- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#45553408 #91824 üzenetére
Ki lett szamolva mennyi a varhato terheles, az alapjan mereteztek szervert, ezt birosagon is igazolni fogjak. Lasd Lidl ahol az 5db 1teras vinyo nem fedezte uzletenkent az elvarhato mennyiseget....
Amugy Miskolc nem pest, adatlapomon is ottvan... Ezt az infot javaslom gipsztigris kolleganak is. A szemelyeskedest meg mar mondtam... Csak magat jaratja le a viselkedesevel.
Domino85: nem, ez az de rendesen. En korbeneztem, nincs olyan ar amivel megfogtak volna, messze van meg a fekete pentektol. Az ingyen szallitas max, de az emagnal is megvan es ok valszeg jovo heten mindenbe űberelni fogjak edigitalt. Foleg a dual simes valasztekban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo V40 256/8GB
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest