- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Elektrosokk #36164 üzenetére
iocean x7 (1/4)
engem abszolút a külső dizájn fogott meg, tudom h az oppotol nyúlta, de örvendtem, hogy nem túl kocka, nem is túl szappan, nem is iphonra emlékeztető (nem mintha olyan eget rengető különbség lenne ezek között is)
de valahogy mikor megláttam megfogott így külsőre...a SoC meg ugyanaz ebben az árkategóriában, csak a kijelző és az akku más, de végül teljes mértékben elégedett vagyok vele
(a felbontás és a többi eddig se fogott meg annyira, egy SE mini prot használtam előtte, az is megfelelt, de a fizikai gombokra idővel nem lett szükségem s ez nem volt drága)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- XPEnology
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest