Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
Abban az esetben, ha valaki nem követi a topikot, én pedig a keresőt ajánlanám. Sokkal többet elmond mint a táblázat, ezt fölösleges tagadni. fPApi-nak is ajánlanám. Nem én találtam ki ezeket a dolgokat csak olvasni kell mások tapasztalatait is, ill. körül kellene nézni. Szerintem tök fölösleges ezen még továbbra is rugózni, mert elég fura hogy van néhány ember aki szemellenzős módon körömszakadtáig mégis azt bizonygatja hogy teljesen megbízható boltok, csak mert nekik nem volt velük gondja. A topikból, az emberek tapasztalatai alapján úgy jön le hogy azért több gond van velük mint mondjuk a minideal-el, ezért nálam biztos nem a nyugodt szívvel ajánlható boltok között van, mint ahogy az valamiért az összefoglalóban mégis így szerepel. Pont. Örülnék ha tiszteletben tartanánk egymás véleményét, és ezt üzenem a többieknek is. Ahelyett hogy nyilvánosan keltik a hangulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- iOS alkalmazások
- Xbox Series X|S
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- További aktív témák...
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest