- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle #91182 üzenetére
Teljesen igazad van, én sem értem magam, ennél azért óvatosabb szoktam lenni. Az egésznek az a háttere, és már ott kezdődött az egész felelőtlenségem, hogy megrendeltem ezt a telót, ami original Lenovo A850 S-nek volt leírva, MTK 6592 cpu, octacore, full HD stb. És kb mint egy nyugdíjas a termékbebutatón ráharaptam gondolkodás nélkül a csalira, és csak a megrendelés után kaptam észbe, hgy azért itt vmi sz..r lehet a pacsintában. De megérkezett, és elkezdtem azon ügyködni, hogy kapjak legalább valami visszatérítést a buyer protection-on keresztül, mert a seller nem volt tú együtt működő. Még 5 napom van hátra elindítani a dispute-ot. Szóval teszteket kerestem, amivel majd tudom bizonyítani, hogy a teló szinte semmiben nem felel meg a leírásnak.És eközben akadtam olyan programokra, amikkel lehetett állítgani, és hát nem tudtam ellennállni a csábításnak és újbó agyatlan voltam, felhúztam 120-ról a DPI-t 240-re, valamint a Dalvake heap size-ot 38-ra.Nem ment amúgy gps sem, hiába csináltam meg azokat a dolgokat amiket találtam neten, valamint 3g sincs, mert a leírással ellentétben nem WCDMA, hanem TD-SCDMA 3G van csak benne.
De a jelenlegi hekyzet ez:
Kérlek nézd el nekem, ha hülyeséget mondok, kérdezek stb, igyekszem tanulni, olvasgattam sok leírást, de teljesen kezdő vagyok ebben a témában. Amit Cappa javasolt, azt már kezdem érteni, hogy mit csináltam
Lementettem SP Flash Tool-al szerintem a teljes ROM-ot, egy file kivételével, amire align hibát írt ki, ez az utolsó volt az MTKDT Block Infoban (bmtpool nem sikerült):Csináltam előzetesen scatter file-t is, de ebből a block infoból néztem ki a readback-hez az adatokat, mert így egyszerűbbnek éreztem, ez lett a readback-em:
Azzal gondjaim voltak, hogy a mentéskor nem adtam meg file kiterjesztéseket, mert nem kért, párhoz beírtam az img kiterjesztést.
Ebben nem látok, system.img filet, de valószínű ez az első hülye megjegyzésem
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest