- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
balazs1022 #55607 üzenetére
Szia!
Először is, köszönöm! Visszaolvastam, de ezt nem találtam meg elsőre viszont úgy néz ki, hogy ez lehet hogy nekem is jó megoldás lesz. Visszaolvasgatva láttam, hogy volt aki átírt dolgokat rosszul, és nem indult a tel. Nem akarom kivégezni, ezért ha még 1-2 kérdésem lenne: Csak a telefon típusát kell átírni a "ro.build.product"-ban? A Samsung galaxy s3-nak és a HTC One-X-nek is ilyen a kijelző felbontása, de pontosan mit írjak be? A tel nevét így mind fentebb? Ezen kívül, op. rendszernek a tel 4.2.8-at ír ki. Ez nem lehet gond? Csak mert ilyen állítólag hivatalosan nincs, és esetleg emiatt nem engedi valami elindulni a play-t! Ezt is átírjam a "ro.build.version.release" pont alatt?
Bocs ha értetlennek tűnök, de sosem csináltam még ilyet, és nem akarom elba..ni.
Előre is köszönet az ismételt segítségért!
Ja, még annyi, hogy elvileg a tel. gyárilag rootolt.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest