- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #25497 üzenetére
Ettől függetlenül az FH4 is lehet a 4GB-ra utalás, de az magában a ROM nevében nincs benne, csak az oldalon látod kiírva.
fateless Nem kampányolni akartam a panda ellen, de ezek az akciók rendszerint elérhetetlenek a többiek infoi alapján ráadásul nem egyedül vagyok akinek problémája volt a pandával. A minideal-lel meg sokkal jobb az általános tapasztalat. Emiatt írtam, hogy 5$ plusz és nem kell izgulni hogy rányomj időben a gombra meg megváltozik-e az összeg mire fizetned kell és utána ugyan mikor adják postára a cuccod. (Egyébként nekem a minideal sem volt teljesen kerek úgyhogy részemről teljesen mindegy ki honnan rendel)
-
válasz
peter76bp #25491 üzenetére
Vannak néha akadások a Pandánál, de azért messze nem olyan szörnyűek, mint ahogy néha elhangzik (nem fastcardtech szint).
Idén eddig 5 rendelésem volt a Pandawillről, 3 a minidealről, 3 az anteliferól és 7 a focalpriceról (meg egy-kettő a többi oldalról). Idén eddig a focalpriceban és minidealben nem csalódtam, a többiek mind csúsztak egy-egy termékkel, a kicsik is. De tavaly a minideal is volt lassú. Problémám azonban idén egyikkel sem volt.
Persze az is fontos tényező, hogy nem nézegetem naponta a 17tracknet-et, van olyan termék, amire egyszer sem néztem rá, sőt olyan is, amit már el is felejtettem, hogy megrendeltem. Ha azt akarom, hogy gyorsan ideérjen, akkor fizetek azért, ha meg van időm kivárni, nem ülök tűkön, hogy megjön-e holnap vagy csak holnapután. Nagyjából tudom, melyik bolt mennyi idő alatt postáz, azt is tudom már, hogyan időzít a kinti posta, így nincsenek rossz emlékeim, tapasztalataim. Ez többet ér, mint akár a mantrázás, akár a napi nyomon követgetés.
Azért a kedvenc boltom a minideal, de tudom azt, hogy - már csak méretéből adódóan is - a Pandawill teheti meg leginkább, hogy nagyobb akciókat foganatosítson. Ugyanakkor - megint csak a mérete miatt - a Pandawill az, ahol előfordul, hogy elsiklanak egy-egy dolog felett.A lényeg, hogy akármit - és akárhonnan - veszünk, legyen jó tapasztalatunk a készülékkel hosszú távon.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Csygusz #25481 üzenetére
Nem tudom mennyi értelme van "elcsípni" a Pandánál egy W8-at mikor a minideal csak 5$-al adja többért és az biztos, hogy rendben időben megkapod. Nekem is fontos az ár, de ismerve a Pandát egy ezrest megér az, hogy nem szivatnak hanem megbízhatóan és időben küldik a rendelésem.
-
petymeg
addikt
G2S tulajok,
kinek hogy bírja az akksi? Enyém botrányosan gyorsan merül. 2 óra alatt 15 %-ot, ebben 4 perc dumálás meg 20 perc kijelzőhasználat van. A cellakészenlét fogyasztja a legtöbbet. -
peter76bp
aktív tag
válasz
hippo0315 #25477 üzenetére
A W8 ROM elnevezése utal arra, hogy mire való. A gyári ROM a 8GB-os verzión: ThL_W8.JB.HD.EN.COM.8P64_MT6589V1.0.13_20130312 Ezekből a HD, hogy milyen kijelzőhöz van, a 8P64 a ROM méret giagbitben. a 64 az a 8GB a 8P32 a 4GB. A W8+-nál ezek FHD és 8P128 a kijelző és a 16GB ROM miatt. Ez a ROM pedig a ThL_W8.JB2.HD.CN.COM.8P32_MT6589V1.0.9_20130418 nevet viseli.
-
válasz
Depression #25483 üzenetére
A ZP950+ és a W7 különböző készülékek.
A Zopo "testvérei" a Hero és Caesar készülékek között találhatók.Csygusz:
Ugyanezért tetszik nekem is jobban a 810, mert az legalább nem Galaxy -kópia. Inkább kicsit HTC, de nem annyira nyilvánvaló másolat.bigbuda:
Nem szokták az akció után ilyen áron hagyni a termékeket, ez csak egyszeri akció. Persze szépen lassan fog még lejjebb menni az ár, de ha pl megnézed a W3+ árát, még mindig elég magas, ott megállt és inkább kifut azon az értéken. Leginkább a Lenovo szokott nagyot esni árban, mivel kifejezetten magasról indul, illetve a Zopo-kkal szokott előfordulni olyan, hogy leesik végül a többi hasonló készülék szintjére az ára.
(vagy olyan rendkívüli esetek is előfordulhatnak, hogy egy-egy nagyon régi modellt ki akarnak szórni, ezért drasztikusan leviszik az árát, mint pl a ZP100-nál) -
bigbuda
aktív tag
válasz
fateless #25480 üzenetére
Talán ezek a nagy árcsökkenések azt jelentik, hogy hamarosan normál áron kaphatóak ennyiért? Vagy talán hamarosan minideal-nél is lesznek hasonló leárazások? Lehet még kivárok kicsit a W7 rendeléssel
Amúgy zp950+ annyiba különbözik a W7-től, hogy nincsenek rajta fizikai gombok, illetve csak egy home gomb... a többi a kijelzőn alul levő fekete sávban van, ez engem zavar....
-
Csygusz
tag
válasz
fateless #25482 üzenetére
Jogos, utána nézegettem én is, hogy a 810 egy hangyafüllel jobb
A 810 legalább jól is néz ki. Nem holmi unalmas Samu utánzat, amitől már rosszul vagyok
Az a baj, hogy én a méretüktől félek nagyon. Szóval 5" meg 5.3"-os kijelző az 1-2 centivel nagyobb, mint amit eddig használtamFélelmetes méretek
-
Feltehetőleg már többen is láttátok, de azért belinkelem, mert jelentős akció lesz a Pandáéknál.
Néhány példa:
Zopo ZP910 - 180USD
Zopo ZP810 - 205USD
Zopo ZP950+ - 225USD
Cubot GT89 - 158USD
THL W8 - 198USD -
gps76
őstag
Tobben irjatok,hogy ingadoznak az arak egyik megtekintestol,ra nemsokkal is.
Na,en is igy jartam.De legeloszor az egyik fapados repulotarsasagnal volt ilyen,nezegettuk a jegyeket,es tobbszor is visszatertunk az adott oldalhoz,ahol mar ha nem is sokkal,de emelkedett az ar.Kicsit furcsalottam,de hat sok helyen irogatjak,hogy valtozhat barmikor.Kivancsisagbol atmentem a szomszedhoz,es lam elso megnezeskor ujra a regi ar szerepelt,tehat gondolom figyeli a szerveruk az ip cimemet,es az alapjan modositott infokat ad nekem,tehat teloknal is hasonlo a helyzet.Aki csereberelt mar tobbfele 4.1.2;4.2.1 romokat tapasztalta mar,hogy az ujabbiknal a kijelzo megjelenitese,vagy frissitese darabosabb,nem olyan gordulekeny pl.bongeszeskor scrollozasnal. Van erre megoldas?
-
hippo0315
senior tag
válasz
levi.hungary #25476 üzenetére
Csak tippelem, hogy a zárójelben lévő (FH4) utal a 4GB-re, mert W7-nél létezik (FH8), de lehet rosszul okoskodom.
-
fape
senior tag
válasz
tboy93 #25474 üzenetére
Kizártnak tartom. A Note II-ben Wacom féle technológiát használtak. A Wacom az egyik legnagyobb profi rajz és digitalizáló tábla gyártó. Csak speciális tollal és érzékelővel működik, mert nyomás és/vagy dőlés érzékeny is a rendszer. Szal nem elég csak maga a toll a telefon oldalára is kéne még ez-az akkor meg járna hozzá rendes toll is.
-
Szerintetek ezeknél a telefonoknál (amelyikben gyárilag nincs toll) beállítható-e az, hogy ha veszek hozzá külön érintőceruzát akkor amikor azt használom csak a ceruzát érzékelje és a kezemet ne? Mint a Note II-nél. Az nagyon f@sza lenne
-
peter76bp
aktív tag
Kikerült a ThL honlapjára egy HD W8 frissítés 4.2-re, de ez sajnos csak a 4GB-os telókhoz lesz jó ahogy nézem, így a 8GB-osra ne próbálja meg feltenni szerintem senki. Viszont előbb utóbb remélhetőleg kiteszik a 8GB-os verziót is (vagy esetleg elérhető lesz a ROM-on belül
).
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #25360 üzenetére
A CWM nem akart rámenni, próbáltam régebbi SP Flash Tool-lal is, az egyenesen a scatter file-ról írt valami hibát. Végül a TWRP-t elsőre sikerült feltenni. Ja, egyébként XP-t használok.
A driver ezek szerint jó volt neki.
Jó a TWRP? Azzal készítettem egy mentés, aztán próbálkozom custom firmware-ekkel, egyet magyarítottam is a jBart-tal. -
válasz
bigbuda #25469 üzenetére
Amikor mi rendeltük (kb már egy éve volt) akkor 10 nap alatt megjött. Szóval nagyon gyorsan. Viszont haverom amit rendelt (múlt hónapban) az csak a 4. hét végére ért célba. Lehet, hogy nem volt nekik raktáron, sőt biztos, ugyanis fizetéstől számítva 16. napon postázták
Ha van nekik raktáron akkor szerintem 2 hét alatt megjön...
bár ugye a chinapost kicsit lassabb mint a singapore post...
-
FatalEror
addikt
Valaki tudja,hogy az LTPS pontosan milyen kijelző típust takar?
-
robertone2
tag
válasz
itaroli #25457 üzenetére
Lehet rárakni azt hallottam. Itt a fórumon biztosan akad valaki aki leírja neked a pontos módját, én nem vagyok ebben igazán otthon, de ha visszaolvasol ma is (vagy tegnap) írta valaki, hogy magyarított egy androidos kütyüt valami alkalmazással. Valószínűleg a Lenovóra is akad ilyesmi, vagy működik rajta ugyanaz.
-
bigbuda
aktív tag
válasz
mrkatona #25460 üzenetére
nekem ma jött meg a feiteng h9500 és maximálisan meg vagyok vele elégedve, de állítólag a thl-nek nagyob a támogatottsága, így ekkora árkülönbségnél lehet inkább azt érné meg, amugy méretileg sztem ugyanaz a kettő szinte.
bár a feiteng olcsósága és minősége miatt, meg lehet annak is idővel a saját tábora
na most tárgyalok a pandawill-el és ha van raktáron nekik W7+, akkor meg is rendelem
-
mrkatona
tag
Szerintetek Feiteng H9500 (195USD), vagy inkább Thl W8 (203 USD) éri meg jobban? (minideal)
Amúgy melyik kisebb a kettő közül? A Thl W8-at valahol 130mm-nek, mig másutt 142mm-nek írják. -
robertone2
tag
válasz
Terentius #25454 üzenetére
Lehet rá android vagy samsung feliratot rakni utólag, ha lehúzod azt a papírfecnit. Gondolom adnak hozzá ilyen betapadós logót, az enyém még nem érkezett meg, de külföldi fórumon olvastam, hogy lehet választani, azért gondolom, hogy van a csomagban odailleszthető felirat is.
A legtöbb fotón látszik az android felirat, vagy a lehúzható papírfecni. Samsung feliratos fotót nyilván a saját jól felfogott érdekükben nem raknak ki, ilyet nem is láttam, csak olvastam róla...
-
itaroli
tag
válasz
robertone2 #25453 üzenetére
Köszi a választ!
Amúgy faternak kell majd, ezért nem annyira jó hogy nincsen benne magyar nyelv, vagy legalábbis nem írják. Ha még sincs benne, akkor lehet rá heftelni valahogy?
-
válasz
Peaceliker #25428 üzenetére
Ja az összes ugyanúgy néz ki
mondjuk van egy-két kivétel, iOcean pl elég jól néz ki, de nekem a Zopo C2 is bejön
csak hát egyik sincs 5,7"
-
Terentius
őstag
Most nézem a Feiteng H9500 hátulján nincs is logo így elég gagyi az a hátlap.
-
Mr. WolfDog
tag
válasz
janakbacsi #25449 üzenetére
Free Sipping van a paypal díj meg nincs 4% ilyen kis összegnél
-
itaroli
tag
Sziasztok!
Újabban én is nézegetem ezeket a chinafonokat, de azért inkább titeket kérnélek meg, hogy legyetek szívesek ajánljatok valami jó telefont olyan 120-130$ között. Mégis csak régebb óta vágjátok a témát.
Egyelőre a Lenovo A660-at nézegettem a márka miatt, de valszeg biztos van olyan noname is ami jó, ebben segítsetek léci.
Üdv.: Roli
-
janakbacsi
őstag
válasz
Mr. WolfDog #25410 üzenetére
+ 5 usd szállítás + 4% paypal díj
-
FatalEror
addikt
válasz
Depression #25441 üzenetére
Szerintem jobban jártál,kapásból THL-t vettem volna ulefone helyett.
-
Terentius
őstag
válasz
robertone2 #25445 üzenetére
De nem a zene a lényeg,ami szerintem meg jó.
-
hungobungo
senior tag
válasz
Depression #25441 üzenetére
Jól jártál, ne aggódj!
-
Terentius
őstag
-
Depression
veterán
Bajban vagyok. Rendeltem egy ulefone N9589-et tmallbox-on, de most kaptam egy üzenetet, hogy nincs nekik. Ajánlottak helyette 2 vackot, de némi alkudozás során megegyeztünk egy thl w7 quad core-ban, igaz az csak 4 gigás. Bár az oldalon a thl 10$-ral drágább, de nem tudom, hogy most jól jártam-e. Szerintetek? 233$ volt így.
-
Csongii
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy Goophone i9 . Eddig csak egy ilyen kínai telefonom volt még pedig egy Hero 9300+ de sajnos be tört a kijelző... A kérdésem az lenne hogy valaki esetleg olvasott e róla pozitívumokat esetleg negatívumokat? Megéri az árát? Esetleg valami más ez helyett ennyi pénzért ami jobban meg érné?
-
gedadavid
csendes tag
válasz
vampire17 #25427 üzenetére
Ez neked ment volna, nem tudom miért nem írta ki:
Örülök, hogy így tetszik. Remélem az enyémmel se lesz semmi gond. Neked hány akksit küldtek? Mert mikor rendeltem még csak 1-et írtak, de pár napra rá már 2-vel árulták. Reménykedem benne, hogy már 2-t küldenek esetleg nekem is nem csak az utánam rendelőknek. ( én is minideal-en rendeltem) -
vegyszer
addikt
válasz
magyar közöny #25424 üzenetére
HA van recovery.img ami a te telódhoz készült igen jók az esélyeid. ADB meg nem vészes. Kb 5-8 parancs és fél lehet tenni vele. Nem igényel pilóta vizsgát.
-
hungobungo
senior tag
válasz
magyar közöny #25424 üzenetére
Na ezt passzolom, de lehet hogy csak visszavonod (cancel dispute vagy ilyesmi), majd újra elindítod.
Azért nézz át minden felületet, mielőtt ezt teszed -
gedadavid
csendes tag
Örülök, hogy így tetszik.
Remélem az enyémmel se lesz semmi gond.
Neked hány akksit küldtek? Mert mikor rendeltem még csak 1-et írtak, de pár napra rá már 2-vel árulták. Reménykedem benne, hogy már 2-t küldenek esetleg nekem is nem csak az utánam rendelőknek.
( én is minideal-en rendeltem)
-
Peaceliker
addikt
válasz
tboy93 #25389 üzenetére
ahogy nézem a képeket, dettó az én telóm (s7589) jut eszembe, illetve inkább az n9589, mert annak vannak azon az oldalon a kamera meg stb (kivéve led :S) ...vicces, hogy ezek a kínaiak ennyire unkreatívak, gyártanak vagy 3 félét oszt csókolom
...bár lehet, hogy egy fröccsöntő üzemtől veszi az összes gyártó a házat xD
-
vampire17
addikt
Első Élmények az Amoi N828-ről.
Külsőleg:
Hihetetlen, hogy ennyiért ilyen telefont adnak... a Magyarországon, hasonló árban kapható készülékek összeszerelése a kanyarban nincs ehhez képest (Alcatel, Samsung Mini-k...) Nem ropog, nem recseg, igazi masszív benyomást kelt, minden a helyén van, szóval tökéletes...
Az ajándék szilikon hátlap, meg fólia csak kedves kis ráadás...
Belsőleg:
A Minideal-től vettem a készüléket, rendesek voltak, már eleve rajta volt a magyar nyelv, ROOT-olva volt, illetve ráadásként le volt irtva róla minden Kínai szemét! Pár "extra" progit is kaptam, (Root Explorer) illetve a gyári recovery is cserélve lett valami csoda kínaira...
Sajnos van negatívum is, bár ez nem a telefon hibája (sztm): A Telenoros "csak-net" SIM nem akaródzott benne működni... Hol felugrott a 3G jele, hol eltűnt, de adat egy bit sem folyt... A T-Mobile-os SIM-emmel, ( az rendes telefonos és van van adatcsomag beállítva) simán működik... A másik kártya a céges Vodás, azzal nincs gond.
A rendszer természetesen fut mint a szél, gyárilag a 360 Launcher van telepítve, azt én cseréltem Apex-re (sajnos a Stock 4.2-es nincs fönn) A google search fagyott folyamatosan, viszont amint beélesítettem a Google Play-t, egyből lefrissítette magát, azóta nem fagy, nincs vele gond
A build.prop-ban átírtam a def. nyelvet meg a helyzetemet, azóta a google sem kínai oldalakon keres alapértelmezetten...
Szóval most van kb alapon a készülék, jönnek rá az appok...
Tervezek írni kb 1 hét múlva egy nagy tesztet is, addig még ismerkedünk...
-
RVR400
veterán
válasz
magyar közöny #25405 üzenetére
Az MTK6517-et is általában 6577-nek ismerik fel a tesztek, úgyhogy ennyi pénzért nem valószínű, hogy 6577-es lenne benne.
-
petymeg
addikt
Az miért van, hogy az időjárásos óra widgetek -pl. transparent widget clock- nem frissítik csak késve az időt meg az akku töltöttség szintjét?
Az Xperia mindig azonnal frissíti a G2S meg van hogy lemarad negyed órát is akkuban 10 %-t. -
magyar közöny
csendes tag
válasz
hungobungo #25418 üzenetére
Abban tudsz segíteni, hgy tudom módosítnai a dispute-t? Mert most azt írja ki, hogy "Dispute escalated" (máshol meg azt, "Dispute in progress") és sehol nem látom, hogy változtatni tudnék rajta...
Amit írtál a recoveryvel kapcsolatban, köszönöm, kipróbálom... -
hpeti2
aktív tag
válasz
hungobungo #25421 üzenetére
Az jó, mert Gorilla Glass is van a telón.
-
robertone2
tag
válasz
hungobungo #25421 üzenetére
Valószínűleg kigyullad :-)
-
hungobungo
senior tag
válasz
robertone2 #25420 üzenetére
Nem tudom, nekem erről az IP67-ről mindig a gorilla glass jut eszembe (vajon parasztvakítás-e vagy sem)
First Number
0 - No protection (Sometimes X)
1 - Protected against solid objects up to 50mm³
2 - Protected against solid objects up to 12mm³
3 - Protected against solid objects up to 2.5mm³
4 - Protected against solid objects up to 1mm³
5 - Protected against dust, limited ingress (no harmful deposit)
6 - Totally protected against dustSecond Number
0 - No protection (Sometimes X)
1 - Protection against vertically falling drops of water (e.g. condensation)
2 - Protection against direct sprays of water up to 15 degrees from vertical
3 - Protection against direct sprays of water up to 60 degrees from vertical
4 - Protection against water sprayed from all directions - limited ingress permitted
5 - Protected against low pressure jets of water from all directions - limited ingress permitted
6 - Protected against low pressure jets of water, limited ingress permitted (e.g. ship deck)
7 - Protected against the effect of immersion between 15cm and 1m
8 - Protected against long periods of immersion under pressureEz akár annyi is lehet, hogy nem megy be a házba a por, és ha vízbe merül, 15cm és 1m között nem ázik be - de vajon mi történhet az első 15 cm-en?
-
hpeti2
aktív tag
válasz
robertone2 #25416 üzenetére
Nincs másik verzió. A Lenovo A660 víz és porálló.
-
hungobungo
senior tag
válasz
magyar közöny #25413 üzenetére
Aliexpress dispute eltarthat sokáig (hetekig-1-2 hónapig), de eddig mindig megoldották nekem (pont nem telefonos témákban de ez most mindegy).
Érdemes direktben az ügyfélszolgálaton chat-elve is sürgetni, de én most módosítanám a dispute-ot fullra azzal, hogy már be se kapcsol a telefon, ezért a teljes pénzt kéred vissza, és különben is megnézetted egy szervízben, és nem is olyan a telefon mint amit eladtak. Fontos, hogy felvedd videóra is, hogy lássák, tényleg szar a gép.
Aliexpress nem tud mást tenni, csak közvetíteni, de ha az eladó nem válaszol, akkor alapból neked adnak majd igazat 40-50 nap után. Ha az eladó esetleg mégis lelkiismeretes és próbál segíteni, még jobb...Azt is lehet, hogy itt ha az eladó azt javasolja és itt javíttatod, elküldöd a számla másolatot és azt fogják refund-olni... tényleg csak az eladón múlik mennyit akar bukni.
Azt próbáltad, hogy bármilyen (mtk6577-es) recovery.img-et tudsz-e flashelni SP Flash Tool-lal?
Akksi ki, progi elindit, scatter betölt, csak recovery.img bepipál, Download, és ekkor visszapattintani az akksit. Ha átmegy, akkor az azt jelenti, hogy a preloader nem sérült, és nincs nagy gond, de mindenképp kellene a gyári rom a telefonhoz (a töltés kijelzése ha jól emlékszem nincs összefüggésben a töltéssel, de lehet hogy tévedek). -
válasz
magyar közöny #25414 üzenetére
PÜ ment!
-
robertone2
tag
válasz
Mr. WolfDog #25410 üzenetére
Ez a vízálló verzió (vagy nincs is más)? Mert itt nem írják, a Minidealen meg 126-ért olyan van, ha nem ugyanaz akkor a vízálló megéri az árkülönbséget (nagyon szemezgettem vele, de végül mégis négymagosat választottam).
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
magyar közöny #25413 üzenetére
Mármint az Aliexpresstől, ha érdekel vkit a tégla, és érte jön, természetesen ingyen az övé...
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
vegyszer #25408 üzenetére
Igen a recovery felrakása közben halálozott el...az volt a baj alapvetően, hogy semmilyen recovery-t nem találtam a neten ehhez a típushoz (a márkához sem), pláne bármilyen rom-ot...adb-t pedig nem próbáltam, olvastam róla, de az nekem már tényleg nagyon magas (mint az előzőekből minden bizonnyal kiderülehetett
)
Ha vki szeretne kísérletezgetni, szívesen felajánlom a téglámat népgazdasági hasznosításra, valszeg úgysem tudok már mást kezdeni vele...és hátha még a pénzem is visszakapom... -
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
a tmallboxon rendeltem majdnem két hete egy Star S7589-et, de most jött egy email hogy ilyet nem tudnak adni (két hét alatt rájöttek a dögök) és ezt ajánlották helyette:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14957-mtk6589-star-s1-quad-core-1280720-1g-8g.html
Szerintetek érdemes elfogadni ezt? A needrom.com-on nincs hozzá egy rom sem, míg az S7589-hez van egy rakat.
-
Mr. WolfDog
tag
Már csak 116 $ a LENOVO A660
-
vegyszer
addikt
válasz
magyar közöny #25394 üzenetére
A recoveryvel ölted meg szegényt?
ADB alatt elérhetetlen a készülék?
(onnan én raktam másik recoveryt Bladere)
De Cappa_72 kolléga javallotta ezt is már...
(van típus-azonos recovery egyáltalán hozzá?) -
DJGABI
addikt
válasz
hungobungo #25215 üzenetére
Valami bővebb review nem lesz?
Érdekelne mit tud, mondjuk Lenovo A820-hoz képest. A kisebb kijelző mondjuk jobb lenne, ellenben vaku + notification led, hmm. Ja, amúgy érdekelnének az MTK-s megoldások is, pl ahogy néztem a videókat értesítési sávba nem nyúltak bele annyira mint 4.0-.1 alatt, meghagyták azt az új féle Quick Settings-et. Butter van? Korábban volt linkelve egy XDA-s rom amiben utólag lett fixálva. Tudom kb esélytelen, de gyroszenzor van valamelyik 4 magosba?
-
hunaqua
addikt
válasz
magyar közöny #25401 üzenetére
Zárd le 1 csillagra,és úgy indíts dispute-t.
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
hungobungo #25398 üzenetére
Amúgy a telefon dettó úgy néz ki, mint a Xiaomi MI2, csak Lanstar felirat van a hátulján
...meg nyilván a belseje is szerényebb...
Ezzel kapcslatban az lenne a kérdésem, hogy ha jól tudom, az MT6577-es SoC-ra rá van hegesztve a 3G chip is (ha nem így van, cáfoljatok), és ebben a csodában elméletileg ez van (volt), és mégsem működött 3G-n, csak GPRS-en meg EDGE-n...és ez már a második ilyen telefonom (igaz, a másik MT6577T-s volt, de úgy olvastam, az is ilyen). Ez hogy lehetséges?
(Bocs, ha már véletlenül volt téma, nem olvastam teljesen vissza) -
vampire17
addikt
válasz
magyar közöny #25402 üzenetére
Amoi N828-nal (meg ugy altalaban) vissza lehet valahogy allitani a gyari Launcer-t? (mert a 360 van telepitve...)
Uhh bocs, ez nem valasz lenne, hanem kerdes...
-
magyar közöny
csendes tag
válasz
hungobungo #25398 üzenetére
Indítttam dispute-ot, részleges visszatérítést kérve, ivel hogy tényleg átvert, de már közel egy hete áll az ügy, nem válaszol az Aliexpress menedzsment (pedig azt írják vhol a honlapon, hogy 2-3 napon belül válaszolnak)...
Teljes refundot most meg már nincs pofám kérni, természetesen...
Bár hogyha letelik a 39 nap (az eladó ennyit vállalt, nem 60-at, mint az Aliexpressen általában), és nem jön semmi válasz az eladótól, akkor elméletileg a teljes összeg visszajár, mert bár megérkezett az áru, de nem olyan, amit hirdetett - vagy rosszul gondolom?
Amúgy nagyon szépen köszönöm a felajánlott segítséget, nemsokára dobok néhány fotót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Metal topik
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest