Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doogee DG2014-es telefonnal rendelkezőknek ajánlom a telefonhoz a tegnapi napon megjelent gyári frissítést, amely az alábbi linkről tölthető le, SP Flash Tool-lal lehet telepíteni.
Változások a 02.27.-ei verzióhoz képest:
- az első és legfontosabb: kijavították a fényképezőgép fókuszálási problémáit, most már jó minőségű képeket lehet vele készíteni (persze ez szubjektív), nem csak ilyen homályos vackokat
- új UI, engem az ikonok kicsit a MIUI-ra emlékeztetnek, de összességében véleményem szerint szép lett
- új lock screen, a power gomb megnyomása, valamint a kör közepén lévő Doogee feliratra való tapicskolás után eldönthetjük, hogy mit kívánunk tenni (fényképező, telefon, üzenetek vagy csak simán kioldás), láttunk már ilyet, szép kék, nekem ez is tetszik az előzőhöz képest
- assistive touch: ez is egy ilyen gyorsmenü szerű valami, sok értelmét nem láttam, kikapcsoltamA frissítést tehát érdemes volt telepíteni, a készülék minden szempontból csak jobb lett!
Közben új készüléket is mutattak be egy felnagyított iNew V3 személyében
.
Doogee Dagger DG 550 (5,5 col, Octa-Core)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest