- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geomin
csendes tag
Van egy pár hónapos Haier w718-am, ami eddig remekül ment, aztán egyik pillanatról a másikra elromlott a mikrofonja, a beszélgetőpartner nagyon halkan, alig kivehetően hallja a beszédet, szinte csak egy erős háttérzaj hallatszik. Mikrofonos fülhallgatóval minden rendben működik. Próbáltam a Mobileuncle Tools-al beállítani a mikrofon hangerejét, ami sikerült is, de sajnos a háttérzaj hangereje együtt mozog a beszédével. Arra gondoltam, hogy valami ehhez hasonló megoldás segítene, de mivel más típusú a videóban levő telefon, ezért úgy döntöttem, hogy inkább kérdezek, mielőtt téglásítok
Esetleg valakinek ötlete, tanácsa, tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest