- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
fateless #25196 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm, hogy kijavítottál. Nyílván sok volt bennem az adrenalin, mert éppen aznap lépett előre az ügyem...
Másodszor: "csak 42 dollár a különbség," Bátran nevezem sokkal olcsóbbnak. Nyílván nézőpont kérdése a 42$-os különbség "ugyanazon" készülékért. Nekem sokkal olcsóbb...
Harmadszor: Valóban nagyon jó ára van a hivatalos oldalon, ezt aláírom! De azt látsd be, hogy a sokak által használatos oldalon nagy a különbség..Mellesleg: Ezt támadásnak veszem... nemtudom, hogy irigységet fedezek-e fel, vagy csak szimlán ki Off-oltad a telefont.. Javíts ki, ha tévedek, de nyílván ki fogsz javítani, mert nem ismeri el az ember az ilyet..
Szerk.: Azért megkérnélek, hogy nézd meg a táblázatban a nagyátlagos minideal-es szállítási időt. Ha én is bele esek a 7-10 napos kategóriába, akkor aligha jöhetne meg: "főleg ha cserébe tudod, hogy kb 2-3 héttel hamarabb a kezedben a készülék" Megjegyzem 23-án rendeltem meg, és már BP-en van
-
dhgm
tag
Alkatrész Hong Kongból:
2013.04.22
14:25
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.04.24
21:27
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.04.24
21:36
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.04.25
10:25
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureAZ ALKATRÉSZT MÉG MINDIN NEM KAPTAM MEG. Aki azt mondja a kínai lassú az a magyarra mint mond???
Hongkongpost:
Hong Kong - Budapest 2 napBudapest-Kiskőrös ??? lehet lesz 4 nap is. Királyi EU díjas magyar posta Hajrá!
-
dhgm
tag
válasz
Siffredi #15273 üzenetére
Engem sem zavarnak a fizikai gombok, csak jobban tetszik a telefon nélkülük. És konkrétan a telefon alján-közepén lévő gombra gondoltam, nekem nem jön be ez a "samsung design".
Ismétlem, nem a méret zavaró számomra, hanem hogy a "keret" hatalmas a kijelző körül. A lenti részt még elfogadnám a "gombok" miatt, de a felső rész indokolatlanul nagy, hiszen csak a hangszóró, és a led(ek) található(ak) ott...
Egyébként itt egy kép a "sima" és a G2S verzióról: kép Nekem jobban tetszik a gomb nélküli verzió, bár a króm kerethez nem ragaszkodnék...
Tévedés!!! A telepfon hardvere található felül erre kell a hely ! Középen az akku csücsül ugyebár. Hol lenne maga a telefon 1.5 mm-re nehéz volna nyák lapot és összetevőket összehozni, ez Kínában sem megy.
-
válasz
gyuszito #25155 üzenetére
Úgy érted, a 209 USD-s Caesar A9600 (általad linkelt oldal) sokkal olcsóbb, mint a 199USD-s Zopo ZP910 (Svejk által linkelt oldal)?
Ha a normál free postával kéred, akkor valóban olcsóbb lesz a végén, de gyorspostával továbbra is az eredeti az olcsóbb. Ha pedig Olaszországból rendeled a ZP910-et, akkor a kínai gyorspostához képest ugyan 18 USD-vel drágább, de biztosan nem kell fizetned ÁFA-t, illetve esetleges garanciális ügyintézésnél is kedvezőbb helyzetben leszel.
A sokkal olcsóbb tehát nem állja meg a helyét. Még a két véglet esetén (A9600 Kínából hagyományos postával kontra ZP910 gyorspostával a drágább helyről, azaz Olaszországból) is csak 42 dollár a különbség, melyet nem olyan könnyű sokkal olcsóbbnak nevezni, főleg ha cserébe tudod, hogy kb 2-3 héttel hamarabb a kezedben a készülék (2 nap vs 3 hét), a gyári frissítések biztosan megjönnek a készülékedre, a gyári oldalról plusz ajándékokat is kapsz a készülékhez, rendes támogatást kapsz, biztosan nem kell aggódnod az esetleges vámkezelés során, valamint garanciális ügyintézés esetén EU-n belül intézheted a dolgaidat.
Nem rábeszélni akarom az embereket a Zopo készülékekre vagy a gyártói vásárlásra, de csak azért, mert te megrendelted az általad kapacitált készüléket, még nem jelenti azt, hogy az a legjobb vásárlás. Mondom ezt amellett, hogy szerintem nagyon jó készüléket vettél és bizonyára szeretni fogod, de a hozzászólásod nem igazán állta meg a helyét, csupán arról volt szó, hogy neked más szempontok voltak a mérvadóak.
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Sokáig vacilláltam, hogy autós kamerát vegyek, avagy (mivel lassan csere érett a Nokia 6310-esem) egy okostelefont. A kérdésem az lenne, hogy lehet kapni olyan autós univerzális telefontartót, amit be lehet úgy állítani, hogy a telefon kamerája az utat lássa? Esetleg tudnátok linkelni ilyeneket?
Előre is köszi a segítséget!
-
tutis
őstag
Hero H7500+ beszámoló:
Nos a várakozással ellentétben (4.1 android angol nyelv) 4.2-es androiddal kaptam a telót magyar nyelvvel.CWM felrakása és rootolás következett, ebben FireFox1996 kolléga segített, ezúton köszönöm neki ismét a sok segítséget.
Partícionálást nem végeztem, rájöttem hogy tetszik ez a megosztás, a belső tárhelyet biztonsági mentésre használom, régi dolgokat tettem oda az előző telómról..
Ezután kezdődött a telefonnal való ismerkedés, programok telepítése, beállítások átnézése, stb..
Na de kezdjük az elején, a külcsínnel, majd utána beszélek a belbecsről..
A telefon formavilága nekem bejön, szerencsére még nem annyira lekerekített hogy ne tetszen (szögletesebb formákért vagyok oda) a hátlap nekem fényes, szépen gyűjtheti az ujjlenyomatokat - de még nem szedtem le róla a fóliát, mivel kaptam a telóhoz szilikon hátlapot is, így ebben pihen most a telefon.
Magamban felállítottam egy listát mit is várok el egy telefontól, mik azok a dolgok amikre figyelni fogok.
Első ilyen a hátlap illeszkedése. Szerencsére jól illeszkedik, nincs sehol olyan pont ahol nem kattanna rá a hátlap a keretre. pipa.
A képernyőn egy mintás fólia van, ezt le kell szedni hogy használni tudjuk a készüléket, de szerencsére küldtek plusz fóliát, ezt rögtön fel is pattintottam. Nos, a fólia vékony, tiszta. Míg hozzá nem érünk.Sajnos nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, nem győzöm törölgetni hogy lássak is valamit a képernyőből..
Persze ez nem a telefon hibája, fel is pattantam az ebayre, vettem pár fóliát, bár sajnos nem találtam olyan változatot ami matt és nem gyűjti az ujjlenyomatot, de azért rendeltem párat..
Na vissza a telefonhoz:A telefon mérete számomra ideális, egy kézzel is megy a használata. pipa
Akik azt hiszik hogy nagy az 5 col, megnyugtatom őket, teljesen jól használható méret ez még..
A telefon sebességével nem volt semmilyen félelmem, tudtam hogy akadásmentesen fog futni minden progi, ebben nem is csalódtam. pipa (antutu 13361 pont)
A kijelzője full fényerőn fényes napsütésben is olvasható..pipa
Színek szépek, színhűség rendben, nincs oldalról zavaró bevilágítás. pipa
Kamera: Vakuját közepesnek ítélem csak meg, ebben lehetne jobb is, de ugye ez egy telefon. Ez az első pont ahol kicsit keserűbb a szám íze, mivel nekem ez fontos szempont.
Nappali képek rendben vannak.
HDR kamera nincs az alap romban, de van rá megoldás, 2 perces művelet. (nemsokára meg is csinálom)
GPS: Itt nagy volt az elvárásom, szerencsére ismét pozitívan csalódtam. Pontosságra 12 láb jött össze elsőre, viszont a net támogatással a gps 5 mp alatt talált jelet. pipa
Telefonálás minősége: Jól értem a vonal másik végén lévőt és ő is tisztán hall engem. Sokan erről a szempontról elfelejtkeznek amikor telefont választanak, pedig ez az egyik, ha nem a legfontosabb szempont egy telefonnál..
2 sim beüzemelése: gond nélkül lezajlott, pin kódok beütése után rátalált a hálózatra mindkét kártya: (voda és t-mobile)
Térerő: Itt kezdett ismét kicsit keseredni a szám, de nem vészes, ráadásul csak itthon néztem még.. A térerő jelző kis ikon mindkét kártya, de főleg a vodás esetében a 4 egységből csak 3-as erősséget mutat. Na rögtön elkezdtem kutatni jelerősség monitorozó progi után. A network signal pro mellett döntöttem, mintha tudnám is mit kellene nézni, de íme az értékek, hátha ez mond valakinek valamit:
network type: HSPA (14,4Mbit/s)
net strength: -91 dBm (ASU11)
Percent: 45%
Valaki elárulhatná hogy mi mit jelent, és mik a helyes értékek
A programok telepítésével nem volt gond, ezekre nem térnék ki külön. Kínai app 1 db volt rajta, ezt leszedtem.
3g-t sikerült beüzemelnem, nem dobálja le a hálózatról, tehát nem kell 3g fix-et végeznem, mint néhány telónál, ez is pipa.
Jelen pillanatban lakom befele a telefont, állítgatom a programokat, de összességében pozitívan csalódtam a telefonban. A térerővel sincs gond amúgy, nem akadozik a hívás, csak ugye mindenki 100%-ra törekszik, így én is
Aki ilyen telefont akar magának, az nyugodtan vágjon bele, nem fog csalódni. Első kínai telefonom, de tudom hogy nem igazán fogok már más fajtát venni. Ez a teló 1-2 évig kiszolgál, az biztos. Minőségi, teljes mértékben azt nyújtja mint az ismert nagy márkát telefonjai, csak ugye tudjuk milyen nyomott árcédulával.
Remélem írásommal sikerül a telefon felé terelnem pár leendő tulajdonost, nem fognak csalódni ők sem, mint ahogy én sem tettem eddig.. -
dhgm
tag
válasz
ZeUS2140 #25146 üzenetére
1. ezt is kell particionálni mint a zte 970-et pl? (ha kell ugyan úgy?) Miért is kellene?
2. van hozzá ajánlott rom (esetleg Magyar?) Én a sok negatív hozzászólás ellenére LEWÁT használok az angol, de nem gond. Hetente frissíthető neten keresztül. Ilyen terméktámogatást a nagyok sem nyújtanak. Egyébként needrom.com-ra regisztrálsz onnan több rom letölthető készülék specifikusan. úgy láttam van közöttük kettő ami tudja a magyart, ha létszükséglet. A régebi bugos néhány dolog nem működik a telón. A újabbat úgy láttam magyar testvér töltötte fel. Ennek nem tudni esetleges hiányosságáról
3. van valami típus betegsége vagy foltozni való bug? Nekem spec nincs. A Jiayu minőségi telefonokat gyárt minőségi összeszereléssel. Nem fogod megbánni. Itthon ilyen tudású teló 3x ennyibe kerül. Gratula a telóhoz biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni-. Atomgyors fagyásmentes komoly cucc. -
tutis
őstag
APN-t, hol kell pontosan beállítani? Nem igazán találom..
-
válasz
Peaceliker #25185 üzenetére
backup and restore... choose bakup format... tar.
utana mar tar-ba menti es nem blob-ba. -
Na tegnap megrendeltem a barátnőmnek az Amoi N821-et
remélem pikk-pakk ideér, kicsit hamarabb postázhatná a MiniDeal mint a THL-t
-
válasz
Peaceliker #25182 üzenetére
allitsd at a mentesi formatumot tar-ra.
-
Peaceliker
addikt
tegnap csináltam cwm ben egy backupot. most a cwm mappájában van backup mappa, amiben van a tegnapi dátumú mappa és abban benne van a boot.img recovery meg 1-2 file még....de ezek összesen 12,5mega
van a cwm mappájában egy blobs mappa is...az a mentés másik fele? az 1gb...azért kérdem, mert el akarom tenni pc-re is... -
peter76bp
aktív tag
-
DJGABI
addikt
Már a kínai is kínait másol (tudom nem új) [KPT A5] - nem picit Jiayu G3 koppincs
Lehet benn bukta? többi kereskedőnél is kb ennyi az ára. vagy inkább a POMP? Tudom, van 2 magos G2 130$ért, de az már árban sokk lenne. (bát mondjuk mobilnet nincs, egy MTK6517 is elég lenne, ha tényleg csak a 3G modul a különbség a nagytesóhoz képest [link])
-
fPApi
őstag
Csak a dual core, dual simre, 4"-ra koncentrálva pl: Star H3000+, Star 5I, Iocean X3, Samsung Galaxy Trend Duos II, Hyundai H15, ZTE V889F, Koobee A690, ZTE V889S, Huawei U8833, Huawei Ascend G350, Bifer shine, Philips W6350, Philips W536, Philips w736, jiayu G2+, jiayu G2S, ésatöbbi, ésatöbbi, ....
-
peter76bp
aktív tag
Akit érdekel elérhető W8 custom romok az xda-n:
GravityMod2 - custom ROM for THL W8 - Android 4.2.1
GravityMod - custom ROM for THL W8 - Android 4.1.2 -
-
-
raulicio
senior tag
Várom nagyon a részletes tesztet bármilyen formában!!!
Az antelife-on láttam, hogy fent van egy drágább változat is, aminek matt a hátlapja. Nem tudom honnan lehetne megtudni, hogy miben más még vagy esetleg valami javított verzió vagy csak a hátlapot cserélték.
Vagy esetleg pont ez a régebbi verzió?! Nem tudok rákérdezni, mert chaten sosincs senki.http://www.antelife.com/h7500-mtk6589-quad-core-1g-ram-rom-4gb-android-4-1-3g-gps-5-0-inch-hd-ips-retina-ogs-screen-smart-phone.html
Ez meg a most akciós olcsóbb változat:
http://www.antelife.com/h7500-android-4-1-mtk6589-quad-core-1g-ram-rom-4gb-3g-gps-5-0-inch-hd-ips-retina-ogs-screen-smart-phone-black.html
-
mpire
tag
Bocs, hogy ide, de itt legalább hamar kapok választ.
Minidealről rendeltem 21-én, rá 2 napra kaptam egy SG végződésű tracking numbert, majd másnap egy svéd (SE) végződésűt, amit a svéd posta honlapján lehetne követni. Egyik tr. number sem működik, nem is működtek. A lényeg ráadásul, hogy én Angliába rendeltem, normális az, hogy a svéd postánál van a cucc?Szerk: Singpost-tal rendeltem
-
apeelme
addikt
válasz
laslie92 #25156 üzenetére
Már a múltkor is kértük páran hogy írd le milyen módosítás történt általad amivel:
". Nincs Többet lassulás
. Akku idejének növelése
. könnyebb kezelhetőség és testre szabhatóság!
"És ha ilyen mértékben végezted a rom módosításait mint ahogy a helyesírásra figyeltél a weboldaladon akkor "remek" kis cucc lehet...
-
üszök
őstag
Valami 4" alatti készülék kéne az asszonykámnak. Van valami ajánlott? Vagy ilyen kicsit nem rendel senki?
-
BaginZe
tag
válasz
robertone2 #25152 üzenetére
Elvileg ez a teljes lista. Minidual kuponok
Iocean X7 MTK6589
Original Iocean X7 5'' inch 1920*1080 FHD IPS screen MTK6589 Cortex-A7 Quad Core
Our Price: $225.85(SG POST)THL W8+ MTK6589
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
Our Price: $259(16$ Discount code 29ABED)THL W8+ MTK6589
Our Price: $259(16$ Discount code 29ABED)Amoi N828 With 2battery
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
Our Price: $189.99(10$ Discount code 28ABED)THL W8 MTK6589
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
Our Price: $202.99(SG POST)Star S5 MTK6589
Star S5 Butterfly MTK6589 Android 4.2 Quad Core 5.0 Inch IPS Screen 8G ROM 1280 x 720 pixels Smart Phone-white
Our Price: $209.99(SG POST)Star B94m MTK6589
Star B94M MTK6589 QuadCore Smart Phone Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
Our Price: $179.99(SG POST)Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Original Lenovo P770 Gray Android4.1 MTK6577T 1.2G With 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
Our Price: $169.99(SG POST)ZTE V987 MTK6589
ZTE V987 MT6589 Quad Core Android 4.1 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0M Smart Phone
Our Price: $289.99(26.85$ Discount code 21ABED)Lenovo A660
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM dual-core waterproof IP67 5MP GPS Smart Phone
Our Price: $125.85 -
gyuszito
senior tag
-
hzx0
aktív tag
válasz
pmikloska #25148 üzenetére
Ha már rootolt elinditod a telefont factory modba (pover és hangerö-) csatlakoztatod az usbt MTKDroidToolsal elkészitheted a mentést. Sdn legyen böven szabad hely. A mentést elkészíti az MTKDroidTools sdre és a pcre is. Az így létrehozott mentést Sp Flash Toolal bármikor vissza lehet tenni.
-
robertone2
tag
Kapram kupon kódokat a Minideal rendelésem után, hátha valaki pont ezeket szeretné megvenni közzéteszem:
Our Price: $259(16$ Discount code 29ABED)Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
Our Price: $189.99(10$ Discount code 28ABED)ZTE V987 MT6589 Quad Core Android 4.1 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0M Smart Phone
Our Price: $289.99(26.85$ Discount code 21ABED) -
válasz
Andrewstarr #25142 üzenetére
200 USD az ár, a postaköltség Kínából 29USD, Olaszból 52.
Ezek a gyorsposták, a sima légipostát nem kérdeztem. -
tutis
őstag
válasz
raulicio #25136 üzenetére
Nekem tegnap érkezett meg a H7500+, ma fogom teljeskörűen letesztelni, eddig minden tökéletes, nagyon jó telefonnak tűnik. Nagy piros pont a tmallboxnak ismét, amikor rendeltem rákérdeztem, és akkor még 4.1-el adták és nem lett volna benne magyar nyelv, de pár napot kellett várnom a feladásra, és mint kiderült azért mert Justin rátette a 4.2-őt magyar nyelvvel.
Ajándék szilikon hátlapot is kaptam.
Sok cucc van hozzá (cwm, custom romok, stb), én eddig rootoltam és cwm-et tettem fel. Kínai app 1db volt csak rajta, azt simán leszedtem, illetve lefuttattam a cn app eltávolítót is.
Most töltöm a telót, nemsokára átfogó teszt következik, és írok egy összefoglalót. Elöljáróban annyit hogy aki ezen a telón gondolkodik, az ne is gondolkozzon, hanem vegye meg, nagyon szuper teló! -
pmikloska
aktív tag
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Most nézem jön majd Newman K1 MTK6589-l,1280*720-s kijelző 1G RAM 5" kijelző 220-260 dodo
Illetve Lenovo A830 ami szinte ugyan az mint az A820,csak 5" kijelzője. -
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Napokban rendeltem meg a Jiayu G2 telefonom és szeretnék előre felkészülni
Egy pár kérdésem lenne. Szét akartam nézni az xda-n is de belevesztem az angol fórum labirintusba
1. ezt is kell particionálni mint a zte 970-et pl? (ha kell ugyan úgy?)
2. van hozzá ajánlott rom (esetleg Magyar?)
3. van valami típus betegsége vagy foltozni való bug?Esküszöm keresgéltem de pH-n csak kommenteket találtam specifikus problémákkal, valamint G3 topicot. xda meg csak keresővel használva totál káosz.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
-
-
peter077
aktív tag
-
pmikloska
aktív tag
válasz
#40993792 #25109 üzenetére
Megérkezett a 85 dolláros Haier W718-asom. Erre most nem tudom, hogy a stock ROM-ot hogyan tudnám lementeni, mielőtt belevágok egy custom ROM feltételéhez.
Android system recovery <3e>
Android system recovery utility
...aztán pár menüpont, de nem olyan részletes, ahogy ti írjátok.
Van benne egy backup user data, de gondolom ez nem menti a teljes rendszert, mert csak 38 MB-ot írt ki a mentésre.
PC-n keresztül van rá mód, hogy mindent mentsek? Vagy előbb root-oljam, aztán... na aztán hogyan tovább... Haier. Olyan nagy közössége nincs, találtam már ROM-ot hozzá, de a lépéseket nem tudom. MT6575-ös SoC van benne.Jah, az SD kártyát külön partíciónak látja, neki pedig kb. 1,5 GB van elérhető állapotban, most néztem a gépen.
-
hpeti2
aktív tag
Remélem jó ebbe a topikba, mert itt tömörülnek az MTK6577-el rendelkezű tulajok. Szóval milyen videoplayer-t ajánlotok amivel működik a HW-es dekódolás? MX Player sajna csak szaggatva viszi a 720p-t.
-
válasz
robit1973 #25135 üzenetére
A linkelt oldalon is megrendelheted, csak a rendelés folyamán majd ki kell választani az olasz postázást, ami 52USD DHL-lel.
Jó lenne, ha több ember rendel együtt, de sajnos ez esetben nő a postaköltség is (2 készülék esetén pl már 67USD)Ettől függetlenül nagyon jó a tény, hogy itt van a "szomszédban" a garancia és nem Kínában.
Pl a ZP810 jó háttértámogatással, 5" HD kijelzővel, 4 magos procival és a szokásos egyebekkel 63.000Ft-ból megvan. Másként mondva az Alcatel Idol áránál kevesebbért egy nagyon jó készüléket vehetsz EU garival.MOD
A zopomobileshop.com oldal a központi oldal, leadhatod ott is az olasz rendelésed, nem csak a kínait. -
raulicio
senior tag
H7500+ vélemény vagy tapasztalat esetleg?
-
törölt tag
Sziasztok! Tudom, hogy nem ide tartozik, de egy olyan sűrgős segítségre lenne szükségem, hogy van egy jelly bean boot.img amiben módosítani kéne a ramdisket hogy felcsatolja az external storage-t (storage/sdcard0) mert most csak simán sdcard van és így nem látja az sd karit. Azt hiszem az init.bravo.rc-ben kell átirni hogy így nézzen ki
on early-init
export EXTERNAL_STORAGE /storage/sdcard0
mkdir /storage 0050 system sdcard_r
mkdir /storage/sdcard0 0000 system system
symlink /storage/sdcard0 /sdcard
symlink /storage/sdcard0 /mnt/sdcardElküldöm mailben vagy feltöltöm ha valaki megcsinálná. Előre is köszönöm!
-
Švejk
őstag
Na...Zopo ZP910-nek a hivatalos oldalról tök jó ára van!
Nem kell az áfa+vám miatt aggódnod, gyorsabban kihozzák, nyilván a garancia érvényesítése is sokkal gyorsabb. Naggyonn jó ez így. -
Marty
tag
Tud nekem esetleg valaki linkelni, akár privátban egy recoveryt, illetve egy magyar nyelvű romot Bedove X12 telóhoz?
Párom kicsit nehezen veszi be az angolt, még ha nem is macera -
Peaceliker
addikt
válasz
tabela #25114 üzenetére
ha tudsz túrni egy recoveryt amit flashtool ban fel tudsz tenni, akkor nekem van egy itinerem (már belinkeltem, de ha nem találod írj és megint megírom), amiben root van, meg ft meg driver, meg leírás
csak saját recovery meg scatter kell...(#25121) bucs12
szedd le a gsam battery-t, azt szépen kiírja majd neked mi mennyit eszik...
MÁS:
star s7589 update:
a gyári hátlap egy f*s, azért van a recsegés, amit írtam...most jött egy flip-es hátlapom, az vastagabb anyagból van és úgy passzol, alig bírtam leszedni, majdnem rajta hagytam inkább...nem is recseg, király... xD
csak azért írtam, hogy ha vki ilyet rendel, akkor érdemes lehet hozzá rendelni egy ilyen hátlapot (de ettől függetlenűl, még gyári is passzolhat, még mindig esélyes, hogy én kaptam egy selejtest). -
vampire17
addikt
válasz
robertone2 #25111 üzenetére
Igen en is ismerek sok hasonlo alkalmazast, de nekem a facebook voip nem maga a hangszolgaltatas miatt erdekes, hanem a vilag legnagyobb "telefonkonyve" miatt..
Probaltam mar egy csomo ilyen voip alkalmazast es jok is, viszont ott futottam mindig bele a problemaba, hogy amikor probaltam ravenni az ismeroseim, hogy telepitsek, mindig az volt, h "ahh megint egy masik, minek ez..." stb..
Viszont ez majd mindenkinek fonn van, ha pedig nincs, nagyobb hajlandosaggal telepitik.
Szoval szuper h Viber meg Skype meg millio SIP kliens (igaz, ezek azert alapvetoen masra valok), de sajnos ez mit sem er, ha csak egy szuk reteg hasznalja oket...
(Itt nyilvan a sajat ismeroseimre celzok)
Szovel ezert varom mar nagyon a voip-s facebook messengert...
-
apeelme
addikt
válasz
bucs12 #25121 üzenetére
Mivel az általad említett akkustatisztikánál nem látsz minden appot...így szinte biztos hogy vmi app telepítése/frissítése viszi el a kraft-ot. Gondolkodj el mikortól merül ilyen látványosan, és mik azok amiket akkor telepítettél/frissítettél. Ilyen esetben 90% hogy valamilyen "hanyagul megírt" app a ludas...
-
pubi74
csendes tag
Sziasztok
Tud valaki segíteni?
Telefonom HDC GTN7102-es(Android 4.1.1)hamar lemerül,következők merítik le!
Cell standby 48%
phone idle 46%Valami megoldás?
-
jó lenne 1-2 ilyen THL W7, W8, W8+, HDC Galaxy * ... telefont megtaperolni / megnézni...
-
robertone2
tag
válasz
robertone2 #25112 üzenetére
Ez még olcsóbb, de én még nem próbáltam ezért csak óvatosan ajánlgatom...
-
tabela
tag
válasz
tboy93 #24789 üzenetére
Nekem tegnap jött meg az MT6589-es THL W7, amit 15-én rendeltem a minideal-től. 4.2-vel, magyar nyelvvel. Root nincs, és eddig guglizni se sikerült hozzá. Eddig NAGYON (5,7") tetszik, semmi kivetnivalót nem találtam benne, bár még nem volt sok időm próbálgatni. A fényképezőt és GPS-t pl. még nem is próbáltam. Talán csak annyi a gondom, hogy rózsaszínű szilikon tok érkezett hozzá, úh rendeltem feketét az Ali-ról, remélem nem kell várni rá 1 hónapot...
-
robertone2
tag
válasz
robertone2 #25111 üzenetére
Ja és a telefonszámodat természetesen kijelzik a hívott félnél miután beregisztráltad, teljesen olyan mintha a rendes mobil előfizetésedről hívnál, csak olcsóbb.
-
robertone2
tag
válasz
vampire17 #25110 üzenetére
Arról nem tudok semmit, én kétfélét használok számítógépen:
Ezt és ezt.Mindkettő van androidra is. Ugyanaz a cég szerintem, mert csak a tarifák különböznek, a honlap és a kliens is ugyanolyan felépítésű.
A SmartVoipnál 14 ft a mobilhívás percenként és persze nem csak Magyarországra ilyen olcsó, viszont a vonalas hívásokra is számít kb. 2 forintot percenként.
A Nonohnál ingyenes a magyar és a legtöbb ország vonalas hívása de drágább a mobil, 31,5 Ft magyarországra.
Mindkettő úgy működik, hogy be kell fizetni 10 eurót (+némi adó kb 2-3 euro nem emlékszem pontosan) ezt lebeszélheted és a befizetéstől számított 120 napig élnek ezek a tarifák (de nekem addigra többnyire elfogy és amúgy is újra kell tölteni).
Telefonálási szokásoktól függ melyik éri meg jobban, elég sokat lehet spórolni velük (én külföldre is beszélek), ha benne lesz a mobilnet a dupla simes telefonomban a dominó (0 ft havidíj) kártyámat itthon csak hívásfogadásra fogom használni.
-
vampire17
addikt
válasz
robertone2 #25108 üzenetére
Ezzel kapcsba nem tudjatok veletlenul, el-e mar a Facebook voip szolgaltatasa Magyarorszagon?
-
Mclarenöcsi
tag
Sziasztok.A segítségeteket kérném.Van egy Star b92m telóm és szeretnék rá új romot felrakni de ilyen hibát ír ki a Cwm recovery amikor megnyitnám a zip fájlt:
e:can t open /sd card/android ......
(bad)
Installation aborted
Android bábú fekszik és piros felkiáltójel van rajta.
Kipróbáltam több rommal is és root zip el is de mindíg ugyanaz van bármit csinálok.Mi lehet a gond? -
apeelme
addikt
válasz
tboy93 #25097 üzenetére
Elolvasod a Fórum Szabályzat ide vonatkozó részét.
-
nash13
aktív tag
válasz
robertone2 #25102 üzenetére
Nem gondoltam volna vogy a mobilszolgáltatókon kívül is tudnak SIM-es netet biztosítani wow...köszi a tippet 1 GB bőven elég még az 500 is. Használ is valaki ilyet? Vajon milyen a feledettsége?
-
robertone2
tag
válasz
nash13 #25095 üzenetére
UPC 1 gb 1890
de ha rászánsz még egy ezrest havonta akkor már
vodafon 3 gb 2 790Ezeken gondolkodom, 1 gb is sok mindenre elég 3 meg torrenten kívül szinte mindenre, de amúgy is van kábeles otthonra szóval ennél nem nagyon kell több...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest