár érdekes, hogy 3 giga RAM-mal sem tud szinte semmit a memóriában tartani a Note4... Még nálam sincs soha újratöltés, pedig csak 2 giga RAM-om van. Megnyitom az 1 hete használt böngészőt, ugyanúgy ott figyelnek a nyitott oldalak, még a görgetés is ugyanúgy van, ahogy hagytam.
Summa Summarum: Ha igaz a pletyka, miszerint kiganézzák a Touchwizból a sok sz*rt, tényleg brutális lesz az S6.
-
tybsen
addikt
válasz Tomi_Ohl #1104 üzenetére
Lelki beke? Hehe Nekem n5 van meg egy ceges lumia, közöm nincs az ios-hez szoval nem vedem en az ios-t.
Csak azert volt a korabbi megjegyzesem, mert unalmas ez a szaraziphone es tarsai szoveg, nem vicces szerintem. Nem tartom amugy szarnak egyik rendszert sem, mindennek van elonye meg hatranya, felhasznalas fuggo a dolog. Peldaul az en jelenlegi igenyeimnek a droid felel meg a legjobban, de szeretek sok funkciot a wp-bol es az ios-ben is sok dolog tetszik.
Abban igazatok van, hogy akkor dobjak mas temat vagy olvassak mas topikot ha nem tetszik ez az allando szaraziphone duma, de mostanaban inkabb olvasni volt idom
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #1178 üzenetére
Igen, az a telefon egy csoda a random app bezárogatásaival, újraindulásaival, fagyásaival! Utáltam minden percet, amit vele töltöttem. Tökéletes példája a Sony szoftveres hozzáértésének, és annak, hogy miért nem veszek többet Sonyt.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #1197 üzenetére
Félsz, hogy megköveznek a monitoron keresztül? Vagy iszlamista öngyilkos merénylők fognak meglátogatni?
ALLAH AKBAR! Samsung nem lenni szar! *boom*
Tag lettem ma, mondjuk el 3 miatyánkot, köszönöm.
(#1199) Balathruin: Már egyszer banoltak, mert sokat trollkodtam. De már új életet kezdtem! Vega lettem, mert szeretem az állatokat, nem iszok kólát, csak mentesvizet, kerülöm az alkoholt és a cigit, szex is csak házasság után, és android offtopikokba sem járok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest