- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beritib
csendes tag
Hát végre ez a nap is eljött, tegnap megérkezett a Zopo C2. Ma reggel tudtam csak átvenni, úgyhogy csak egy gyors összefoglalót tudok egyelőre írni róla. Antelife-ról rendeltem 29én adták fel, és 7.én megjött, le a kalappal előttük. Igaz, hogy meg presale állapotban rendeltem meg tőlük így vártam egy hetet mire raktáron lesz.
A telefon így elsőre tökéletes. Andorid 4.2vel küldték, semmi kínai app, magyar nyelv van. Minden elsőre működött, Ts kártyát is felismerte, szépen működik. A kijelzője baromi szép, bőven elég kontrasztos is. Maga a telefon ház szépen egyben van a hátlapot feszen tartja. Elsőre max annyi kifogásom lehet, hogy a hátlap elég műanyag, nem gagyi, de műanyag, tamponnyomással, az lehetne egy picit jobb minőségű is. De ha csak ez lesz az össz negtívum amit mondhatok majd, akkor bőven elégedett leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Kézilabda topik
- Gitáros topic
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest