- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Na ez érdekes lesz
Elindítottam pénteken (kínai idő szerint szombat hajnalban) a reclaim-et paypalon, mivel 2 hétig csak hazudozott a pandawill, hogy feladták a csomagomat.
Erre hétfőn hajnalban ( kínai idő szerint reggel 8) küldtek egy trackinget egy csomagról, amit valóban feladtak délután 15 órakor (külön vicces, hogy mikor a trackinget küldték még be sem ért a csomag a DHL-hez csak 15:35-kor).
Mostmár megvárom, hogy megjön-e a csomag a paypallal, de tényleg ez kell? Reclaim meg anyázás mailbe, hogy 2 hét után történjen valami? Értem én, hogy volt egy 3 napos ünnepük, de miért hazudja még ünnep előtt, hogy feladta ha nem? És minek küld kamu számot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest