- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deathfolk
csendes tag
válasz
Peaceliker #27731 üzenetére
Vigyáznék rá csak a véletlenek miatt kérdeztem
Jelenleg is figyelek rá hogy abba a zsebembe ahol a teló van ne legyen semmi más, de munkahelyen néha előfordul hogy valami szerszám mellé bedobom, mivel telefont se lehetne bevinni a munkaterületre, nem hogy facebookozni XD így ha főnök jön teló megy a csavarok vagy szerszámok közé... eddig 6 év alatt még egyik iphonomat se sikerült összekarcolni, na jó a 2G-m ami már kb 6éves, mp3-nak még mindig használom azon van pár hajszál karc, meg 1 törés. 3 iphont törtem szilánkosra, de törés előtt a hajszálkarcon kívül komolyabb karcolás egyiken se lett, a törés ellen meg persze hogy nem véd a GG. Viszont amire kitalálták arra tapasztalataim alapján nagyon is jó!
Még sok évvel ezelőtt probáltam fóliát használni, 2 különböző forrásból vetem 2 külön márkát, ráadásul nem is voltak olcsók, de egyiket se tudtam 100buborék nélkül felrakni, így számomra pénzkidobás volt... ha totál láthatatlanul fel lehetne rakni, akkor használnám.. esetleg majd megkérdezek pár telefonos boltot hogy felraknák-e normálisan...
Na mindegy GG nélkül is megrendelem a Zopo C2-öt egyszerűen túlságosan is tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest