Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
válasz
kiSSrac
üzenetére
Hi,
Szerintem G2 szintű támogatással mást nem fogsz találni, de kezdőnek szerintem be lehet próbálni a 512-est, ha ekkora az árkülönbség. Pandawillen nincs extra költség, és első vásárláskor azt hiszem még mindig él az 5%-os kupon, de utána kell nézni.
SZVSZ nem érdemes még a kínaiak között is ismeretlen márkákat bevásárolni, kivéve, ha mondjuk egy XDA szintű fórumon ajánlják (egyszer már belenyúltam, többé nem szándékozom)
Ui: Ha nem idegenkedik a használt készülékektől, akkor itt szokott akadni olyan ember aki közel bekerülési áron adja el a telóját, ha cserél. Mivel én szeretek rendelgetni nem vennék, de akinek ez macera esetleg jobban is járhat.
Ui2: Látom mások is megosztották a nézeteiket, és mindegyikben van igazság

Ui3: ZTE v970-ben azt hiszem nincsen első kamera, de kb ugyanaz mint a Newman N1, amit most nyúzok, szóval rossz nem lehet

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drón topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest