- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokyo2
tag
Igéretemhez híven készítettem egy kis leírást a telóról ami sztem ma is nagyon jó kis készülék, bár old school vagy mondhatnám akár , hogy auslauf modell
A termék az Meizu Mx3 ami 1 éve csúcs kategóriás készüléknek számított ma pedig már a középmezönyben férhet csak el.
Azért került a látószögembe ez a készülék, mert jelenlegi ára 58.000 bruttó magyar forint... /nekem nettó 44.000 mert cégre vettem/ és 2 év Mall.hu garancia !!! van hozzá.
A történet annyiban off topic, hogy egy kártyás.. de legalább kínai telóBocs érte.
Szóval a paraméterei 2G/16G 8 mag exynos proc /Samsung Galaxy s4 proc/tárhely 5,1" 15/9 1800*1080 FHD Gorilla Glass 3 kijelző... azt gondolom ez a mai napig a csúcsok közé emeli ebben a tekintetben. Kézbe venni nagyon minőségi érzetet ad az egész teló az egy központi home gombjával.. amit sokan azota lekoppintottak .
A legújabb international firmware 4.4.4 kit kat nagyon smooth-on fut rajta nincs leállás reccenés vagy újra indulás..
Kamera csak 8mega,de annál korrektebb képet készit.
Minden ami benne van hardver... rendkivül magas minőséget képvisel a harwares wolfson hangkárty meg egészen elképesztő hangminőséget produkál még bluetooth-on keresztül is.
Jelek erősek GPS, adat, telefon stb minden erős és jobb mint az átlagos kinai telók.
Alternativaként nagyon megfontolandónak tartom... ha nem zavar a 16Gb korlát /én csak felhökben gondolkozom régóta/
Stabil, fejlesztik, hetente lollipop jön ki rá.
Nagy felfedezettem 1 hét után belaktam, sosem volt vele semmi gondom... ár értékben kevés jobb van iyen feltételekkel a piacon.
Ajánlom...
Ha bármi kérdés van szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest