Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
silver10 #77544 üzenetére
Nem a SoC nyers erejét firtattam, hisz nekem is ilyen telefonom van. Más egy film és más egy játék. Nagyon sokszor elmondtam a véleményem az inch / felbontás témáról. Szerintem aki egy telefonon az nézi, hogy 1cm távolságból bandzsítva lát-e pixeleket, azt az orvosnak kéne látnia. Egy telefont jó esetben behajlított könyökkel, karhossztól függően, kihúzott egyenes háttal, 30-60cm távolságból nézzük. 24"-os Dell e-Ips paneles monitorom van 1920*1200-as extended FullHD felbontással, amit egy jó karnyújtásnyira érdemes nézni. Ha azon valaki észrevesz nekem egy pixelt is... Egy felesleges faxverés ez az egész pixelháború és mivel itt senki sem tiszteli más véleményét, így nem látom értelmét annak, hogy bárkinek is segítsek. Oldja meg mindenki, ahogy tudja. Baxtassátok egymást mint az óvodások. Mert sajnos ez itt jelenleg a szint. Akinek kérdése, kérése van az priviben megtalál és válaszolok is, ahogyan azt illik. A további szép napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest