- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gipsztigris #24476 üzenetére
V970 akksija meddig húzza egy töltéssel?
-
maross
nagyúr
Nagyon meg szeretnem rendelni azt az iocean x7-et, minidealen van 2 "online" skypeos supportos, egyik se valaszol, hogy van e raktaron, es nem akarok egy honapos hadakozast hogy ja elkuldtuk ja, aztan kiderul hogy megse, mert nem volt ilyen szin, de kuldunk mas szint ket het mulva stb.
A masik, ez az SG Post jo lesz nekem?
-
fila
senior tag
Elkapott a gépszíj. Már nem csak telefont rendelek külföldről. Páromnak kellett valami marha drága kenőcs, körbenéztem a neten hátha találok valami olcsóbbat. Amerikából sikerült rendelni harmadáron jobbat.
Ha valakit esetleg érdekel [link]
Lehet kérni ingyen termékmintát is, meg van egy csomó közeli lejáratú vitamin marhára leárazva.
Első vásárláskor 40 dolcsi felett ezzel a kóddal 10$ kedvezmény: ZCD546 Szállítási díj csak 4$!!! -
peter76bp
aktív tag
válasz
hun_gery #24377 üzenetére
b@szki tényleg
Hogy mi milyenek vagyunk ... csak ez a cikk nem említi a bugokat és BT problémákat meg egyebeket csak a szép rózsaszín felhőket sorolja fel. Persze mint info nem rossz, de közel sem elegendő szerintem ahhoz, hogy valaki amiatt mondjon le több gyártó több készülékéről, mert nem az van a specifikációban, hogy Android 4.2.
Szóval azért nem árt írni is a témáról, nemcsak olvasgatni. Mondjuk tapasztalatom még csak tableten volt vele, azon nem igazán jött be. De ugye az custom ROM volt, nem gyári.
-
hzx0
aktív tag
Van valaki akinek már van Amoi N828. Most rendelnék minidealen. Az lenne a kérdésem Amoi N828 tulajtól hogy a töltőnek külön csatlakozója van? Vagy tölt mini usbn? Képeken úgy néz ki mintha külön töltőnek csatlakozója lenne
-
Szipoly
tag
válasz
Ismerős éppen rendelne Németországból, Skype-on segítek neki, de nem tud PayPal-os fizetést választani. Kipróbáltam én is német címmel, 2 készüléket rendelve, és nálam működik. Mit ronthatott el?
Bocsi a a nyaggatásért.A hálózatfüggetlenséggel hülyeséget kérdeztem, valóban
-
kosturica
őstag
válasz
Ez tényleg nagyszerű!
Azért lenne egy kérdésem: van olyan, amelyik hálózatfüggő? -
Peaceliker
addikt
válasz
helltp #24469 üzenetére
Igen, én voltam, egyik játék elhajtott a fenébe (de már nemtom mi vt, az mondjuk tény, hogy nem playről
).
De nekem alps e2001_v89_jbl1a698 nak képzeli magát a telefonom és azt hiszi, hogy 4,x colos xD
Szal nekem sztem inkább ez a gond, nem a SoCIgen, ebben sgx544MP(1) van, talán 4 magos, ha jól tudom...
(#24466) hungobungo
build.prop ban megnéznéd nekem pls, hogy a
ro.product.model
ro.product.brand
sorokban neked pontosan mi van? Sztem átírom a telót n9589-reAztán majd ha jött vkinek s7589 és megtudom pontosan mi van ott átírom arra
Azt tudja vki, hogy a kijelző méretét hol tudnám megadni? ...bár végül is tök mindegy, a lényeg, hogy a felbontást jól tudja magáról
...a kis skizó teló xD -
Szipoly
tag
válasz
Nagyszerű, köszönöm
-
Szipoly
tag
Sziasztok!
Biztosan volt már ilyen kérdés, csak nem találtam
ZTE v970-et rendelnék. Tmallbox és Etotalk-on a legolcsóbbak, viszont megzavart, hogy etotalk-on jó sok minden be kell pipálgatni (root, rom, multi language), míg Tmallbox-on semmit
Ha Tmallbox-ról rendelem, ugyanúgy magyar lesz és hálózatfüggetlen? Ismerősök is rendelik, és a zöldeknél egyszerűbbElőre is köszönöm a segítségeket
-
peter76bp
aktív tag
-
citkar
addikt
válasz
tabela #24468 üzenetére
Engem az angol nyelv nem zavar annyira (bár jó ha van magyar), az fontos, hogy legyen google play (store) és nem hiányoznak kínai progik se
Ha a gps s minden rendben működik (miért ne működne) elgondolkodnék a820 helyett ezen,a plussz kb 50 dollárt megérné, tényleg nagyon szép (csak gorilla glas hiányozna róla) -
helltp
aktív tag
válasz
hungobungo #24466 üzenetére
Azt hiszem valaki már panaszkodott kompatibilitási gondokkal bizonyos játékok esetén. talán Peaceliker.
A GPU összehasonlításban amit linkeltél sgx544mp2 van, az mt6589-ben nem csak az sgx544mp van benne?
-
tabela
tag
-
hungobungo
senior tag
válasz
maross #24421 üzenetére
Én most hasonlítottam össze a Shadowgun: Deadzone játékot az mtk6589-es telefonon (N9589, quad core Cortex A7 CPU 1,2Ghz-en, 1280x720, SGX544), rk3306-os tablettel (oem ocssótablet, dual core Cortex 9 CPU 1410 Mhz-en, 1024x600, Mali400MP4). A tableten iszonyat akadnak a nagyobb pályák, laggol ha összejönnek többen egy kisebb téren is, hiába a legalacsonyabb minőségre állítás. Ezzel szemben mtk6589-en fasza bármikor bármilyen minőségben.
GPU-k összehasonlítása: [link]
Ja és azt már észrevettétek, hogy nincs kompatibilitási gond ezeken a telefonokon? Én legalábbis még egy appnál nem láttam a Play Áruházban...
-
citkar
addikt
valaki Original Iocean X7-t rendelt, vagy használt?
225 dollárt talán megér, nagyon elegáns (nekem nagyon tetszik legalábbis) -
hajduzoli
csendes tag
Oké, hogy nem egy fényképező gép. Ezt azért raktam ki mert volt valaki aki kirakta, hogy nagyon szar képet csinál az övé és ez az egy nagy hiba van a telefonnal. Ha komoly képet akarok fényképezőt használok. Ha valamit facen megakarok osztani ahhoz tökéletes. Van egy alap elvárásom. Azt teljesítette. Egy rendes fényképhez meg van egy másik elvárásom. Ez olyan mint hogy egy 5-10 ezer forintos bicaj bőven megfelel nekem arra, hogy eljárjak a közelbe melózni, de mikor komolyabban kezdtem biciklizni azért már nem álltam meg 50 alatt csak az alap bicajjal. Sőt állítgattam a beállításokon és ilyen lett az új kép.
-
hippo0315
senior tag
válasz
Peaceliker #24459 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek
-
citkar
addikt
válasz
osztraksajt #24457 üzenetére
köszi
ha simán a820-ról beszélnek akkor gyakorlatilag erről van szó, ha jól értem (+orosz nyelv)
ennyiért nem láttam megnyerőbbet -
Peaceliker
addikt
válasz
hippo0315 #24448 üzenetére
akkor is így működik, hidd el, nem a levegőbe beszélek és nem tippelek!
azért van zárolva az összeg, mert ez még csak kártyás forgalom (tehát elment a pénz), majd 2-3 nap múlva könyvelik le, de attól a pénz már ott van ahova "küldted"... tehát ebben az esetben nem a számládról emelte le, hanem a kártyádról, de lényege ugyan az, a pénzt már a paypalnál van.
...közben látom már meg lett ez beszélve
-
hajduzoli
csendes tag
válasz
hippo0315 #24381 üzenetére
Én is a Minideal-től rendeltem. 15 nap alatt jött. Ném kértem, hogy kevesebbet írjanak. Maguktól írták rá, hogy Gift Kitchen & Garden 15$. A vámon még csak ki sem nyitották a dobozt. Az itt lévők között nem is tudok olyat aki mindieal rendelés esetén Singpostával kérte és vámolták volna.
-
citkar
addikt
egy kérdés a minidealen a Russion Lenovo a820 mitől orosz?
-
hunaqua
addikt
válasz
hippo0315 #24440 üzenetére
Ez is "ördögi kör"
,3-4 hete ez a telefon még (...jó nem ez,a 8G Rom) 240-250usd.- volt.Ami most mondjuk 205-ért nagyon jó ár,az lehet mire 3-4 hét múlva megkapod már sz@r,mert akkor esetleg 185 lesz az ára.
Nézzük meg mondjuk a V970-et,3 hónappal ezelőtt 185-190usd volt,most 130.......de az biztos,hogy ezért az árért most a W8 talán a "legjobb" vétel.A ThL nagyon jó cucc.
-
Csygusz
tag
-
hippo0315
senior tag
válasz
Peaceliker #24447 üzenetére
Na igen csak a lové nem a Paypal-on volt hanem a számlámon és onnan emeli le a paypal.
Valszeg azért is van zárolt összegként a bankban feltüntetve és hétfőn megy útjára. -
hippo0315
senior tag
-
Peaceliker
addikt
válasz
helltp #24442 üzenetére
De akkor már ugyan ott vagy, hogy nincs értelme a nagyobb felbontásnak, ha fel vannak húzva a betűk mérete miatta...
De mindegy, remélem sokan megveszik az 1080p-t mert kíváncsi vagyok rá a SoC hogy bírjaÉs olyat nem lehet megoldani, hogy hangerő gomb lenne a lövés meg mondjuk a célzás? Csak mert úgy egyből játszható lenne a legtöbb (persze csak ha a fejjel lefele forgatást követik :S )
-
hippo0315
senior tag
Egy kis help kéne
PayPal-al fizettem ma, a banknál zárolták is a lóvét, a webáruház még úgy jelzi hogy tartozok, ilyen lassan fut ár a lóvé vagy a hétvége miatt van?
A rendelés azt jelzi hogy feldolgozás alatt, akkor gondolom még nem foglalkoztak vele.
-
helltp
aktív tag
válasz
Peaceliker #24439 üzenetére
A betűméretet lehet állítani, vannak rá appok.
Ez a kontroller nekem is tetszik, jó lenne kideríteni mivel megy, de a múltkor láttam egy olyan megoldást hogy meg tudtad adni a kontrollernek hogy melyik gomb milyen érintésnek feleljen meg a kijelzőn és hol és így bármilyen játékkal ment, mondjuk az egy tabbal egybeépített valami volt (talán concorde cucc).
-
Peaceliker
addikt
...elment a netem és vmiért ebbe a topicba írt bele, miközben behalt...
-
Peaceliker
addikt
válasz
maross #24421 üzenetére
480p helyett persze, hogy jó a 720, de az 1080 nekem sok lenne, mert netezés közben így is nagyítgatnom kell, pedig ez ugye nem egy kis kijelző
Ha jól látom egyen ketten rajta vannak az fHD s rendeléseken, kíváncsi leszek a tapasztalataikra
MÁS
Szerintetek egy ilyet gond nélkül lehetne használni fps játékokhoz, vagy ahhoz a játéknak is tudnia kell kezelni? Csak mert vannak olyan szép játékok (nova3 vagy mc4), de így tapogatva csak "bukdácsolok" bennük...
-
helltp
aktív tag
Ilyet rendelt már valaki? Azt írják pandán hogy teljesen kompatibilis a zp980 romjaival, és zopomobileshopban is lehet android 4.2 vel kérni [link], és azt írják hogy kínai belpiacra szánt zp980as igazából. Szóval ha ebben csak annyi a buktató hogy magamnak kell androidot pakolni rá, megcsak 4gb a flash akkor elég best buy 255-ért nem? Vagy van valami rejtett buktató amit nem látok? Ha valakinek lesz tesztelje már pls hogy tényleg jók-e hozzá a zp980as romok.
-
spileraaa
senior tag
Hello!
tudnatok segiteni
az oksotelefonokhoz nem nagyon ertekmost raszantam magamat es max 110/120 $ korul szanek ra
mind kezdo jovobbeni okostelefon tulajdonosnak milyen telefont ajanlanatok kulfdolrol ?
par szempont netezes es fenykepezes ( fenykepezo helyet )
-
-
kosturica
őstag
válasz
hunaqua #24419 üzenetére
" A bűnösek szenvedjenek!"
Oláh Dzsinó -
maross
nagyúr
válasz
Peaceliker #24418 üzenetére
800-hoz kepest nekem nagyon kellett az 1280, a fullhd kerdeses..jo lenne latni egyet eloben. Marha sokat bujok telon forumokat, nem tudom segitene, vagy mar teljesen mindegy lenne, annyira kicsik a betuk. Igazabol azt 10% felarat megeri szamomra, ha igy nezzuk. Meg aztan eladassal is lehet kevesebb gondom lenne
.
Viszont az bantana, ha a jatekok emiatt nagyon belassulnanak, annyit mar nem er
. Forumokra, jatekra, es gps-nek hasznalom a telefont. Utobbirol persze semmit nem talalok x7-rol, pedig donto lehet.
-
Peaceliker
addikt
Ezek után kíváncsi lennék 4.1 el milyen a telóm, mert 4.2 vel teljesen akadásmentes...akkor ilyen 120% sebességen mennének az animációk? xD
Mondjuk egy gyengébb telón elhiszem, hogy rosszabb lehet, de az meglep, ha pl egy nexus 7en gagyibb...most ezzel nem azt mondom, hogy nem hiszem el(#24417) maross
amint lsz vkinek fHD-s 6589-es telója meg is tudjuk xD Az biztos, hogy antutu ban kicsit gyengépp 1080p vel a 6589 mint 720-al, de attól még mindig jóval erősebb papíron a 6577-nél...
Ha vmi játék laggolt, lehet jobb lesz. De ne mond, hogy 720p, nem elég! Nekem 5,7 (!!!) on a 720p egyáltalán nem pixeles, sztem fölös az 1080p... -
maross
nagyúr
még egy kerdes: ha valtok 1280rol Kétmagos MTK MT6577,SGX531 ultra,Cortex A9 (Armv7), 1 GHz geprol, fullhd 4x1.2ghz-re es sgx544-re, gyorsulni fognak a jatekok? Vagy inkabb maradjak 1280-nal?
-
ouzohuto
senior tag
-
kosturica
őstag
válasz
hunaqua #24411 üzenetére
Magyar nyelven írtam, hogy 95% , hogy szerintem nem fogják meg. Ez jelentheti azt is, hogy mérget nem kell venni rá. Nem a meséimet osztottam meg, hanem a tapasztalataimat! Én eddig egyszer fizettem, akkor is a saját hibámból, mert nem egyeztettem előzőleg az eladóval.
-
Pumika1975
senior tag
Minideal.net ajánlatai:
Iocean X7 MTK6589
Original Iocean X7 5'' inch 1920*1080 FHD IPS screen MTK6589 Cortex-A7 Quad Core
Our Price: $225.85(SG POST)Amoi N828 With 2battery
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
Our Price: $189.99(10$ Discount code 28ABED)THL W8 MTK6589
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
Our Price: $202.99(SG POST)Star S5 MTK6589
Star S5 Butterfly MTK6589 Android 4.2 Quad Core 5.0 Inch IPS Screen 8G ROM 1280 x 720 pixels Smart Phone-white
Our Price: $209.99(SG POST)Star B94m MTK6589
Star B94M MTK6589 QuadCore Smart Phone Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
Our Price: $179.99(SG POST)Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Original Lenovo P770 Gray Android4.1 MTK6577T 1.2G With 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
Our Price: $169.99(SG POST)ZTE V987 MTK6589
ZTE V987 MT6589 Quad Core Android 4.1 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0M Smart Phone
Our Price: $289.99(26.85$ Discount code 21ABED)ZOPO ZP980
ZOPO ZP980 5.0 Inch First FHD Screen Smart Phone 440PPI Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
Our Price: $329.99(20$ Discount code 30ABED)Lenovo A660
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM dual-core waterproof IP67 5MP GPS Smart Phone
Our Price: $125.85 -
Csygusz
tag
válasz
hunaqua #24411 üzenetére
Én még a DHL-nek is megmagyaráztam, hogy a 130 dolláros cucc ötvenért jött, mert akcióban volt. Igazoló linket kértek, bemásoltam valamelyik oldal linkjét, aztán mondtam, hogy lejárt már az akciós lehetőség, így az 50$ után fizettem 2790ft adót. Szóval itt is lehet ám mérsékeltetni a dolgokat
-
-
kosturica
őstag
válasz
maross #24404 üzenetére
Nem egészen! A vám azon múlik, hogy fel van-e tüntetve a tényleges ár. Ha csak giftként, minimális összeggel van feltüntetve, akkor 95%, hogy nem fogják meg. A nagyobb csomagokat szeretik kibontani, főleg ha valamilyen gyorspostával (EMS DHL stb) jön. Napi szinten vásárlok innen-onnan különböző értékű dolgokat, ezért bátorkodtam ezt észrevételezni!
-
-
kosturica
őstag
válasz
osztraksajt #24401 üzenetére
Gondoltam, hogy ezek a nagyobb "üzletek" tudják maguktól is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest