- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XM-L T6
tag
válasz
han_lev #53652 üzenetére
Van rajta 2 db kínai app. Nem tudom micsoda de letiltottam az alkalmazásoknál, így az ikonja sem jelenik meg az alkalmazások között.
Szerintem ha S4 klónt akarsz akkor csak az No.1 S6-ot vedd. Volt már egy S4 klón a kezemben, ami a fastcardtech-től jöhetett, mert 2GB Ram meg ilyen értékek voltak benne. A home gomb lötyögött, szóval nem volt meggyőző. Ezzel viszont nincsenek ilyen gondok. Olyan adatot mutat antutu ami tényleg az eszközben van.
Azóta is jól működik. Céges kártya is benne, ma 160 percet beszéltem bluetooth-on és még 41% az akksi.
Kamera szerintem nem a legjobb de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged