- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Ezzel a hozzászólásoddal max magadat minősítetted. Gratulálok. Az pedig jogos kérdés, hogy mit keresel itt.
Szánalmas, hogy úgy tudtok embereket kategorizálni és minősíteni, hogy nem is ismeritek őket valójában. Szívesen odaadom neked azt az 56 tételt amit meg kellett tanulnom és amikből az aláírásomban lévő (szerintem igen jó) eredményeket elértem. Megnézném a tekintetedet az első pár tételbe való olvasás után... Érdekes, hogy amit Sanyesz leírt én tökéletesen megértettem és szerintem elég magyarosan fogalmaz. Az hogy ti ezt nem értitek meg, nem a mi bajunk. Az értelmezési gondok nem nálunk keresendőek. Teljesen kulturált választ adtam mindenkinek. Részemről a téma lezárva.
Sanyesz.
Szerintem inkább ők szeretnek kötekedni. De mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest