- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pach-adams #61278 üzenetére
Valaki tud nekem erre megoldást?
Őszintén? Cseréld el/le egy márkásra ha tudod.Ezen jellegű telefonoknál szerintem olyan mértékű a hardverszórás (különböző hw-ből épülnek fel az egyes gyártási tételek), hogy leginkább a saját ROM-jukkal mennek. Ha a saját romjával megy, akkor hobbiból próbálgathatod, de konkrét “javasolt” romot nem fog tudni mondani sok ember.
Nagy szerencse kell ahhoz, hogy egy másik romot feltéve továbbra is ugyanúgy, vagy jobban működjön.
Volt már rá példa, hogy szerencse segített abban, hogy működövé váljon egy ehhez hasonló i9192-es s4 mini... egy német oldalon találtam hozzá romot, és egy system és egy boot flash-el sikerült javítani egy nem működő gps-t. Az szoftverhiba volt.
Még a MDT (multiport download tool) lehet a segítségedre, ahol egy rom-ban lébő képernyőmeghajtókat kelet változtatni, ez az uboot-ot piszkálja meg (alacsony szintű driver-meghajtó). Az esetleges módosításokat egy jó boot.img-vel párosítva talán; talán, esetlegesen rendbe jöhet.
Kevés esélyt látok ilyenre.
Ez csak az én véleményem, lehe hogy más tud tényleges megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest