- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=F44Mf784z_s&feature=player_detailpage#t=304
Itt a videjóban 456 + 60MB szabadot mutat. Ez sem sokkal fényesebb annak tudatában, hogy itt írták hogy a Jiayu 280MB-ot foglal alapból. Többieknél hogy áll a helyzet, akinek 512MB RAM-os a telefonja?
@beg 82108:
geekbuying-ról rendeltem.
Írtam is nekik még tegnap, hogy nem IPS a kijelző, mint ahogy a specifikációban van az oldalukon. Csajszi válaszolt ma reggel, hogy de az IPS kijelzős. De ha mégsem, akkro írjam le a jelenséget. És ha nem tetszik, akkro kicserélik.
Kérdem mégis mire cserélik ki, ha nem is gyártották IPS kijelzővel?Írtam a Phicomm cégnek is, hogy irják meg, gyárották-e IPS kijelzővel. Még nem jött válasz tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest