- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Rich49 #34812 üzenetére
Egyszer majd megérjük azt, hogy nem a képzaj növelése lesz a cél az azonos érzékelő-lapkán elhelyezett minél több pixel miatt, (8 v 13 millió pixel ugyanakkora területen nagy általánosságban +5 millió képpontnyi zajt jelent, az azonos "lukon" beeső azonos mennyiségű foton miatt, meg nagyobb képméretet, viszont cserébe legalább jobban kell zajszűrni a képeket, így nem kell az "olajfestmény" effekt, mert elintézi a fényképező gyárilag), hanem egy tisztességes, optika, meg esetleg egy rendesen megírt képfeldolgozó algoritmus...
_szerintem_ ugyanis elenyésző azok száma, akik óriásplakátot nyomtatnának a telefonos fotókból, vagy egy bokor fényképéből egy levélre lenne szükségük, ezért én jobban örülnék 3-5 korrekt megapixelnek, mint 13 ótvarnak, de amíg a számháború mindent visz, addig ez nem fog megváltozni...
2005-ben már a beső optikai zoom is megoldott volt, szerettem is
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest