- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
Na akkor ujra csak kiderült csodák nincsenek.
Akkor már én is leírom a véleményemet.
Szerintem a mail, és chat részét USÁból intézték (Túl jól beszéltak angolul), és szerzett egy strómant kínában, aki postázott.
Mintha valamelyik azonosító oldalon olvastam volna hogy amerikai bejegyzésű a cég vagy ilyesmi.
Gyanús volt az is amikor lekövettem a mailt, hogy ugyan kínában indult el (egy jó proxy szerverrel megoldható), de aztán 2 USA proxy-n ment át.
Valamiért nem hiszem hogy ezt kínába sokan megmernék kockáztatni, ahol sok év börtönt is kaphat akit elkapnak.Remélhetőleg a Paypal tényleg mindenkinek fizet.
Ja és én is a nemre szavaztam :-)
feca: szerintem ő már nem hivatkozik semmire, lelépett a színről, nyugodtan indítsd el
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest