- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
safy25
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kisebb problémám! Remélem tud valaki segíteni
A héten vettem egy X920e dual sim telefont! A telefonnak egész addig nem volt semmi baja még a párom le nem töltötte rá a "viber" nevezetű prg. Utána fel raktuk töltőre a telefont és ki mentünk az udvarra kb 30 percre, mire be jöttünk nagy fehérség volt a kijelzőn! ki vettem az aksit vissza tettem de már az android jeltől tovább nem ment a betöltés! Azóta se jó! Akkor mondták hogy le kell resetelni! de azzal se jutottam semmire! Hangerő+ bekapcsoló gombnál csak az történik hogy egy háromszög benne egy sárga felkiáltó jel előtte fekvő telefon!! és mást onnantól nem lehet csinálni! Remélem valaki tud ebben nekem segíteni! Válaszokat/Tanácsokat előre is köszönöm
De csatolok egy képet a problémáról :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Revolut
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest