Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Sir Csimbók #5191 üzenetére
Szerintem vannak olyan jelek amik eleve kizárnak nálam webshopokat.
Ez az árak pld.Ha a többihez képest nagyon olcsók,akkor az eleve kerülendő.Aztán én kerülöm azokat az oldalakat ahol nincs paypal.Nagyon sokat nyom latba az online chatelés milyensége.
Ha elérhetők sokszor,az már egy jó pont.Ezek után az én rendeléseim,ha ez segit.
2 telefon az iosen.com-ról free postával,mindkettő 12 napon belül a kezemben volt,végig nyomkövetéssel.
2 telefon a minideal.net oldalról szintén free postával nyomkövetéssel.Az egyik 14 nap volt,a másik 15.
1 tablet a spemall.com-ról DHL-el.Sajnos itt a DHL engem nagyon beszopatott a vámolással,így egyrészt plusz pénzembe és sok napba telt mire megkaptam.Részemről soha többet DHL,de ez nem jelenti azt hogy mindenki igy jár,sőt sokan nagyon is elégedettek velük.Pandawill pontosan olyan ahogy Rawulf leirta.
Azt nem lehet rájuk mondani hogy leszednének pénzzel,de az idődből adott esetben sokat elrabolhatnak,főleg a beetetős új dolgaikkal.
Anno engem is beszopattak az Ainol Aurora tablettel.
Hosszú hetekig hitegettek mindenkit hogy na mindjárt kapunk a gyártótól,ezt én meguntam és visszakértem a pénzem,amit vissza is kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest