Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
Üdv!
Mivel belépőszinten nem igazán jönnek az itthon is elérhető jó ajánlatok (még ZTE, Huawei-nél sincs semmi extra), a napokban nagyon elgondolkoztam hogy a Blade utódjaként egy ilyen kínai csoda telefont vásárolnék. Ami kellene:
- 4.0" körüli méret, ahogy nézem a 4.3" az elfogadott, talán még belefér, a tepsi 5"-eseket inkább passzolnám
- jó lenne ha picit jövőálló lenne, szóval: 2 mag (valszeg MT6577 lesz a nyerő), 1GB RAM (volt szó valami bugról, az még mindig érvényes? kéne az az egy giga, szeretek multitaskolni, Blade-n ICS-vel sokszor bemegyek 100 alá [50-80 free általában])
- JellyBean frissíthetőség (ahogy olvasom erre a Zopo Leader-re jön, akkor valószínűleg a többi gyártó is fog kiadni update-t? gondolom érdemesebb valami márkásabbat venni. Mik a nagyobb nevek? [ZTE, Lenovo, THL.... ?])
- magyar nyelv (nem magam miatt, hanem ha esetleg kölcsön adom, maradna a családban a készülék, akkor más is tudja használni)
- vaku
- 150-200$ ár
- dualsim igazából felesleges lenne nekem, de 1-simes ilyen jóárasított kínai telók nem nagyon vannak, ugye?
- nem dealbreaker, de a kapacitív gomboknál engem Milestone-on baromira zavart a jobb oldali kereső gomb (egyszer nem használtam, de véletlenül tuti mindig rányomtam...) szóval inkább valami Samsung design copy lesz a nyerőIgazából nem sürgős, valaki írta feljebb, hogy szeptember-októberben érdemes vásárolni, addig én is bőven ráérek, ha még addig se jön a 4.1, akkor szerintem jövőre váltok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest