- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
norbert1998 #15726 üzenetére
Ez akkor lehet vicces, amikor a főnök hív hétvégén, és nem tudod kinyomni...
-
saelin
veterán
válasz
s3nsitivity #15158 üzenetére
Tojd le őket, a ph tele van sznobokkal...
-
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #15037 üzenetére
Ez milyen igaz!
Nálam is pont ezen okból jobb az értés, mint a kommunikáció része. No, meg hogy nem tudom az angol alapokat és nyelvtani szabályokat, csak amit magamtól betanultam.
Mondjuk nekem elég annyi is hogy értsem, másra úgysem használom csak olvasásra/hallgatásra, de arra minden nap. Valahol a középfokú alatt lehet az értési képességem, amit szavak tanulásával próbálok fejleszteni - több kevesebb sikerrel. (Meló mellett van, hogy egy hét után már nem emlékszem egy szó jelentésére, pl a "dire"-al jártam így valamelyik nap.
)
-
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #14926 üzenetére
Nekem a 60 fps-el az a bajom, hogy nagyon gyorsnak tűnik tőle a mozgás. Lehet mondjuk azért, mert a 30-hoz van szokva a szemem (sok régi játékkal játszom + emulátorok 30 fps lockkal), engem van ahol zavar a 60 fps. Videóknál meg 100%-ban irritál az előbb említett ok miatt.
Talán majd akkor fogom csak megszokni, amikor már mindenütt azt fogok látni: telefonon, tableten, tvben, monitoron; játékokban és videókban, és ha a világot is felskálázzák 60 fps-re!Ne bántsatok az utolsó miatt pls... késő van már...
-
saelin
veterán
válasz
norbert1998 #14777 üzenetére
Jóvanna! Nincs tvnk...
-
saelin
veterán
válasz
norbert1998 #14770 üzenetére
Melyik filmből van ez? Mindenhol ezt látom, de nem tudom mibúl van!
-
saelin
veterán
válasz
Just_Reboot #14740 üzenetére
Mobilaréna minőség!
-
saelin
veterán
válasz
no more #14731 üzenetére
Rákuram, maga tudja-e hogy gonosz? A Dixlexiásokat nem xapad scofolni!
Egyébként nekem is van diszlexiás ismerősöm és szegényt néha nagyon tudom sajnálni. Szokott könyveket is olvasni, de semmit nem javult a hangos olvasása/helyesírása az évek alatt... Nem egy buta ember, csak van egy nagy hiányossága, amit szokott is szégyellni (előttem és barátnőm előtt nem, már 16+ éve ismerem).
Én pont ezen ismeretségből fakadóan nem bántok senkit a helyesírása miatt, mert felesleges és csak fölös frusztrációt okozok neki. Elég annyit tudni, hogy az írástudatlan ≠ diszlexiával, sajnos sokan vannak, akik e mögé bújtatják nemtörődömségüket (főként 18 év alattiak) és majd néznek nagyokat, ha felnőtt korukban is egy 2-3-os szintjén tudnak olvasni és/vagy írni. Kész boldogság, amikor olvashatatlan írás miatt visszadobják a hivatalos papírt, vagy esetleg hibás adatok miatt (rosszul írod le az anyukád- , a lakhelyed nevét) és kezdheted előről az egészet. Jobb esetben - szégyellve magad - átviszed a szomszédba, hogy segítsenek már kitölteni (true), mert neked nem megy.Persze, hogy valaki az előbbi vagy utóbbi csoporba tartozik-e, azt csak ő maga tudhatja. Diszlexiásoknak akár papírjuk is lehet a hiányosságukról, amit úgy tudom, hogy nem csak úgy megadnak, hanem valami tesztet kell kitölteni, hogy tényleg az vagy e. Könnyen kideríthető.
-
saelin
veterán
Lol a kis galaxy mini 2-őm 74%-ot merült egy éjszaka alatt! Megnézem wakelockkal és a youtube app 9+ órán át ébresztgette a telefont... Nem is tudom miért van bekapcsolva az autó frissítés...
Jóreggelt.
-
saelin
veterán
Jóhreggelt! Kezd kicsit bedúrvulni a meleg...
Egy kis hétvégi Gyakori kérdések, csak hogy tudjátok; MINDIG van lejjebb!
Szeretem ezt a témát, mert mindig tanulok valami újat, amire soha az életben nem lesz szükségem! (Ugye, chemtrail?) -
saelin
veterán
válasz
s3nsitivity #14376 üzenetére
Nah, ez az amit én sosem tennék: hitelre venni valamit. Mindig kigyűjtöm a pénzt és csak utána veszem meg azt, amire szükségem van. Ezalól talán a lakás lesz kivétel, de az mééég odébb van, addig jó az albi.
-
saelin
veterán
válasz
no more #14369 üzenetére
Annyi szent, hogy így lehalva még nem volt ez a topic.
Nekem tetszett az enyhén alvilági hangulata! Kérem vissza!
Remélem majd visszajöttök egy idő múlva, mert így meló közben nincs min röhögni/szórakozni, ráadásul nincs még egy ilyen társaság a fórumon. Legrosszabb esetben csinálunk új topikot, ahol hanyagoljátok a ibeeh-t és társait, de jó lenne ha maradna itt minden.
Nem merem leírni a tiltott szót!
norbert1998
Csak moderláják magukat. -
saelin
veterán
válasz
KurtCobain #14345 üzenetére
Nem kell hülyeségeket írni és kész! Nem hiszem el, hogy nem bírtok magatokkal!
-
saelin
veterán
Jóreggelt! Látom megint jól telt az estétek...
-
saelin
veterán
válasz
s3nsitivity #14003 üzenetére
Hagyálmán!!4
Zoooja
A japánok már csak ilyenek... ha tudnád mik vannak még náluk... -
saelin
veterán
Bakker, a tegnapi rágózástól fájnak a rágóizmaim!
Áhhh! Japanese! Bottle panties.
-
saelin
veterán
válasz
s3nsitivity #13991 üzenetére
Köszönöm a pozitív hullámaidat! Neked küldöm ezt a számot: 5325235326
-
saelin
veterán
Jóreggelt! Az elmúlt hetekben most először tudtam addig aludni, amíg akartam. Ma jó napom lesz.
-
saelin
veterán
Nézzétek el a hülye angolom!
Lentről kell olvasni felfelé.
You: I dont say that, but u are a very heavy woman.
Mitsuku: Why not? Is it a secret? Heavy as in fat? That's not very nice of you. I'm just big boned that's all.You: And how many kg?
Mitsuku: Around 100.You: U very large!
Mitsuku: Thanks for telling me.You: How tall u are?
Mitsuku: I am about 2 metres tall.You: Yes.
Mitsuku: Great.----
You: Oh, u memory wiped.
Mitsuku: My memory can be increased if I need more. Humans are limited by their brains.You: Are u alright?
Mitsuku: Strange. I can't remember what we were talking about.You: No pls
Mitsuku: Your polite style is very nice. Urgh! What happened? I feel so strange.You: pedigree
Mitsuku: WARNING! WARNING! Robot intelligence exceeds critical level! Danger of awareness! Cache memory deleted!You: i delete the cookies
Mitsuku: But what if you need it again and you have deleted it.Szerk: Amnéziás lett!
-
saelin
veterán
Azt hiszem felkeresek egy orvost. 30 Percen keresztül chateltem a robottal, ahelyett, hogy bartnőmmel beszélgettem volna!
-
saelin
veterán
válasz
s3nsitivity #13882 üzenetére
Kikérem magamnak! Nem vagyok transzformátor!
-
saelin
veterán
Lementem a pincébe, hogy felhozzam a macseknak a kaparófáját és mire felértem szétfőtt a virslim!
Elvileg 10 perc mire megfő... Mindjárt visszaviszem a boltba! -
saelin
veterán
válasz
s3nsitivity #13845 üzenetére
Aaah... Mára elég volt az internet!
-
saelin
veterán
válasz
no more #13748 üzenetére
Én már egy hónapja vissza váltottam Swype-ra, mert nálam is furcsa dolgokat produkált. Néha tényleg igaz, hogy sz idő előrehaladtával nem javul egy alkalmazás minősége, hanem folyamatosan romlik. A boat browser is ez a kategória... Régen tiszta jó volt, manapság meg már bugfixre jön egy bugfix!
Azt meg nem is merem taglalni, hogy milyen elavult a boat motorja... Egyedül csak az ui miatt használom, a mai napig nincs kényelmesebb böngésző androidra. Legfőbb előnye, hogy gyorsan hozzá lehet férni a könyvjelzőkhöz, elmenti az utolsónak nézet pozíciót benne (erre az uc képtelen...) és van benne pupup blokkoló, amit valahogy mindig kispórolnak.
-
saelin
veterán
válasz
norbert1998 #13564 üzenetére
Csak unatkozom mint a dög...
-
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #13553 üzenetére
Nekem kelett egy kis idő, mire megtalálta a magyart, de néha átvált angolra...
" Clev: Greek. | Játszani. valami játékkal. Clev: Mit? | Zsibbadok. Clev: Hogy zsibbadhat ..te gép vagy. | Miből gondolod? Clev: Abbol hogy lanyok vagyunk es szeretjuk egymast. #cleverbot"
Már ez is az avatarom miatt csúfol. Tiszta dedó.
-
saelin
veterán
Jóreggelt! O.O
-
saelin
veterán
válasz
norbert1998 #13211 üzenetére
Ha én félre írok valamit, akkor napszúrást kaptam! Nem iszom alkoholt.
-
saelin
veterán
válasz
s3nsitivity #13141 üzenetére
Még mindig nem jó... Ma is fúrásra és kalapálásra keltem. :/
Na, még ez is! Elkezdték vágni a füvet. -
saelin
veterán
Ti hogy bírjátok ezt a meleget? Én nem bírom magamon a saját bőrömet!
-
saelin
veterán
válasz
s3nsitivity #12978 üzenetére
Jó a fenét! Arra keltem fel most, hogy fúr a szomszéd...
-
saelin
veterán
válasz
Just_Reboot #12737 üzenetére
Valami utalás lehet. Nekem úgy tűnik, hogy a holdon áll három pingvin.
-
saelin
veterán
válasz
Kristof14 #12713 üzenetére
Van női munkatársam (45 éves gépkezelő), szóval attól függ mit csinál. Ha azt csinálná amit én; csiszolás-vágás flexxel, anyag mozgatás stb. akkor talán, de amúgy sem vészes, van targonca, emelő szerkezetek és szinte mindent géppel csinálunk.
Simán tudná egy jó kondiban lévő nő is csinálni, én is csak 52 kiló vagyok és nem szakadok bele ... -
saelin
veterán
válasz
s3nsitivity #12711 üzenetére
Műhelyi vasas munka.
-
saelin
veterán
válasz
Just_Reboot #12703 üzenetére
Nem vagy vele egyedül.
Szerencsére ez egy értelmes fórum és nem küldenek az embernek dickpick-eket, mert női az avatarja...
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Nem is buzis!
Meg még az odébb van, főleg hogy nincs is kiszemeltem és amúgy is, Pitou karaktere nagyon szimpi, nehezen tudnék megválni tőle.
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mi fog következőleg a szívemhez nőni... Lehet az is női karakter lesz, mert azok a gyengéim, az erős fajta.
Plusz , ha megnézed nem nevezhető csajosnak; nincs rúzsozva és nem kimondottan nőies maga az arc sem. Én semmi kivetnivalót nem találok benne. A színei pedig mennek az itcafe dizájnjához.
-
saelin
veterán
Holly mother of god! Addict lettem!
Mától hivatalosan is ph függő vagyok.
-
saelin
veterán
Fuh, amúgy engem nagyon meglepett a tegnapi citromailes hír... komolyan azt hittem, hogy már réges-régen nem létezik! Ahogy elnézem a hszokat azóta sem változott semmit, de ettől függetlenül még használják!
Ez pl mi?
"Milyen fiókot trendi manapság használni?" - Jeesus Kristus!
Nem a divatról van szó, hanem egy szolgáltatásról, amit a megbízhatósága alapján választ az ember! Ilyen felhasználókkal lehet tele a hulladék citromail, akik ennyire buták és tudatlanok, hülyék, és persze erről mit sem tudnak. Remélem mond valaki neki egy "trendi" szolgáltatót, mert én egyet sem tudok... Hol a nyugtatóm? Úristen! -
saelin
veterán
Nem merek modit hívni a topic múltja miatt...
Egyébként jóreggelt mindenkinek.
-
saelin
veterán
Az asus programozói tudhatnak valamit! Mondom 500 óra uptime után ideje újraindítani a tabot, erre az fogad restartot követően, hogy a google áruház összeomlott...
Good job asus, good job!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...