- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Tervezek karácsonyra venni kínai telefont, és ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.Ezeket mennyire lehet szervizelni Magyarországon?
Lehet hozzá alkatrészeket kapni? Valahogy meg lehet oldani, ha elromlik benne valami?
35 000-ig melyik telefont ajánljátok nekem? Lehetőleg minél nagyobb képernyője legyen (ne menjen a hardver erősségére), min 1gb ram, Elfogadható fényképező (ha le akarok valamit fényképezni, akkor azt elfogadhatóan sikerüljön) vaku előny, négymagos processzor, lehetőleg ips kijelző, elfogadható felbontás, és legyen hozzá alkatrész.
Én egy Zopo ZP820 Raiden-t néztem ki, de ha esetleg ebben az árban van jobb, akkor nem ragaszkodok ehhez (ez az utolsó ár, amit rászánok)
Egyéb tapasztalatokat, véleményeket szívesen várom.
Esetleg ha valaki írna üzenetben a tapasztalatairól ebben az árkategóriában található telefonról, azt megköszönném.
Válaszokat előre is kösziui: nem hátrány, ha adnak hozzá valami tokot. (tudom, hogy olcsóság stb, de jelenleg ez a keret is már nagyon-nagyon a vége :/ )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest